Προς το περιεχόμενο

Internet χωρις γραμμη οτε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδες!

λοιπόν,

σε 1-2 μήνες θα μετακομίσω μόνιμα στο χωριό μου. Εκεί δεν περνάει γραμμή του οτε,

αρα δεν μπορώ να έχω ίντερνετ κανονικά σαν ανθρωπος (να παω να κάνω μια αίτηση και να μου βάλει ιντερνετ κάποια εταιρία)

μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να έχω ιντερνετ 1-2 MB/s?

(για τα ασύρματα των εταιριών γνωρίζω, αλλά δεν καλύπτουν όλες μου τις αναγκες)

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φτου! :mad:

δηλ μόνη λύση είναι το usb stick μεσω cosmote vodafone κτλ?? δεν υπάρχει κάτι πιο γρήγορο?

edit: τηλέφωνο θα έχω γραμμή ιντερνετ δεν περνάει

Δημοσ.

Αν θέλεις τα usb stick για μόνιμη λύση ξέχασε το εκτος του οτι μπορεί να μην πιάνει απο καλα εως καθόλου σε μερικές περιοχές, το πληρώνεις μια περιουσία και εχει χρονοχρέωση κτλπ.

Ρώτησες δηλαδή και σου ειπαν οτι δεν μπορεί να μπει adsl στην γραμμή του τηλεφώνου που θα βάλεις ?

Δημοσ.

η αλλη λυση χειροτερη απο το stick αλλα πιο φτηνη ειναι Hellas sat.1-2 mbps με τεραστιο Ping Λογω δορυφορικου.αλλα νομιζω δεν εδιναν Limit sto down.απο το stick ισως πιο φτηνα δεν ξερω.

Δημοσ.

μην πας ουτε για αστειο σε ασυρματο ιντερνετ αυτα tiw cosmote η της vodafone 1) το σημα ειναι ελεινα αργο 2) εχει ενα περιορισμενο ογκο δηλαδη 10gb το μηνα με 40 euro το μηνα και εχεις και συμβολαιο νομιζω 2 χρονια (24χ40=960 euro λολλολολοολολολ για 10gb) αμα δεν μπορεις να βαλεις γραμη και εχεις απο καποιο σπιτι γειτονα μιλησε μαζι του και πες του να το πληρωνεται μισο μισο συμφερει καλυτερα και φερνις μια γραμη μονο για internet και ξεμπερδεψες τωρα στην περιπτωση που δεν υπαρχει ψυχη διπλα σου η πας για δοριφορικο (ειχα ανιξει και θεμα) που πας για κανονικο κουρεμα κανα 1.000 ευρο μονο ο εξοπλισμος και υπολογισε κανα 50 το μηνα ασε ομως που σου εγγυαται μονο 4gb σιγουρου download ασε ειναι μπερδεμα βασικα εσυ το internet γιατι το θες για σερφαρισμα η για games και ετσι?

Δημοσ.

Επειδη φιλος μολις πηρε συνυαξη εφυγε απο το Μεγαλοχωρι για το χωριο του που ναι μεν εχει τηλ αλλα δεν υπαρχει υποδομη για adsl και το ψαξαμε δεν βρηκε αλλη λυση απο τα στικακια με ολα τα μειονεκτηματα τους.

Αν καταφυγεις εκει θα σου ελεγα να δοκιμασεις ποια απο τις εταιριες εχει 3g σημα εκει για πιο ...αξιοπρεπη συνδεση.

Δημοσ.

για δορυφορικο 2 εταιρειες νομιζω δινουν.Hellas sat Και αλλη μια .h hellas sat τον πρωτο εξοπλισμο που ειχε βγαλει πραγματι εκανε 1000+.το ρουτερ πληρωνες στην ουσια που ηταν αμφιδρομο.τωρα δεν ειχα ακουσει κατι για limit.alla tote ηταν και κανα εκατοσταρι το μηνα.βεβαια μετα ειχα ακουσει οτι επεσαν και οι τιμες επεσε και η τιμη του εξοπλισμου

Δημοσ.

