Προς το περιεχόμενο

ποιο κινητό με android?

shadowmann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ποιο κινητό με android μου προτείνεται?

σκεφτόμουν για το samsung galaxy S II αλλα δεν μου αρέσουν αυτά που ακούω περί θερμοκρασίας κτλ...

θέλω να πάρω ένα κινητό και να έχω όσο το δυνατόν λιγότερες ταλαιπωρίες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

έχω ακούσει ότι είναι πολύ βαρύ το sense και έτσι και βάλεις μερικά widget και apps σέρνεται και πηγαίνει πιο αργά και από το θάνατο.

επίσης έχω ακούσει ότι είναι κλειδωμένος ο bootloader.

τι ισχύει τελικά?

αυτό που με χαλάει στο sensation είναι ότι έχει μόνο 1gb αποθηκευτικό χώρο και με αναγκάζει να πάω να σκάσω και αλλα λεφτά σε μνήμες που δεν είναι και τόσο φθηνές..

μήπως δεν αξίζει η αγορά android κινητού αυτή τι περίοδο? μήπως να περίμενα κάποιο καινούργιο μοντέλο?

η μήπως να έπαιρνα κάτι σε nexus S η κάτι αντίστοιχο?

έχω μπερδευτεί..

Η htc ανακοινωσε οτι τον Αυγουστο θα τον ξεκλειδωσει, μεσω αναβαθμισης. Επισης οντως το sense ειναι βαρυ, αλλα η συσκευη δε σερνεται σε καμια περιπτωση. Τωρα αμα του βαλεις καμια 200αρα εφαρμογες, δε ξερω :P

Εγω εχω το Arc κι ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Ναι δεν εχει 2πυρηνες αλλα ειναι πανεμορφο, γρηγορο, με οθοναρα κ πολυ καλη φωτογραφικη...

iphone.png

λοιπον για galaxy s2 vs htc sensation και για galaxy s vs nexus s εχουν ανοιξει κι αλλα θεματα οποτε διαλεξε απο ενα σε καθε κατρηγορια (ενα απο galaxy s2 vs htc sensation και ενα απο galaxy s vs nexus s) και τοτε ελα εδω να σου πουμε ποιο απο τα 2 που επελεξες ειναι το καλυτερο για σενα!

γιατι μακρια απο το nexus? αναλυσε το λιγο αν μπορεις γιατι ημουν ετοιμος να το παρω

Για να δω το ντεσιμπελόμετρο να κελαηδάει! :)

erziko μια χαρά είναι το Nexus S, απλά αν μπορείς πάρε το Galaxy S που είναι καλύτερο στα σημεία.

Μιλώντας πάντα για stock καταστάσεις.

Το λιγότερες ταλαιπωρίες είναι σχετικό. Μπορεί να πάρεις το καλύτερο τηλέφωνο και να σε τρέχει απο service σε service.

Εγώ στο Galaxy2 δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα κάποιο θέμα.

Είναι το καλύτερο κινητο απο specs και αυτο μετράει στον απαιτητικό κόσμο του Android.

Αν μπορείς να περιμένεις , έρχονται καλές προτάσεις μετα το καλοκαίρι.

όταν λέω ταλαιπωρίες δεν εννοώ μονο από άποψη κάποιου προβλήματος που μπορεί να παρουσίαση αλλα σε θέμα λειτουργικότητας, όπως ακούω για το S 2 για θερμοκρασίες,restart,πέφτει αμέσως η μπαταρία κτλ...

όταν λέω ταλαιπωρίες δεν εννοώ μονο από άποψη κάποιου προβλήματος που μπορεί να παρουσίαση αλλα σε θέμα λειτουργικότητας, όπως ακούω για το S 2 για θερμοκρασίες,restart,πέφτει αμέσως η μπαταρία κτλ...

φιλε μου ειναι να μην σου τυχει! θυμασαι την ιστορια με το zte blade; οι μισοι ειχαν το πιο προβληματικο κινητο και οι αλλοι μισοι το καλυτερο! οποιο και να παρεις ευχαριστημενος θα μεινεις! απλα καποια υπερτερουν σε διαφορα σημεια και καποια αλλα σε αλλα σημεια!

φιλε μου ειναι να μην σου τυχει! θυμασαι την ιστορια με το zte blade; οι μισοι ειχαν το πιο προβληματικο κινητο και οι αλλοι μισοι το καλυτερο! οποιο και να παρεις ευχαριστημενος θα μεινεις! απλα καποια υπερτερουν σε διαφορα σημεια και καποια αλλα σε αλλα σημεια!

Τί πρόβλημα είχε το Blade;

Βρε γιατί δε μ' αφήνετε ν' αγιάσω;!

:mrgreen: :mrgreen: wifi disconnect! +++

Το οποίο είχε να κάνει με την ρύθμιση του policy;

Και για το οποίο είχε βγει fix app στο market;

Για αυτό το μείζον πρόβλημα μιλάς;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...