Προς το περιεχόμενο

[SOLVED] 6950 to 6970 Κολλήματα

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες...

Δώστε φώτα γιατί ειλικρινά θα το σπάσω δε μου γλυτώνει. Φλάσαρα την 6950 μου και την έκανα 6970... Την πρώτη μέρα όλα καλά. Τρέχω ένα benchmark το οποίο πόσταρα εδώ

Ξαφνικά στο άσχετο τελείως ανακαλύπτω ένα κόλλημα. Μόλις θέλω να πάω το Mouse τέρμα πάνω αριστερά αυτό μένει 1 με 2 εκατοστά πιο αριστερά απο την γωνία της οθόνης. Λέω δεν βλέπω καλά... Ξαναπροσπαθώ εκεί το σκασμένο να μην θέλει να πάει. Με αρκετές προσπάθειες άλλες φορές πάει άλλες φορές όχι. Είναι σα να υπάρχει ένα εμπόδιο. Στις άλλες γωνίες πάει χωρίς πρόβλημα...

Πάω να τρέξω ένα benchmark και μου κολλάει κάπου στη μέση... Λέω ααααααααα δεν πάμε καλά.

Υποψιάζομαι μετά κακό φλασάρισμα. Κλείνω pc, κλείνω διακόπτη τροφοδοτικού, πατάω power και γυρνάω το διακόπτη της κάρτας στην άλλη θέση και τσουπ 6950. Το κόλλημα συνεχίζει με το Mouse. Λέω δεν γίνεται έχω θέμα με drivers. Κάνω απεγκατάσταση, μπαίνω σε safe mode με driver sweeper καθαρίζω, πλένω, ξεσκονίζω... Πάω να βάλω drivers και παίρνω αυτό...

atij.png

Λέω δεν παίζει.. Ξαναμπαίνω σε safe mode, ψάχνω στο προσθαφαίρεση προγραμμάτων μπας και έμεινε κάτι τίποτα

Ξανανοίγω driver sweeper μπας και έχει αφήσει τίποτα,,, μπαααα

Εντωμεταξύ το θέμα με το Mouse που κολλάει πάνω αριστερά να παραμένει... :mad:

Λέω άντε μαμήσου... :eek:

Του τραβάω ένα ξεγυρισμένο φορμάτ και λέω τώρα ρε πούστη θα στρώσεις. Ξαναβάζω win, μπαίνω βάζω drivers τους παίρνει... Και ναι έχω πάλι κόλλημα με το Mouse. Λέω δεν γίνεται (δεν του αρέσει η πάνω αριστερή γωνία; Γιατί το κάνει μόνο πάνω αριστερά)...

Πείτε μου τι παίζει και αν το έχει συναντήσει άλλος γιατί δεν θα την βγάλει καθαρή...

edit: Ξέχασα να αναφέρω ότι μετά την απογοήτευση από το φορμάτ έκανα Memtest για 6+ ώρες μπας λέει και είναι μνήμες. Δεν έβγαλαν πρόβλημα. Τώρα είμαι με όλα στο default...

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εξορκισμό του έκανες μετά το στήσιμο??? :P

Σοβαρά τώρα ... για δοκίμασε και καμιά παλιότερη έκδοση του driver!!

Επίσης φαντάζομαι στο Καρμενοσπιτακι θα πάιζουν και άλλες καρτες γραφικών οποτε για δοκίμασε καμιά αλλη για να σιγουρέψουμε οτι φταίει η κάρτα και όχι τπτ αλλο!!

Δημοσ.

Εξορκισμό του έκανες μετά το στήσιμο??? :P

Σοβαρά τώρα ... για δοκίμασε και καμιά παλιότερη έκδοση του driver!!

Επίσης φαντάζομαι στο Καρμενοσπιτακι θα πάιζουν και άλλες καρτες γραφικών οποτε για δοκίμασε καμιά αλλη για να σιγουρέψουμε οτι φταίει η κάρτα και όχι τπτ αλλο!!

Εγώ να δοκιμάσω άλλη καρτούλα. Το θέμα είναι μετά θα μπουν οι drivers ή θα θέλει φορμάτ πάλι;

Θα μου πεις και που θες να ξέρω; Εμ έχω απογοητευτεί και για να φτάσω στο σημείο να του κάνω φορμάτ φαντάζεσαι τι πέρασα...

