kyriakosm Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 τα forza/gt τα παιζουμε απο τον καιρο του νοε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Επειδή έχω περάσει σεβαστό χρόνο με GT, Forza, pCars και AC και πάντα με τιμονιέρα (T500RS και TX) η δική μου άποψη είναι πως το pCars είναι ένα σεβαστό συν για τα PC's που δεν είχαν GT/Forza, έχει εντυπωσιακά γραφικά και effects, όχι τόσο μεγάλη ποικιλία από αυτοκίνητα σε σχέση με τους άμεσους ανταγωνιστές του (GT/Forza), αλλά είναι και θα είναι πάντα simarcade. Απευθύνεται στο ευρύ κοινό σε κάθε πλατφόρμα, που δεν επιθυμεί κάποιο arcade (NFS/FH/DC), αλλά ούτε την hardcorίλα του AC, γιατί απλά θέλει να διασκεδάσει.H "κόντρα" με το AC, δεν υφίσταται, μιας και απευθύνεται σε άλλη κατηγορία..είναι hardcoce sim.Και όλα αυτά με βάση πάντα τα physics του εκάστοτε παιχνιδιού..Αν κάποιος ζητά γραφικά και αξιοπρεπή physics το pCars είναι η λύση του.Όσοι θέλουν εξομοίωση χωρίς εκπτώσεις πάνε σε AC(με αξιοπρεπέστατα γραφικά βέβαια).Προσωπικά ασχολούμαι αποκλειστικά με AC πλέον. Αλλά θα ασχοληθώ ξανά με το pCars όταν με το καλό κυκλοφορήσει, για τις πιο "ανάλαφρες" στιγμές. Προσωπική μου άποψη το AC είναι περισσότερο για Online σε σοβαρές leagues για "κάψιμο"..το pCars και τα άλλα δουλεύουν περισσότερο με το Offline κομμάτι τους..αγόρασε αυτοκίνητα...κάνε εκείνο..κάνε το άλλο κτλ.. και αυτό γιατί απευθύνονται στο ευρύ κοινό που θέλει απλά να διασκεδάσει και να επιβραβευθεί γι αυτό, χωρίς σκοτούρες. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Αληθεια ολοι εσεις που κραζετε το Forza 5 και το ριχνετε στον Καιαδα απορω αν το εχετε ακουμπήσει εστω και για ενα γυρο να δειτε πόσο arcade ειναι.. Δεν θα το συνεχίσω γιατι ειναι το thread του PCars ρε εδω αλλα οταν ακούω τετοια αβάσιμα πραγματα πραγματικά εκπλήσσομαι. Ακου arcade το F5.. Εχω το Forza 4 και το 5 στο Xbox360, παρολο που δεν με κρατησε κανενα απο τα δυο εχω καποιες ωρες gameplay και στα δυο και κυριως στο 5. Δεν τα κραζω, αντιθετος ειπα "ωραιο και δισκεδαστικο arcade racing", καθως αυτο ειναι το Forza οπως και το GRID Autosport οπως και το NFS Shift οπως και τα Gran Turismo. To Project CARS ανηκει σε αλλη κατηγορια καθως ειναι ενα racing sim-arcade, και το Assetto Corsa ειναι ενα racing simulator, οπως και το iRacing και rFactor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Simcade ειναι ολα αυτα παιδια.. Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΙΣ που μπορει να πει οτι αυτο ειναι απιστευτα ρεαλιστικο και το αλλο απλα καλο.. Το PC για τους μικροτερους που δεν γνωριζουν ειχε και Richard Burns Rally και LFS πριν καιρο απο αυτα που θεωρουμε και ειναι τα λεγομενα σημερινα "σοβαρα" sims.. Το ποσο ρεαλιστικα ειναι η αισθηση της προσφυσης, η συμπεριφορα του και το στησιμο ενος αυτοκινητου ειναι ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτηρια.. Εκτος και αν εχετε τρεξει σε αγωνες ραλλυ ή εχετε στοιχεια τηλεμετριας συγκρισιμα με αληθινα στατιστικα οποτε παω πασο.. Για εμενα αυτο που εχουν καταφερει στο Forza για κονσολα ειναι φανταστικο..Στο PC παιχνιδι σαν το Forza δεν υπαρχει.. Εχει θυσιασει το επιπεδο των γραφικων για να δωσει αει δυνατον φοβεροτερη φυσικη. Και τα drivatar ειναι απλα ΑΠΑΙΧΤΑ. Ενα το κρατουμενο. Επισης ειπα οτι οι χρονοι μου συναδουν με το PCars σε πολλες πιστες πραγμα που δεν συμβαινει ευκολα.. Το Assetto Corsa το θεωρω απιστευτα παραμετροποιησιμο και μπορει οντως να ειναι πιο ρεαλιστικο σε καποια αμαξια και πιστες αλλα σε καποια αλλα μου δινει την αισθηση της βαρκας ετσι οπως μπαινει..Εχει τρομερη υποστροφη για τα γουστα μου αλλα ειπα οτι με σωστο στησιμο και αυτο διορθωνεται.. Ακομη το ψαχνω.. Αλλα μπορω να δεχθω οποιαδηποτε αποψη εκτος απο το να ακουω αποψεις τυπου arcade το Forza.. Εκει πραγματικα τι να συζητησεις; Τεσπα παλι το χεσαμε το τοπικ του PCars.. Δεν διαφωνησα σε καμια περιπτωση στο πιο απο τα AC ή PCars εχει μεγαλυτερη δοση ρεαλισμου.. Εκει το συζηταμε οσο θελετε.. Εχω το Forza 4 και το 5 στο Xbox360, παρολο που δεν με κρατησε κανενα απο τα δυο εχω πολλες ωρες gameplay και στα δυο και κυριως στο 5. Δεν τα κραζω, ειπα "ωραιο και δισκεδαστικο arcade racing", καθως αυτο ειναι το Forza 5 οπως και το GRID Autosport οπως και το NFS Shift οπως και τα Gran Turismo.To Project CARS ανηκει σε αλλη κατηγορια καθως ειναι ενα racing sim-arcade, και το Assetto Corsa ειναι ενα racing simulator, οπως και το iRacing και rFactor. Συγνωμη αλλα δεν συμφωνω. Και εαν μου βαζεις το Forza 5 σε ιδιο επιπεδο με το GRID, το GT και το NFS shift οκ διαφωνουμε ΚΑΘΕΤΑ και δεν νομιζω οτι υπαρχει σημειο προσεγγισης. Με το 4 συγκρινεται το GT τα αλλα δεν για εμενα..Για εμενα τα 2 τελευταια ειναι arcade με καποια στοιχεια ρεαλισμου ενω το Forza 5 δεν εχει καμια μα καμια σχεση μαζι τους.. Πραγματικα αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στην Turn10 για το πως καταφερε και εδωσε τετοιο ρεαλισμο και εκανε ενα καλο παιχνιδι σαν το 4 απιστευτα καλυτερο απο θεμα οδηγησης.. Δεν πηγε να φτιαξει ενα τρομερο παιχνιδι απο γραφικα και να αφησει στασιμο το κυριοτερο σημειο του δηλαδη το gameplay.. Ο σχεδιασμος και το σκαναρισμα των πιστων επισης ειναι εξαιρετικος.. Αλλου τα σκατωσε (microtransactions,λιγοτερα αμαξια κλπ κλπ)..Τεσπα θα φανω και κονσολακιας με τετοια αβαντα στο F5 σε λιγο αλλα λεμε τωρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just4fuN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ενα πραγμα θα πω, και οποιος καταλαβε καταλαβε. Στους εξομοιωτες, δεν υπαρχει λιγη και πολυ εξομοιωση. Παραλιγο εξομοιωτης ΔΕΝ υφισταται. Η ειναι simulation η οχι. Ε το forza ΔΕΝ ειναι. Ειναι arcade με ψιγματα ρεαλισμου, αν θα μπορουσα να το πω ετσι. Επισης μη μπερδευεται το ρεαλισμο με την εξοιμοιωση. Ναι, το forza / gt ειναι ρεαλιστικα, simulation ομως ΔΕΝ ειναι. Yπο αυτη την αποψη λοιπον προφανως το forza ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ στην ιδια κατηγορια με το nfs shift κλπα. Τωρα απο εκει και περα simcade δεν υπαρχει, αλλιως οτιδηποτε εχει 4 ροδες να το ονομασουμε και αυτο παραλιγο εξομοιωτη, μιας και τουλαχιστον ενα στοιχειο της οδηγησης το πετυχαινει (τις 4 ροδες). Το rollcage για παραδειγμα. Ε δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Σεβαστη η γνωμη σου φιλε μου, αλλα η δικη μου αποψη ειναι οτι το Forza 5 δεν εχει αρκετα ουτε και σωστα Simulator στοιχεια (σε driving mechanics - physics) για να μπορεσω να το ονομασω semi-sim ή simrcade. Αν και τα ονοματα αυτα δεν οριζονται ακριβως ουτε και υπαρχουν συγκεκριμενα κριτηρια. Ολα υποκειμενικα ειναι οπως ειπες και εσυ, και την αποψη μου την ειπα. Δεν υπαρχει νοημα περαιτερω συζητησης.Αυτο που μπορω αναμφισβητητα να πω ειναι οτι το Assetto Corsa ειναι ενα σωστο driving Simulator. Εχω ενα 325 (φωραει bilstein b6 HD με eibach prokit 3ποντα) εχω μπει αρκετες φορες σε πιστα και πιστευω οτι τα driving mechanics και physics του AC δεν εχουν τιποτα να ζηλεψουν. Assetto Corsa Το PCars δεν ειναι τελειοποιημενο ακομα οποτε δεν μπορω να σχολιασω την τελικη του εκδωση, αλλα στο σημειο που βρισκεται τωρα ειναι ενα πολυ καλο semi-Sim. Εξαλλου πιστευω σε αυτη την κατηγορια θελουν να μεινουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ενα πραγμα θα πω, και οποιος καταλαβε καταλαβε. Στους εξομοιωτες, δεν υπαρχει λιγη και πολυ εξομοιωση. Παραλιγο εξομοιωτης ΔΕΝ υφισταται. Η ειναι simulation η οχι. Ε το forza ΔΕΝ ειναι. Ειναι arcade με ψιγματα ρεαλισμου, αν θα μπορουσα να το πω ετσι. Επισης μη μπερδευεται το ρεαλισμο με την εξοιμοιωση. Ναι, το forza / gt ειναι ρεαλιστικα, simulation ομως ΔΕΝ ειναι. Yπο αυτη την αποψη λοιπον προφανως το forza ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ στην ιδια κατηγορια με το nfs shift κλπα. Τωρα απο εκει και περα simcade δεν υπαρχει, αλλιως οτιδηποτε εχει 4 ροδες να το ονομασουμε και αυτο παραλιγο εξομοιωτη, μιας και τουλαχιστον ενα στοιχειο της οδηγησης το πετυχαινει (τις 4 ροδες). Το rollcage για παραδειγμα. Ε δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Θα ηταν πολυ ενδιαφερον να ακουσω τις αποψεις σου περι εξομοιωσης για να μαθω και εγω τι ακριβως ειναι αυτο που διαφοροποιει τον ορισμο σου απο τον δικο μου. Ποιες επιστημονικες μεθοδους ακολουθειις για να αποδειξεις τα λεγομενα σου περι εξομοιωσης. Και ακομη πιο ενδιαφερον να μου παρουσιασεις και στοιχεια που αποδεικνυουν οτι το Forza 5 ειναι arcade. Την τελευταια παραγραφο δεν την σχολιαζω καν εχει περασει και το Μετσοβο σε γραφικοτητα.. Cowboy οπως ειπα το Assetto το παρακανει σε μερικα σημεια κατα την προσωπικη μου αποψη με τα default profile σε μερικα αμαξια, αλλα δεν επιμενω σε αυτο καθοτι οπως ειπα προσπαθω ακομη να βρω το feel του στησιματος σε αυτα.. Ειναι πολυ πιθανο να αλλαξω αποψη καθως οπως