mas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 γεια σας ειμαι καινουρια εδω...και ψανχω προγραμμα για επεξεργασια εικονον...μπορειται να με βοηθισεται..????
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Σε τι βαθμό θες να κάνεις την επεξεργασία; Για πολύ απλά και με το mspaint κάνεις την δουλειά σου μετά πάμε στο Irfanview μετά στο paint.net για αρκετά ποιο βαριά επεξεργασία πάμε στο gimp και για επαγγελματικό επίπεδο πλέων στο photoshop.
isay Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Γεια σου mas και καλώς ήρθες. Τι είδους επεξεργασία εικόνων θέλεις; Πόσο πολύ θες να επεξεργαστείς τις εικόνες; Υπάρχουν δεκάδες προγράμματα (δωρεάν, επι πληρωμή, βαριά, ελαφριά, εύκολα, δύσκολα, κλπ) αλλά εξαρτάται από τι χρήση θες να κάνεις εσύ. Κάτι ακόμα. Καλό θα ήταν να βρεις και να εγκαταστήσεις και κάποιο ορθογραφικό λεξικό. Αν χρησιμοποιείς firefox δοκίμασε αυτό.
legionarius Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Καλώς ήρθες λοιπόν! Τι ακριβώς θες να κάνεις στην εικόνα; Γιατί ανάλογα με το τι θες μπορείς να χρησιμοποιήσεις από το Photoshop έως το Paint των Windows. Πάντως μπορείς να μπεις στο www.picnik.com -εκεί μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα, και είναι αρκετά φιλικό προς το μέσο χρήστη. ΥΓ. Επειδή το έχω ξαναπεί σε κάποιο άλλο post, κατεβάστε ένα spellcheck να έχετε στον browser σας, μερικά ορθογραφικά χτυπούν στο μάτι πολύ άσχημα.
mas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 ααα μμ θα τα κοιταξω και αυτα και συγνωμη.....λοιπον θελω να εεχι εφεκτς π.χ να αλλαζει κινησις η φωτο .....και οταν εχεις μια φωτο να αλλαζεις το φοντο απο πισω...να ειναι ευκολο και τζαμπα....με καταλαβενεται τι θελω να πω....???
mas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 το ειχα αλα το εσβησα ηταν πολυ δυσκολο.....blaze media pro.....sony vegas....απο αυτο κανι κανενα απο αυτα που θελω?? η αν ξερετε κανενα ευκολο.....ευχαριστΩ!!
TheELF Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Adobe Photoshop, η καλύτερη λύση. Ναι μιας και είναι εντελώς τζάμπα http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=18857&catid=139
mas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 το ειχα αλλα το εσβησα γιατι ηταν πολυ δυσκολο για μενα.....sony vegas....blaze madia pro....???στιν χρηση που το θελω εγω κανι???...κανενα αλλο ευκολο ξερετε...ευχαριστω!!
legionarius Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Το Sony Vegas είναι για video. Το ίδιο και το Βlaze Media. Ξαναβάλε το Photoshop και δες tutorials στο YouTube ή ψάξε στο Google. Έτσι είπα και εγώ για το Photoshop και πλέον εκεί πέρα φτιάχνω πραγματικά ό,τι θες.
mas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 να το κατεβασω ετσι ...tutorials Photoshop....αυτο ενοειται...??? ενταξει ...σας ευχαριστωωωωω πολυυυυ......να στε καλα...τα χαναλεμε...γεια ...
legionarius Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Όχι... Στο Search του YouTube: Photoshop Tutorial (changing background) ή ό,τι άλλο θες να δεις πώς γίνεται.
micos000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Θέλεις πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που να υποστηρίζει layers και μάσκες. Για δωρεάν δεν ξέρω κανένα άλλο από το Gimp. Αλλά δεν έχει κίνηση. Εκεί πας σε άλλη κατηγορία (animation). Εύκολο δεν νομίζω να βρεις, τζάμπα και καλό πάλι δεν γνωρίζω πέρα από το Gimp για φώτος και το Blender για 3d animation.
micos000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Αυτό που κάνει το gimp είναι να δημιουργεί κάποιες υποτυπώδεις κινήσεις (ripple, wave, spinning globe, blend, burn in) ανάμεσα σε layers. Δεν είναι ακριβώς αυτό που θα έλεγα animation.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.