Δημοσ.

Βρε δοκίμασε εσύ και μετά θα την βρόυμε την ακρη με τους drivers!!

Σε καταλαβαινω πως δεν σε καταλαβαίνω .. να έχεις κανει τόσο κοπο να στήσεις το μηχανακι, να θέλεις να το ευχαριστηθείς μετά απο τόσο καιρο και να σου κάνει τετοια χαζα κόλπα!!

Δημοσ.

Ωραία να του βάλω την quadro Πάνω; Αν δεν το κάνει πάμε σε drivers ή πάμε στην κάρτα... Η θερμοκρασίες μου είναι άψογες εντωμεταξύ :eek:

post-204649-0-70944000-1310199180_thumb.png

Δημοσ.

Ωραία να του βάλω την quadro Πάνω; Αν δεν το κάνει πάμε σε drivers ή πάμε στην κάρτα... Η θερμοκρασίες μου είναι άψογες εντωμεταξύ :eek:

ο σκληρος με 128 βαθμους ειναι ακομα σε στερεη μορφη;

Δημοσ.

Αυτό σε πείραξε... Μάλλον Bug είναι

Δημοσ.

Εγώ σε πρώτη φάση θα ρωτήσω κάτι πιο απλό. Άλλο Mouse δοκίμασες? :)

Ψάχνοντας στο ΝΕΤ από τότε που μου το είπες, είδα ότι μπορεί να το αντιμετωπίσει κάποιος από σκόνη/σκουπιδάκι που μπορεί να έχει πάρει το ποντίκι μέσα.

(άλλαξε και τον τίτλο του topic σε 6970)

Δημοσ.

Εγώ σε πρώτη φάση θα ρωτήσω κάτι πιο απλό. Άλλο Mouse δοκίμασες? :)

Ψάχνοντας στο ΝΕΤ από τότε που μου το είπες, είδα ότι μπορεί να το αντιμετωπίσει κάποιος από σκόνη/σκουπιδάκι που μπορεί να έχει πάρει το ποντίκι μέσα.

Μισό και βάζω και άλλο Mouse. Να βάλω laser; Απλό; Οπτικό τι θες; :P

Δημοσ.

Προφανώς είναι λάθος report απο το HWmonitor!!

Δημοσ.

φιλη μου ολες οι οθονες εχουν auto adjustment κουμπι! και εμενα μου εκανε κατι τετοια στην αρχη μεχρι που το πατησα και ολα ηταν οκ!

Δημοσ.

(άλλαξε και τον τίτλο του topic σε 6970)

Σωστός έγινε αν και καταλάβατε τι εννοούσα :P

Δημοσ.

Μισό και βάζω και άλλο Mouse. Να βάλω laser; Απλό; Οπτικό τι θες; :P

Εχεις κανενα απο εκείνα τα παλια με τις μπίλιες ρε θηρίο??? :-D

Παντως ναι και το mouse είναι δυνατός παίκτης για το προβλημα.. αν και φαντάστηκα οτι θα το είχες δοκιμάσει ήδη!!!

φιλη μου ολες οι οθονες εχουν auto adjustment κουμπι! και εμενα μου εκανε κατι τετοια στην αρχη μεχρι που το πατησα και ολα ηταν οκ!

Το οποίο σε εσενα το σημείο εκεινο τις οθόνης ήταν κατα πάσα πιθανοτητα μαυρο και δεν εκτεινόταν καν το DESKTOP μεχρι εκει!

Δημοσ.

Εχεις κανενα απο εκείνα τα παλια με τις μπίλιες ρε θηρίο??? :-D

Παντως ναι και το mouse είναι δυνατός παίκτης για το προβλημα.. αν και φαντάστηκα οτι θα το είχες δοκιμάσει ήδη!!!

Από όλα έχω :P

Εμένα δεν μου κάθεται για Mouse γι' αυτό και δεν δοκίμασα. Αν ήταν θέμα mouse Γιατί κόλλησε στο Benchmark?

Αλλά δοκιμάζω τώρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...