tigergreg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Γεια σας. Πρωτη φορα ανεβαζω θεμα εδω μετα απο 3 χρονια απο την εγγραφη μου εξ αιτιας ενος θεματος που εχω με την συνταξη πεζων. Διαθετω ενα ups με πεσμενες μπαταριες 2χ12βολτ 12αη και επειδη εχω 2 καινουργιες 12βολτ 45αη αναρωτιεμαι εαν τραβηξω τα καλωδια εξω και κανω την πατεντα θα λειτουργησει το θεμα η θα παρει φωτια? Ευχαριστω εκ των προτερων.
vdanasto Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Στην θέση σου δεν θα το δοκίμαζα , χωρίς να ξέρω κι όλας.
SPANK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μεγάλο ρίσκο δεν θα το έκανα, ρώτα πρώτα κάποιον ηλεκτρονικό η ηλεκτρολόγο
PCharon Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μια χαρά θα δουλέψει. Απλά υπάρχουν μερικά θεματάκια: - Αν η μπαταρία αυτοκινήτου που έχεις είναι ανοικτού τύπου θα χρειάζεται συντήρηση. - Δεν είναι όλες οι μπαταρίες αυτοκινήτου ίδιες, μερικές δεν αντέχουν την επανάληψη βαθιάς εκφόρτισης (άδειασμα μπαταρίας), οπότε αναλόγως τις συνθήκες χρήσης που θα υποστεί στο UPS ίσως δεν έχει την αναμενόμενη διάρκεια ζωής με μια πιο ακριβή κλειστού τύπου προορισμένη για τέτοια χρήση. - Αν το UPS είναι ψιλομούφα ποιότητα/σχεδιασμός, ίσως η παρατεταμένη χρήση των κυκλωμάτων του (είτε λόγω παρατεταμένης φόρτισης της νέας μπαταρίας, είτε λόγω παρατεταμένης χρήσης του σε φάση εκφόρτισης σε διακοπή ρεύματος) να το οδηγήσει σε υπερθέρμανση και να καεί.
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 και εγω οσο ξερω και να βαλεις παραπανω ampere παιζει στην θεωρια.στην πραξη ειναι παραπλευρα τα θεματα που μπορει να συμβουν και οχι αμμεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.