διαλεγεις της τιμες π.χ ξεκιναει απο 35 νομιζω αλλα σου λεει οτι το σιγουρο κατευασμα ειναι 4 Gb δηλαδη μολις τα ξεπερασεις δεν σε χρεωνει αλλα μπορει να μην κατευασει και καθολου για 1 μερα ειναι !@#$%^&* η κατασταση

Επειδη φιλος μολις πηρε συνυαξη εφυγε απο το Μεγαλοχωρι για το χωριο του που ναι μεν εχει τηλ αλλα δεν υπαρχει υποδομη για adsl και το ψαξαμε δεν βρηκε αλλη λυση απο τα στικακια με ολα τα μειονεκτηματα τους.

Αν καταφυγεις εκει θα σου ελεγα να δοκιμασεις ποια απο τις εταιριες εχει 3g σημα εκει για πιο ...αξιοπρεπη συνδεση.

σαν σημα ειναι καλητερη η cosmote η vodafone δεν παει πουθενααααααα τωρα δεν ξερω καθολου για την wind δεν εχω δει να κυκλοφορει κανενα αλλα νομιζω οταν το περνης σε αφηνουν να το δοκιμασεις μια μερα να δεις αν εχεις καλο σημα και αν δεν εχεις το πας πισο και δεν μπληρωνεις φραγκο αυτα γινοντουσαν στην cosmote τη στο καλο δεν θα ισχυουν και για τους αλλους..............

Δημοσ.

Ίσως το δορυφορικό internet να συμφέρει πιο πολύ απο τα usb stick τα οποία δεν νομίζω σε καμία περίπτωση οτι αξίζουν να τα έχεις για σταθερό internet για το σπίτι.

Δημοσ.

Αν έχει καλό 3g σήμα ας προχωρήσει στην αγορά ο φίλος αρκει να έχει καλό σήμερα 3 με 4 κουτάκια και οχι 1 2 και να πιάνει με το ζόρι και να πληρώνει και 30 ευρο.

Δημοσ.

σαν σημα ειναι καλητερη η cosmote η vodafone δεν παει πουθενααααααα τωρα δεν ξερω καθολου για την wind δεν εχω δει να κυκλοφορει κανενα αλλα νομιζω οταν το περνης σε αφηνουν να το δοκιμασεις μια μερα να δεις αν εχεις καλο σημα και αν δεν εχεις το πας πισο και δεν μπληρωνεις φραγκο αυτα γινοντουσαν στην cosmote τη στο καλο δεν θα ισχυουν και για τους αλλους..............

Δεν ειναι απολυτο αυτο...Ο φιλς μου δοκιμασε Αττικη Μεταμορφωση και με cosmote δεν ειχε καθολου σημα ενω με vodafone ειχε.Αντιθετα στην Ζαχαρω που πηγς ισχυε το αντιστροφο.

Δημοσ.

διαλεγεις της τιμες π.χ ξεκιναει απο 35 νομιζω αλλα σου λεει οτι το σιγουρο κατευασμα ειναι 4 Gb δηλαδη μολις τα ξεπερασεις δεν σε χρεωνει αλλα μπορει να μην κατευασει και καθολου για 1 μερα ειναι !@#$%^&* η κατασταση

σαν σημα ειναι καλητερη η cosmote η vodafone δεν παει πουθενααααααα τωρα δεν ξερω καθολου για την wind δεν εχω δει να κυκλοφορει κανενα αλλα νομιζω οταν το περνεις σε αφηνουν να το δοκιμασεις μια μερα να δεις αν εχεις καλο σημα και αν δεν εχεις το πας πισω και δεν μπληρωνεις φραγκο αυτα γινοντουσαν στην cosmote τη στο καλο δεν θα ισχυουν και για τους αλλους..............

για την κινητη τηλεφωνια δεν νομιζω οτι σε σταματανε στα ταδε giga.σε αφηνουν οσο ξερω και μετα σε σκιζουν με την αδεια σου οτι ξεπερασες το οριο πληρωνε τωρα.η vodafone πλεον εβαλε να σου στελνει μυνημα οταν φτανεις το οριο.φαντασου ποσοι το ξεπερνανε και τους πεφτουν τα μαλλια και κανουν παραπονα μετα.ειδικα ατομα που δεν ξερουν τι εστι giga.

τωρα στο δορυφορικο δεν ξερω αν σε σταματανε.απλα καλο θα ειναι να βρει ο φιλος κατι με απεριοριστο down αν θελει ταινιες κτλ.γιατι και youtube Να βλεπεις τα giga Που δινουν οι εταιρειες κινητης δεν φτανουν.

επισης θα διαφωνησω.ειναι αναλογα με την περιοχη που εισαι.οκ η cosmote και η καθε εταιρεια λεει οτι λεει οτι δηλαδη 99 τις εκατο καλυψη και τετοια αλλα στην πραξη καλο ειναι να εχεις ενα κινητο με 3g και να δοκιμασεις απο κανα φιλο γνωστο η να ρωτησεις κανα φιλο αν πιανει 3g κτλ.πραγματι μπορει σε μια περιοχη η voda Να παιζει τελεια και η cosmote χαλια και το αναποδο σε μια αλλη.οποτε καλο ειναι να πας πρωτα εκει και μετα αγοραζεις.και πραγματι οσο εχω ακουσει καποια ατομα αγορασαν πχ λεμε τωρα ταδε εταιρεια και οταν ειδαν οτι δεν ειχαν σημα πηραν τηλ του ειπαν πχ οτι πραγματι εκεινο το σημειο δεν ειναι το καλυτερο και το γυρισαν πισω χωρις παρατραγουδα.ειναι εν γνωση τους οτι καποιος μπορει να μην πιανει εκει που ειναι.και ουτε μπορεις να πεις οτι πχ ολη η πευκη παιζει ενω το μαρουσι οχι.μπορει να εισαι σε ενα τυφλο σημειο και να μην παιζεις καλα και ολοι οι γυρω σου να ειναι τελεια.εξαρτατε οροφο που εισαι κτλ.και το βασικο ειναι να ειναι σταθερο το σημα διοτι πας καπου και βλεπεις 4 γραμμες κανεις κληση και πεφτει στην μια.το εχω πετυχει αυτο και εχω πετυχει να συνεχιζω να βλεπω 3-4 και ο αλλος να μην με ακουει τιποτα(ο αλλος ηταν σταθερο οποτε δεν φταιει).σαν fake σημα.λες και εχανα πακετα.οποτε η ας ρωτησει ατομα η τις εταιρειες αν εχουν 3g εκει.οπως μια εταιρεια επισης μπορει να εχει full σημα σε gprs αλλα να μην παιζει 3g εκει.δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα τετοιες περιπτωσεις η αν εχουν αναβαθμιστει ολα πλεον...αν τωρα δυο εταιρειες παιζουν τελεια εκει ας κοιταξει μετα κοστος δωρα προσφορες κτλ.στο δορυφορικο Hellas sat ειναι και νομιζω και αλλη μια οποτε δεν μπορει να κανει και πολλα.σε ταχυτητες τα ιδια θα ειναι ας κοιταξει για ογκο και τιμες εξοπλισμου.

Ίσως το δορυφορικό internet να συμφέρει πιο πολύ απο τα usb stick τα οποία δεν νομίζω σε καμία περίπτωση οτι αξίζουν να τα έχεις για σταθερό internet για το σπίτι.

ας δει και τιμες για δορυφορικο ποσο κανει ο εξοπλισμος ποσο down εχει κτλ.μπορει πχ ο εξοπλισμος να ειναι 1000 ευρω αλλα αμα τουδινουν Free οσο και να κατεβαζει ειναι μια καλυτερη επενδυση απο ενα stick που ουτε για ταινια δεν ειναι/

Αν έχει καλό 3g σήμα ας προχωρήσει στην αγορά ο φίλος αρκει να έχει καλό σήμερα 3 με 4 κουτάκια και οχι 1 2 και να πιάνει με το ζόρι και να πληρώνει και 30 ευρο.

αν δεν εχει τιποτα αλλο εκει που θα παει και 3g με μια παυλα να πιανει θα το παρει.

αν τωρα παρει και κανα demo stick απο καμια εταιρεια για δοκιμη μια χαρα θα ειναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...