ειπα τωρα ξεκινησα ουτε 50 ωρες καλα καλα δεν εχω αφιερωσει και δεν εχω εμβαθυνει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μακαρι να ηταν εξομοιωτης το Forza 5, ετσω και λιγο... http://youtu.be/qG1GmhGQrIg?t=6m19sAssetto Corsa: http://youtu.be/1JCY1zfoae8?t=22s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Οκ ας μην κουράζουμε το τοπικ αλλο είπαμε διάσταση απόψεων. . Εντυπωσιακός ο φιλος στο δεύτερο βίντεο πάντως. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το μονο που με χαλαγε λιγο στο assetto πιο παλια ηταν στο θεμα των γραφικων του και μονο.Πλεον μετα την 1.0 εχουν βελτιωθει αρκετα και βλεπω ενα next-gen simulator οπως πρεπει να ειναι για τα σημερηνα δεδομενα Eιναι οτι καλυτερο sim racing εχουμε σημερα παλιοτερα ηταν το iracing "συνδρομητικο" αλλα οχι με τοσο καλα γραφικα για την εποχη μας.Yπαρχει και το raceroom σημερα αρκετα καλο κι αυτο,αλλα θεωρω οτι το assetto ειναι ανωτερο στα γραφικα/physics απο οτι κυκλοφορει σημερα.Τα fm/gt κλπ δεν τα βαζω καν στην κατηγορια των sim.Kαποιος που ασχολητε με sim-racing τα γνωριζει αυτα. Δεν μιλαμε για horizon κλπ αυτα ειναι για παιδακια Τωρα ο καθενας εχει τα γουστα του.Αλλα τα πραγματα ειναι ετσι οσο αφορα τα sim @d4ydr33m3r οταν ενα αυτοκινητο ειναι βαρκα στην ζωη ειναι και στο παιχνιδι,δεν ειναι βαρκα στο παιχνιδι και formula 1 στην πραγματικη ζωη,ουτε κουτι με ροδες ειναι.Αυτο ειναι το simulator ασχολησου λιγο και θα καταλαβεις. http://www.virtualr.net/ Τα εχεις βρει λιγο μπαστουνια και μας παιδευεις τσαμπα μου φαινεται Παντως το project cars ειναι πολλα υποσχομενο και σαφως καλυτερο σε ολους του τομεις απο τα fm/gt.Ειδωμεν Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2015 από kyriakosm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just4fuN Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Θα ηταν πολυ ενδιαφερον να ακουσω τις αποψεις σου περι εξομοιωσης για να μαθω και εγω τι ακριβως ειναι αυτο που διαφοροποιει τον ορισμο σου απο τον δικο μου. Ποιες επιστημονικες μεθοδους ακολουθειις για να αποδειξεις τα λεγομενα σου περι εξομοιωσης. Και ακομη πιο ενδιαφερον να μου παρουσιασεις και στοιχεια που αποδεικνυουν οτι το Forza 5 ειναι arcade. Την τελευταια παραγραφο δεν την σχολιαζω καν εχει περασει και το Μετσοβο σε γραφικοτητα.. 1)https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3L0kIOXRZls#t=68 2) Εσυ τι επιστημονικα στοιχεια ακολουθησες? Η ο λογος σου ειναι ιερος και ισχυει γιατι ετσι? 3)Μονο και μονο που το αποκαλεις sim arcade ΕΣΥ ο ιδιος, αυτοματα σημαινει οτι ΔΕΝ ειανι εξομοιωτης, γιατι οπως προειπα ΔΕΝ υπαρχει λιγο εξομοιωτης. Υπαρχει λιγο ρεαλιστικο, και αυτο ειναι το forza. Το να ερχεται αυτοματα στα ισα ενα αμαξι οπως βλεπεις στο 1 σημαινει οτι το παιχνιδι ΔΕΝ προσπαθει να εξομοιωσει την πραγματικοτητα, αρα δεν ειναι εξομοιωτης. 4) Θεωρεις το sim city εξομοιωτη Δημαρχου? Η εστω, sim-arcade εξομοιωτη Δημαρχου? Οχι βεβαια, γιατι ΔΕΝ υπαρχει sim arcade. Δεν νοειται το "λιγο εξομοιωτης", ειναι αστεια. Το forza λοιπον ειναι εξομοιωτης? ΟΧΙ. Ειναι ρεαλιστικο? Ναι, εχει ψιγματα ρεαλισμου. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Κυριάκο το Iracing είναι ακόμα το Νο 1 sim racing game με δυστυχώς ένα αρνητικό σημείο τα χρήματα που πρέπει να πληρώνουμε για αμάξια πίστες και συνδρομή απλός εμείς επειδή δεν θέλουμε να πληρώνουμε χρυσάφι ένα game ψάχνουμε για υποκατάστατα όπως το assetto corsa το PCars κτλ αυτό είναι όλο αν το iracing είχε ένα λογικό κόστος τα υπόλοιπα sim δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τωρα ο καθενας εχει τα γουστα του.Αλλα τα πραγματα ειναι ετσι οσο αφορα τα sim @d4ydr33m3r οταν ενα αυτοκινητο ειναι βαρκα στην ζωη ειναι και στο παιχνιδι,δεν ειναι βαρκα στο παιχνιδι και formula 1 στην πραγματικη ζωη,ουτε κουτι με ροδες ειναι.Αυτο ειναι το simulator ασχολησου λιγο και θα καταλαβεις. http://www.virtualr.net/ Τα εχεις βρει λιγο μπαστουνια και μας παιδευεις τσαμπα μου φαινεται Παντως το project cars ειναι πολλα υποσχομενο και σαφως καλυτερο σε ολους του τομεις απο τα fm/gt.Ειδωμεν Κυριακο αγορι μου αστο.. Ενα αχταρμα τα κανεις ολα και γενικα απο τα λεγομενα σου και σε αλλα τοπικ καταλαβαινει κανεις πολλα .. Ο γιατρος απο οτι καταλαβαινω εχει πει να σου λεμε ναι και να σε κανουμε να νιωθεις ξεχωριστος.. Ετσι ειναι ακριβως οπως τα λες,εσυ νομιζεις οτι τωρα ανακαλυψαμε τον τροχο και σηκωνουμε τις πετρες να δουμε τι εχει απο κατω.. Ουτε καν 1)https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3L0kIOXRZls#t=68 2) Εσυ τι επιστημονικα στοιχεια ακολουθησες? Η ο λογος σου ειναι ιερος και ισχυει γιατι ετσι? 3)Μονο και μονο που το αποκαλεις sim arcade ΕΣΥ ο ιδιος, αυτοματα σημαινει οτι ΔΕΝ ειανι εξομοιωτης, γιατι οπως προειπα ΔΕΝ υπαρχει λιγο εξομοιωτης. Υπαρχει λιγο ρεαλιστικο, και αυτο ειναι το forza. Το να ερχεται αυτοματα στα ισα ενα αμαξι οπως βλεπεις στο 1 σημαινει οτι το παιχνιδι ΔΕΝ προσπαθει να εξομοιωσει την πραγματικοτητα, αρα δεν ειναι εξομοιωτης. 4) Θεωρεις το sim city εξομοιωτη Δημαρχου? Η εστω, sim-arcade εξομοιωτη Δημαρχου? Οχι βεβαια, γιατι ΔΕΝ υπαρχει sim arcade. Δεν νοειται το "λιγο εξομοιωτης", ειναι αστεια. Το forza λοιπον ειναι εξομοιωτης? ΟΧΙ. Ειναι ρεαλιστικο? Ναι, εχει ψιγματα ρεαλισμου. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα 1)Το βιντεο που βαζεις δεν ειναι αντιπροσωπευτικο του παιχνιδιου..Αν ειχες παιξει θα εβλεπες το damage model του στα αυτοκινητα υπαρχει και παθαινουν ζημιες και φυσικα μετα απο ενα σημειο δεν μπορεις να παιξεις απλα.. Για καποια αλλα οι κατασκευαστες δεν το επιτρεπουν να εμφανιζονται ιδιαιτερες κοσμητικες ζημιες για λογους μαρκετινγκ .. Αυτος ειναι ο λογος που το παιχνιδι δεν ειναι ρεαλιστικο; Εαν απλα δεν εμφανιζεται κατι κοσμητικα χαλια και συμπεριφερεται χαλια στην οδηγηση παθαινοντας τις ζημιες και αυτο το καταλαβαινεις αμεσως, τι με ενδιαφερει; Αλλωστε μονο απο cockpit οδηγω τι με νοιαζει εμενα τι γινεται απ'εξω μονο στα replay το βλεπω..