sakis.kom Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Θέλω να πάρω σφραγισμένα ιμιτασιόν μελανάκια (με αχρησιμοποίητο δοχείο) για το νέο μου πολυμηχάνημα EPSON. Θα είναι η πρώτη φορά που θα αλλάξω μελάνια. Ακόμα είναι γεμάτα τα γνήσια που έχω. Τα ιμιτασιόν μελάνια που πουλάνε για EPSON, θα χρειαστούν κανένα reset, ή το μηχάνημα?... ή θα ταιριάξουν αμέσως? Έχετε υπόψη σας κανένα "σίγουρο" μαγαζί να μου προτείνετε? Χρησιμοποιώ κωδικούς μελανιών... T0801 T0802 T0803 T0804 T0805 T0806 Έχω βρει στο Toner Hellas.com με 2.80 το καθένα. Είναι 12ml. Να τα πάρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Anyway... ψάχνωντας λίγο παραπάνω, τελικά τα παρήγγειλα από ebay, μέσω φίλου. 21.5 λίρες = 3 6πλά σετάκια = 18 μελανάκια σύνολο. Το κατάστημα μου άρεσε γιατί τα έχει όλα ταξινομημένα και είναι πολύ εύκολο να επιλέξεις ακριβώς αυτό που θέλεις. h**p://stores.ebay.co.uk/TheInkSquid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 σου ηρθανε φιλε τα μελανια?? σκεφτομαι να παρω και εγω απο τον ιδιο πωλητη,ειναι καλα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Γεια σου φίλε μου. Αν μου ήρθαν? Την προηγούμενη Παρασκευή τα παρήγγειλα και την ίδια τρίτη ήρθε ειδοποίηση από το ταχυδρομείο!!! Φοβεροί οι άνθρωποι! Ήδη δοκίμασα το Light Magenta και δεν έχει καμία διαφορά με το γνήσιο!!! Δοχεία ολοκαίνουρια, σφραγισμένα αεροστεγώς το καθένα μόνο του... σαν γνήσια μιλάμε. Στην επόμενη αγορά, θα πάρω σίγουρα μεγαλύτερο "πακέτο". Το κατάστημα προτείνεται ανεπιφύλακτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 το τσιπακι το κανεις reset καθε φορα ή εχει απο ενα σε καθε πακετο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Το κάθε μελανάκι έχει δικό του chip το οποίο είναι σαν τα γνήσια. Απλά το κουμπώνεις το μελάνι στην θέση του και η ένδειξη στάθμης πάει στο full. No reset... no τίποτα άλλο. Μου έκατσε πολύ καλά η όλη ιστορία με την πρώτη μου αγορά με EPSON μηχάνημα, και με τα μελάνια, και με τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 απο ποιοτητα και ποσοτητα φιλε πως ειναι? εχουν καλη αποδοση?ποιον εκτυπωτη εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Πολυμηχάνημα Epson Stylus Photo PX 720 WD. 12 ml το καθένα, αν δεν κάνω λάθος. Διαφορά δεν είδα στην εκτύπωση. Έχω αλλάξει μόνο ένα έως τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δεν έχει για τον δικό μου εκτυπωτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Για κοίτα αντίστοιχο μοντέλο που παίρνει τα ίδια μελάνια με τα δικά σου. Με ένα PM ή email σε αυτούς, είμαι πεπεισμένος πως θα σου βρουν τα μελάνια που θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 δεν χρειαζετε σε αυτους γενικα στο ebay.απ οτι βλεπω ολοι ιδιο προμηθευτη εχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plastaras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Εγώ πήρα απο tonerhellas http://www.tonerhellas.com/prod.php?pid=1T0801 πολυ καλή ποιότητα και μου ήρθαν την επόμενη μέρα με δωρεάν μεταφορικά ( αν πληρώσεις με κάρτα η κατάθεση ) .Τα προτείνω [/size] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis.kom Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Λίγο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ, αν μπορείς να το γράψεις αυτό... γιατί ΔΕΝ το είδαμε!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα