exalekos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Γεια σας. Χθες πήγα να κάνω μια βίντεοκλήση από το netbook αλλά δεν διάβαζε την κάμερα.Ούτε στον υπολογιστή μου φαίνεται(πριν φαινόταν) ούτε πουθενά.Ξανάβαλα τους drivers αλλά έλεγε ότι πρέπει πρώτα να συνδέσω την κάμερα.Μήπως υπάρχει κάποια λύση γι'αυτό; Και κάτι άλλο το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο σχετίζεται.Στο device manager δεν μου βγάζει τις συσκευές usb. Ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε ενα repair με το cd των windows μήπως ειναι θέμα λειτουργικού και οχι της κάμερας Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2011 από SPANK
filip123go Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Κατέβασε και ξεκίνα το pc με ένα ubuntu live cd για να δούμε αν θα θα αναγνωρίσει την κάμερα εκεί..!
nikosgia Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με Acer Aspire 7720G (notebook)... 1. Στο site της acer, έχει 2-3 drivers για την κάμερα , δοκίμασε τους έναν -έναν...με την εξής διαδικασία: Πας στην διαχείρηση συσκευών και κάπου θα σου χει κάποιο ερωτηματικό, (αφού φυσικά έχεις κάνεις πρώτα uninstall τον driver της κάμερας)...απο κεί ΔΕΝ θα επιλέξεις να ψάξει στο internet για driver , αλλά στο pc σου , ορίζοντας του τον φάκελο που έχεις βάλει τον driver ... 2. Αν ήδη το έχεις δοκιμάσει...δοκίμασε unistall σε safe mode ,κάνε και ένα "καθάρισμα" στην registry, και install παλι σε safe mode....
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 αν μετακινεις το καπακι εχει τυχει να ακουσεις τον ηχο που ακουγεται οταν συνδεετε καποια συσκευη; στο λεω γιατι στο D150 μου εχω το ιδιο προβλημα και αν βαλω το καπακι καθετα με το πληκτρολογιο ειναι το μονο μερος που δουλευει η καμερα!
drgallardo Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα πάνω από χρόνο τώρα με το ίδιο netbook, απλά το παράτησα γιατί πήρα laptop. Όταν είχε εγγύηση το είχα στείλει για επισκευή, αλλά χάλασε ξανά μετά από μήνα. Έτσι κ σ'εμένα, όταν κουνούσα το καπάκι έκανε όπως όταν συνδέεις συσκευή. Έβρισκε κάποιες φορές την κάμερα, μετά την ξαναέχανε. Τώρα βέβαια δε κάνει τπτ, ούτε αναγνωρίζει την κάμερα. Έχει βρεθεί κάποια λύση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα