Προς το περιεχόμενο

Καμιά καλή σειρά

doutsos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτείνετε μου καμία καλή σειρά όχι με πολλούς κύκλους να κάτσω να δω για να περνάω το χρόνο μου τώρα που θα σταματήσω το φροντιστήριο

κυρίως μου αρέσουν περιπέτειας -αστυνομικές -δράσης αλλά δεν θα έλεγα όχι και σε κάτι διαφορετικό..

έχω δει Prison Brake,CSI,Numbers,24,TBBT,TrueBlood

Δημοσ.

Προτείνετε μου καμία καλή σειρά όχι με πολλούς κύκλους να κάτσω να δω για να περνάω το χρόνο μου τώρα που θα σταματήσω το φροντιστήριο

κυρίως μου αρέσουν περιπέτειας -αστυνομικές -δράσης αλλά δεν θα έλεγα όχι και σε κάτι διαφορετικό..

έχω δει Prison Brake,CSI,Numbers,24,TBBT,TrueBlood

breaking bad 3 σεζον αλλα μικρες και αρχιζει η 4η 17 του μηνα απολυτη σειρα

Δημοσ.

walking dead. ειναι 6 επεισοδια και η 2ος κυκλος θα βγει οκτωμβρη τελικα

fringe εχει 3 σεζον μεχρι τωρα, απο 22 περιπου επεισοδια ο καθενας και σεπτεμβρη βγαινει ο 4ος. μπορει να εχει πολλα επεισοδια αλλα πραγματικα αξιζει

Δημοσ.

Αν θες κοίτα μια Αγγλική αστυνομική σειρά, το Luther. Έχει βγάλει 2 κύκλους, ο 1ος με 6 επεισόδια, ο 2ος με 4. Προσωπικά την θεωρώ πολύ καλή, ειδικά τον 1ο κύκλο. Πολύ καλές ερμηνείες και στο τέλος ανατροπή.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Dexter φυσικά, αν δεν έχεις δει ακόμη!

Δημοσ.

Αν θες κοίτα μια Αγγλική αστυνομική σειρά, το Luther. Έχει βγάλει 2 κύκλους, ο 1ος με 6 επεισόδια, ο 2ος με 4. Προσωπικά την θεωρώ πολύ καλή, ειδικά τον 1ο κύκλο. Πολύ καλές ερμηνείες και στο τέλος ανατροπή.

greek subs υπαρχουν πουθενα?

Δημοσ.

ναι ρε dexter, πως δεν το σκεφτηκα, και το τελειωσα την προηγουμενη εβδομαδα

απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει ποτε μου, ταυτιστηκα σε καποια φαση μαζι του LoL

Δημοσ.

ρε παιδια ειπε χωρισ πολλες σεζον ελεος δηλαδη

το dexter που ειπα εγω μπορει να εχει 5 σεζον αλλα η καθε μια εχει μονο 12 επεισοδια

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για λίγες σεζόν: Δεν το έχω δει ακόμη, αλλά έχω ακούσει πολλά καλά. Carnival.

Επίσης, ίδια περιγραφή, Band of Brothers (αλλά έχω ακούσει πολύ περισσότερα καλά).

Δημοσ.

σας ευχαριστώ!! για τις απαντήσεις σας θα κάτσω να ψάξω την καθε μια σειρά ξεχωριστά που μου προτείνατε και θα σας πω :)

Δημοσ.

Εεεε... Προφανώς ξέχασες να γράψεις ότι έχεις δει και το Lost...

Η απόλυτη δραματική σειρά... Game of thrones δεν έχω δει, θα το κάνω, αλλά το Lost ήταν συγκλονιστικό...

Αξίζει παρά τις έξι σαιζόν του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...