oneofthem Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 (έκανα edit σε όλο το κείμενο προκειμένου να μεταφερθεί το θέμα στην ενότητα προγραμματισμός από την ενότητα software) γεια, θέλω να πάρω copy ένα κείμενο από ένα κελί και να το κάνω paste μέσα σε ένα text box χειροκίνητα (δλδ μέσα στο excel με το mouse κανονικά) το πρόβλημα είναι ότι χάνεται αυτό που πήρε ως copy όταν αποεπιλέγεται το κελί-πηγή επειδή επιλέγεται το text box αν θυμάστε καλά όταν πας να κάνεις ένα copy paste ακόμη και από κελί σε κελί, αν σταματήσει να 'αναβοσβήνει' το κελί-πηγή, χάνεις το copy αυτό που ουσιαστικά θέλω να μάθω είναι είτε μια έτοιμη λύση (υποθέτω μιλάμε για εύκολα πράγματα από πλευράς προγραμματισμού) ή με ποια εντολή παίρνω copy απευθείας στο notepad των windows το οποίο δεν χάνεται όταν επιλεχθεί το text box σε αντίθεση με την αποθήκευση του copy στο excel απλά δεν ξέρω από προγραμματισμό οπότε αν πείτε τπτ περίεργο δώστε και μια κατεύθυνση για το που γίνεται τι, εγώ μιλάω για το macro editor του excel που χρησιμοποιεί VBA αν δεν κάνω λάθος ευχαριστώ πολύ
oneofthem Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 ένα bump επειδή είναι από μεταφορά το θέμα κι έχει μείνει κάτω κάτω λόγω ημερομηνίας δημοσίευσης, δεν θα ξανακάνω bump βέβαια
At0m0 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Από την περιγραφή σου υποθέτω ότι το textbox το έχεις προσθέσει από το toolbar "Drawing" και όχι από το "Forms". Το κακό με το textbox που διάλεξες είναι ότι είναι "shape" To paste σε αυτό το "shape", λοιπόν, γινεται ώς εξής: Sheet1.Shapes(1).TextFrame.Characters = Selection.Text ή Sheet1.Shapes("Text Box 1").TextFrame.Characters = Selection.Text Μόνο αυτόν τον τρόπο βρήκα εγώ. Τώρα πώς θα καταφέρεις να βάλεις αυτόν τον κώδικα να δουλέψει για κάθε shape-textbox που έχεις, είναι άλλο θέμα. Πρόταση: Τι θα έλεγες να χρησιμοποιούσες τα textboxes από την toolbar "Forms" που έχουν κανονικό paste (εχμ, με CTRL+V όχι με δεξι click-paste) ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.