liakjim Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Βρες μια λέξη που θα είναι αποτρεπτική πχ όχι, μη, τσου κτλ και την επόμενη φορά που την δεις μάλωσε την. 2-3 φορές θα το πιάσει. Την 1η φορά που θα υπακούσει, αντάμειψέ την με treat. Σκάψιμο τέλος.
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 γκοπ γκοπ is back , κατάφερα να την βγάλω κ φωτογραφία π έγαζε γλώσσα xD..moar selfie plz ο ασπροδόντης μασούλαγε το μένιο και επειδή της έριξε φάπα κ έφυγε το πήρε κατάκαρδα xD προβατόμαλο νύστες 24
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Tι ειναι το μενιο? Γαματο σκυλακι παντως μαν! 1
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Tι ειναι το μενιο? Γαματο σκυλακι παντως μαν! thx , πρέπει να την βγάλω φωτογραφία όρθια να πέφτει το μαλλί , εχει γέλιο μένιος 1
agrio.imeros Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Με αφορμή τον καημένο το Σήφη που πέθανε από το κρύο ... Πριν 8 χρόνια βρήκαμε την Τούλα η οποία στάθηκε πιο τυχερή . Την προλάβαμε και δεν πάγωσε .Μια-δυο μέρες είπε ο κτηνίατρος ότι θ΄αντεχε ακόμα αν δεν την πιάναμε .Την είδαμε τυχαία στοδιάλειμμα που κολατσίζαμε με τους συνάδελφους μου αλλά δεν πρόλαβα να την πιάσω γιατί μπήκεσε ένα λάκκο με μπετονίτη . Κανείς δε μπορούσε να πλησιάσει ... ο μπετονίτης θα τον κατάπινε .Μετά το τέλος της δουλειάς πήγα να δω αν ήταν ακόμα στο λάκκο αλλά είχε εξαφανιστεί . Η Τούλα στον μπετονίτη ... Ο καιρός πέρασε και μπήκε ο παγωμένος Δεκέμβρης . Σ΄ένα διάλειμμα ένας εργάτης όταν κοίταξεψηλά ρώτησε τι είναι αυτό πάνω στο δέντρο . Η καημένη είχε ανέβει ψηλά για να ζεσταθεί ...Είχε και μια κουφάλα το δέντρο και σκέφτηκα ότι καλά είναι εκεί πάνω . Φωλιά , φαΐ , ζέστη .Τις επόμενες δυο-τρεις μέρες την είδα στο ίδιο σημείο και άρχισα να κάνω κακές σκέψεις ότιδε θα τη βγάλει και ότι έπρεπε να σκαρφαλώσω και να την κατεβάσω . Δεν αντιστάθηκε καθόλου. Ήταν τόσο κρυωμένη που δεν καταλάβαινε φόβο ... Η Τούλα στο δέντρο ... Από τότε η Τούλα αφού πέρασε από διάφορα χέρια που της έδωσαν τροφή στέγη κτλ , κατέληξε σ΄ένα χωριό στην Ημαθία , είναι περίπου κανά μέτρο μήκος και η ουρά της που στις φώτο φαίνεται κομμένη έχει αναγεννηθεί ... Μετά τη διάσωση της , αναμνηστική φώτο , εκδηλώσεις λατρείας και πόζα ... Το Σήφη τον κακομοίρη δεν τον πρόλαβαν ... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2015 από agrio.imeros 19
Highlander Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Η σκυλίτσα μας γέννησε. Αφιερωμένα στην Εύα ! btw, χαρίζονται. Δεν το έχω αναλάβει εγώ, οπότε δεν ξέρω αν έχουν δωθεί όλα. Σύνολο είναι 3. 14
Mau-Maus Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 προ Photoshop - μετα Photoshop ετοιμη για βουτια 11
TriLoBiTe Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Πιο πολυ μ'αρεσε το μερος παρα ο σκυλος , Η λαμπραντορίνα είναι έρωτας, μην είσαι κακός. 2
Anorymous Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 yeap έτσι σκέφτομαι κ εγώ βέβαια η μαυρίλα παραμένει η ίδια κάθε φορά. καλύτερα ας αλλάξουμε συζήτηση ο Μένιος menios.jpg τον βρήκα πριν κανα 4άρι μήνες πολύ μικρό να κλαίει μες τη βροχή, βγήκα το πήρα μέσα , το έβαλα στα πόδια μου , συνέχισα να τρώω κ αυτό ούτε που κουνιόταν , έβραζε φασόλια. μπανάκι με μωρομάντιλα και έγινε καινούριο. Γουστάρει να ανεβαίνει πάνω μου και να κάθεται στον ώμο μου ξάπλα ή σε φάση κολιέ στον σβέρκο το καλοκαίρι θα έχω problem... i can feel it already πω ρε φιλε γαμαει ο μενιος απο τα πιο ομορφα γατια που εχω δει 1
nicoc89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ο Μένιος μαύρισε και μοιάζει με τον father του τον "τσακισμένο αφτί" , θα τον βγάλω φωτογραφία καμια μέρα τον αλητάμπουρα να τον δείτε (#αλητόγατος κεραμιδόγατος )ξεκινάω το ποτ πουρί με γούτου σε μια awkward φάση αφου τον είδα να ειχε βγάλει την προπέλα και να την κάνει μπάνιο πάνω στο κρεβάτι μου ... -.-ακολουθεί η μιγκρή ή οπως την λέω γούνιου-γούνιου δε θα έβαζα αυτή τη φωτογραφία αλλα ηταν η μόνη που φούσκωνε μάγουλα αν και το κάνει συνέχεια κ ειναι λες και χαμογελάει εδώ είναι σε φάση μας πιάσανε xDεκνευρισμός και τέλος Μένιος σκέτος , έχει πάρει χρώμα λόγο καλοκαιριού που έρχεται xDδεν άλλαξε φάτσα αλλα με τη μαυρίλα δεν φαίνεται κ καθαρά χχααχ 15
PavlaraS18 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Πριν 6 χρόνια ... Βροχερή μέρα , σηκώνομαι ανοίγω πατζούρια και στο πεζουλάκι μπροστα (στο μάρμαρο) καθόταν ένα μικρό γατάκι , αχνα δεν έβγαζε... Του έδωσα λίγο γαλοπούλα και την έκανα για σχολείο (τότες...) . Όταν γύρισα κοιμόταν ήδη στο πατάκι! Η ρόζα...! 7
*nenya* Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Λιώνω με τα κατσούλια σας. Λιώνωωωωωωωωωωωωω <3 <3 <3 1
Tzoustiniana Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Η Άριελ! Νησιώτικο αδεσποτάκι. Την στιγμή που την είδα στην σελίδα της φιλοζωικής, ήταν έρωτας με την 1η ματιά! 14
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 ....και επειδη η φιλη tzoustiniana ανεβασε την δικη της αναβαζω και εγω την δικη μου εκλειπουσα λατρεια... 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα