Mojogon Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους, έχω αναρτήσει μια αγγελία εδώ και αρκετό καιρό, όμως το αντικείμενο έχει πουληθεί με αποτέλεσμα να μπαίνουν στο κόπο οι ενδιαφερόμενοι να ρωτάνε χωρίς κάποιο όφελος. Για να μην συμβαίνει αυτό κλείδωσα την αγγελία. Είναι σωστό αυτό ή υπάρχει κάποιος τρόπος για να διαγραφεί η αγγελία;
parsifal Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Σωστά έπραξες, αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος. Διαγραφή αγγελίας δε δίνεται ως δυνατότητα, γιατί είναι βέβαιο πως θα είχαμε μαζικές περιπτώσεις κατάχρησης της δυνατότητας: σβήνοντας μία πρόσφατη αγγελία του, θα μπορούσε κανείς να παρακάμψει τον περιορισμό των 2 αγγελιών/εβδομάδα ή να κάνει τεχνητό bump, δηλαδή να εμφανίζει την ίδια αγγελία κάθε μέρα ή κάθε λίγες ώρες «πάνω-πάνω» σε σχέση με αυτές των υπολοίπων => κατινιές, μαλλιοτραβήγματα κλπ. 3
artshadows Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 ναι αλλα αμα ειναι πανω απο 2εβδομαδων τι πειραζει;
parsifal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Και πάνω από μίας εβδομάδας δε θα πείραζε (τουλάχιστον όσον αφορά τον έλεγχο για την επιβολή των ορίων), αλλά μήπως θα καταλήγαμε σε μεγαλύτερο μπέρδεμα των μελών έτσι; Διαγραφή, κλείδωμα, νέα υποβολή, επεξεργασία. Προσωπικά, θεωρώ πως η απουσία της δυνατότητας διαγραφής έχει και μία άλλη, παράπλευρη χρησιμότητα: Δημιουργία αρχείου τιμών μεταχειρισμένων. Γι' αυτό έχω προτείνει τη δημιουργία μίας ειδικής κατηγορίας «Αρχείο» στις αγγελίες, στην οποία θα μεταφέρονται αυτόματα όσες αγγελίες αποσύρουν τα μέλη κάνοντας κλικ στο κουμπί «Κλείδωμα».
isixos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 ουφ και έσκασα με τις 2 αγγελίες που έβαλα , διότι αν και είμαι μέλος αρκετά χρονιά πρώτη φορά έβαλα αγγελία .
Hackpit Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα.Κλειδωσα καταλάθος την αγγελία μου,γίνεται κάτι γ αυτό?(την ξαναδημοσίευσα)Ευχαριστώ!
panagiotisvm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 γεια σας, είχα καταχωρήσει αγγελία και τελικά ένα μέλος έδειξε σίγουρο ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να κλειδώσω την αγγελία. Πριν την συνάντησή μας όμως ακύρωσε την αγορά. Πρέπει να ξαναδημοσιεύσω την ίδια αγγελία;
bvg Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Εάν έχεις κλειδώσει την αγγελία σου,και δεν έχεις την δυνατότητα να βάλεις δεύτερη,γιατί μόνο 2 την εβδομάδα σου επιτρέπεται, τότε μπορείς να την ξαναβάλεις! Εάν έχεις συμπληρώσει το όριο των 2 αγγελιών τότε δεν μπορείς. Ρίξε και μια ματιά εδώ στο σημείο 9 http://www.insomnia.gr/topic/338918-faq-%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5/
Hal9000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 γεια σας, είχα καταχωρήσει αγγελία και τελικά ένα μέλος έδειξε σίγουρο ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να κλειδώσω την αγγελία. Πριν την συνάντησή μας όμως ακύρωσε την αγορά. Πρέπει να ξαναδημοσιεύσω την ίδια αγγελία; Στείλε μας μια αναφορά να την ξεκλειδώσουμε
panagiotisvm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Στείλε μας μια αναφορά να την ξεκλειδώσουμε Σαν χρήστης έχω καταχωρήσει μόνο μία αγγελία. Παρ όλα αυτά δε μπορώ να καταχωρήσω δεύτερη. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα να καταχωρήσω δεύτερη;
Hal9000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Σαν χρήστης έχω καταχωρήσει μόνο μία αγγελία. Παρ όλα αυτά δε μπορώ να καταχωρήσω δεύτερη. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα να καταχωρήσω δεύτερη; Κανένα πρόβλημα και κανονικά θα πρέπει να μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα αγγελία. Αν πατήσετε το κουμπί Νέα Καταχώρηση αγγελίας, σας βγάζει κάποιο σφάλμα ?
panagiotisvm Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Κανένα πρόβλημα και κανονικά θα πρέπει να μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα αγγελία. Αν πατήσετε το κουμπί Νέα Καταχώρηση αγγελίας, σας βγάζει κάποιο σφάλμα ? Το link της δημοσίευσης νέας αγγελίας δε με προχωράει στη σελίδα για καταχώρηση αγγελίας όπως είχα κάνει την πρώτη φορά, αλλά με πηγαίνει στη σελίδα με τις υποκατηγορίες των αγγελιών, απλά σαν να κάνω κανονική αναζήτηση. Δοκίμασα και από διαφορετικά pc και με διαφορετικούς explorers αλλά γίνεται το ίδιο πράγμα.
Hal9000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Το link της δημοσίευσης νέας αγγελίας δε με προχωράει στη σελίδα για καταχώρηση αγγελίας όπως είχα κάνει την πρώτη φορά, αλλά με πηγαίνει στη σελίδα με τις υποκατηγορίες των αγγελιών, απλά σαν να κάνω κανονική αναζήτηση. Δοκίμασα και από διαφορετικά pc και με διαφορετικούς explorers αλλά γίνεται το ίδιο πράγμα. Είναι η σελίδα στην οποία πρέπει να επιλέξεις συγκεκριμένη υποκατηγορία στην οποία θα μπει η αγγελία σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις