Προς το περιεχόμενο

Ps3 320GB + uncharted 2 + dirt 2 στα 174 euro @ carefur Μακεδονία Θες/νίκη

THEMACHINE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link

Χεχε αρχήσανε........μου φαίνεται δεν θα ξαβάλω post για προσφορά που είδα.

Να ξαναβάλεις αλλά λίγο έγκαιρα .... ;) αν το λεγες νωρίτερα Παρασκευή απόγευμα ίσως να το έπαιρνα ... να έλεγα και 2 φιλαράκια που θέλανε ... :(

δεν πειράζει ... ότι βρίσκεται πείτε το ...

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το πηρα σημερα 199 τελικα αλλα εχει καμια 8 κομματια ακομα οποιος θελει το version ειναι 3.40

Δημοσ.

Έρχονται τα νέα Slim με νέο hardware και υποτίθεται ότι δεν θα δέχονται custom firwmare, γι αυτό ξεστοκάρουν. Προλάβετε!

Έχουμε κάποιες άλλες πληροφορίες για αλλαγές στο hardware πλην αυτού με το custom firmware ?

Δημοσ.

Μολις πηρα το τελευταιο.

lol... κι εγώ ένα από τα αμέσως προηγούμενα :)

Δεν άντεξα :P

Για όποιον, όποιαν μάλλον, ψάνχει πρεσσοσίδερο το Carrefour Μακεδονίας έχει επίσης το Tefal Anticalc Protector (σειρά 93xx) σε τιμή χώμα, 99 ευρώ με αρχική 189 τη στιγμή που αυτό το σίδερο πωλούνταν γύρω στα 320 το Πάσχα από το φτηνότερο μαγαζί στο Skroutz. Το σίδερο είναι κορυφή.

Δημοσ.

παιδια δευτερα πασιρνω αδεια,ειμαι φανταρος ,πειτε αν εχει μεχρι τοτε να παω να χτυπησω ενα και γω

παιδια δευτερα πασιρνω αδεια,ειμαι φανταρος ,πειτε αν εχει μεχρι τοτε να παω να χτυπησω ενα και γω

Δημοσ.

μπαααα..... πήγαινε κανένα μπάνιο καλύτερα.

Δημοσ.

ρε παιδια αυτες τισ προσφορες ειναι ξεχωριστα για καθε καταστημα???εγω εδω στα γιαννενα δεν εχω δει καμια καλη προσφορα εκτοσ φυλλαδιου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...