Τρακαρε εσυ και πηγαινε οδηγησε μετα απο cockpit cam να δεις αν μπορεις ή οχι αν εχει ζημια.. Tι μου δειχνεις τωρα μια εξωτερικη καμερα να μου μιλησεις για ρεαλισμο δεν καταλαβαινω.. 2)Αυτο ακριβως προσπαθω να σου πω.. Οτι ολοι ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ με βαση αδοκιμα κριτηρια ονομαζουμε κατι sim ή arcade ή simarcade. Αν διαβαζες καλυτερα τι εγραψα θα εβλεπες οτι ειπα οτι ΟΛΑ ειναι simarcade, δεν υπαρχει πραγματικος εξομοιωτης .Και το Forza 5 λεει οτι στον τομεα των tyre physics το περασε σε αλλο επιπεδο με δεδομενα που δεν υπαρχουν απλα σε κανενα αλλο παιχνιδι συνεργαζομενο με πολυ γνωστη εταιρεια ελαστικων. Τι παει να πει αυτο οτι επειδη το λενε αυτοι πρεπει να το δεχθω αδιαμαρτυτητα; Η οτι τα αλλα παιχνιδια αυτοματα ειναι arcade; Mεχρι να μου αποδειξεις οτι το ταδε παιχνιδι ειναι η εννοια της εξομοιωσης εγω θα θεωρω την αποψη σου υποκειμενικη θες δεν θες. Η μονη εννοια με την οποια μπορω να δεχθω οτι ενα παιχνιδι ειναι περισσοτερο εξομοιωτης απο καποιο αλλο ειναι η παραμετροποιηση. Υπο αυτη την εννοια ναι καποια ειναι περισσοτερο simarcade ή sim ή οπως θες πες τα απο καποια αλλα. Αλλα πραγματικος εξομοιωτης δεν υπαρχει γιατι ποτε δεν μπορουν να ταυτιστουν 100% τα στοιχεια της πραγματικης τηλεμετριας με αυτα ενος παιχνιδιου.. 3)Δες το 2.. 4)Δεν καταλαβαινω.. Εν παση περιπτωσει.. Το ειπα και μην το κουραζουμε.. Μια ερευνα γυρω απο το πως δημιουργηθηκε το Forza 5 και τι ωρες εχουν σπαταλησει στο παιχνιδι, για το σχεδιασμο των πιστων, το ποσα αμαξια εχει και γενικα το ποσο παραμετροποιησιμο ειναι για κονσολα πραγματικα για οποιον ενδιαφεροταν θα το ειχε κανει.. Αλλου ειναι το προβλημα, το καταλαβαινω αλλα δεν μπορω να βοηθησω.. Και εγω εχω high end PC αλλα τα του Καισαρος τω Καισαρι, δεν μπορω να μην παραδεχομαι οταν βλεπω στις κονσολες μου ενα ακρως εθιστικο και εντυπωσιακο παιχνιδι.. Ειχαμε δεν ειχαμε το καναμε Project Cars vs ... το παιχνιδι.. Α ρε αθανατο Insomnia ... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2015 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Κυριακο αγορι μου αστο.. Ενα αχταρμα τα κανεις ολα και γενικα απο τα λεγομενα σου και σε αλλα τοπικ καταλαβαινει κανεις πολλα .. Ο γιατρος απο οτι καταλαβαινω εχει πει να σου λεμε ναι και να σε κανουμε να νιωθεις ξεχωριστος.. Ετσι ειναι ακριβως οπως τα λες,εσυ νομιζεις οτι τωρα ανακαλυψαμε τον τροχο και σηκωνουμε τις πετρες να δουμε τι εχει απο κατω.. Ουτε καν να με συμπαθας νομιζα οτι εισαι τελειως ασχετος με αυτα που γραφεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 να με συμπαθας νομιζα οτι εισαι τελειως ασχετος με αυτα που γραφεις Keep walking Κυριακο ο κοσμος σου ειναι ξεχωριστος, δεν ειναι απαραιτητο κακο αυτο παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα