Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για νέα (;) σύνθεση

dantes.00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια. Σκέφτομαι να αγοράσω desktop, αφού ο VAIO FE-21b (Intel T2300-1,67Mhz, 2gb-667Mhz DDR2, GeforceGo7400) που έχω εδώ και 5 χρόνια φυσάει και ξεφυσάει από ντροπή που δεν μπορεί να παίξει τα παιχνίδια που του βάζω (CivV, MassEffect κ.α.), χώρια που στην ανάλυση της παρακάτω οθόνης μουγκρίζει ακόμα και όταν παίζει ταινίες (!), οπότε θα ήθελα τη γνώμη σας.

Δεδομένα (input) :

Ποσό : ~650-700€

Χρήση : Internet, gaming, movies, και πιθανώς κάποια χρήση Cad

Οθόνη : έχω την LG LED TV 23'' M2380DF-PZ, με ανάλυση 1920x1080

Περιφερειακά : έχω πληκτρολόγιο & ποντίκι (αν και θα θελα γνώμες για νέο ποντίκι να βολέυει για μεγάαααλο χέρι - για την ώρα έχω το Logitech MX518, αλλά αρχίζει πού και πού και κάνει κλάτσ! στα κλικ)

Βρίσκομαι μεταξύ Πάτρας & Αιτωλοακαρνανίας για την ώρα, και προτιμώ σύνθεση από ένα κατάστημα. Επίσης, αν και έχω κάποια εμπειρία με αλλαγή hardware (έχω αλλάξει ram, hdd και πληκτρολόγιο (!) στο παραπάνω laptop), θα προτιμούσα να γίνει η συναρμολόγηση από κατάστημα. Προφανώς και δεν θέλω λειτουργικό...

Σκεφτόμουν (processing) τα παρακάτω (output):

Case : Heroichi 6XR8 Midi Tower no PSU Black (+1 έχει USB ψηλά στο κουτί, κ νομίζω συμμαζεύει κ τον θόρυβο)

CPU : AMD Phenom II X4 955 (στηρίζοντας τον ανταγωνισμό)

Cooler : για την ώρα ελπίζω να βρω μια στο κουτί του επεξεργαστή, ή καλύτερα ακόμα κουμπωμένη πάνω του...αργόοοοτερα που θα δοκιμάσω και OC ίσως χρειαστώ

Μητρική : Asus AM3 M5A87 (για να μαι Bulldozer-ready) ή Gigabyte AM3+ GA-990XA-UD3 (αν και το κατάστημα δεν διαθέτει επιλογή για σύνθεση με AM3+)

Μνήμη : Kingston Hyper X Genesis 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz

GPU : ATI Radeon HD6790 1GB DDR5 (XFX) ή ATI Radeon HD6870 Black Edition 1GB DDR5 (XFX) ή MSI Radeon Cyclone HD6850 1GB (θα προτιμούσα την τελευταία λόγω db, αλλά τελευταία τους τελείωσε στο visionstudio...)

HDD : WD 1TB Caviar Blue WD10EALX SATA III 7200rpm 32MB (για ΣόλιδΣτέιτΔράιβ ούτε λόγος τώρα, ίσως σε κανα χρόνο)

PSU : Corsair 650W ATX 24 pin TX V2 CMPSU-650TXV2EU ή Enermax 600W ATX 24 pin Naxn ENP600AWT

Σκεφτείτε το...στο μεταξύ πάω να παίξω στοίχημα ποιός θα απαντήσει πρώτος...και πάω κ στοίχημα ότι οι Bulldozeς δε θα έχουν βγει στα ράφια ακόμα (κλαψ)...

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάρμεν παραείσαι γρήγορη...ούτε στοίχημα δεν πρόλαβα να σε παίξω!

Λοιπόν, ο HDD που βάζεις είναι SATA2, θα πάρω μυρωδιά διαφορές; Κι αν αργότερα βάλω ΣΣΔ, θα επηρεάσει που είναι SATA2;

Για τη μνήμη δεν έχω θέμα, μόνο τυχόν αναβαθμίσεις όταν με το καλό βγουν τα Bobcat...οπότε δεκτό!

Κουτί μου τα χαλάς λίγο (εννοώ με αποδιοργάνωσες...), +20(+)€, δεν ξέρω αν το πλάι είναι meshed, και αν συμμαζεύει το θόρυβο. Καμια γνώμη για το Heroichi που'βαλα;

GPU...καημός μεγάλος η Cyclone, αλλά η αλήθεια είναι δε νομίζω να δω κ ν'ακούσω διαφορές από την XFX 6870...

Είχα ξεχάσει κ το DVDRW...

Δημοσ.

Στο κουτί γιατί σου τα χαλάω βρε; Θες να σου αμολήσω το thano; Οχι αν θες στον αμολάω :P

Για δες το καλύτερα (έχει usb μπροστά που θες + controller για τα ανεμιστήρια <=> μείωση θορύβου)

http://www.xigmatek.com/product.php?productid=26

Σε μηχανικό από sata 2 σε sata 3 όχι δεν θα δεις διαφορές... Ο ssd θα μπει σαν κύριος μετά και ο f3 θα μπει σαν δεύτερος. Θα έχεις και μία γρήγορη αποθήκη ;)

edit: Ασε που με λίγα παραπάνω σε κουτί πας σε αυτό με το παράθυρο από δίπλα :devil:

Δημοσ.

+1 στην σύνθεση της κυρίας.

Βεβαία μπορούμε να κόψουμε από το κουτι και να βάλουμε 6950 :devil:

Τα μεταξωτά αυτά θέλουν επιδέξιους αυτούς. :P

Καλύτερα να διαθέσει λίγα παραπάνω και να πάει σε 6950 αν και η 6870 μια χαρά θα είναι μην είσαι πλεονέκτης :P

(για δες ποια μιλάει τώρα)

Δημοσ.

Χαχαχα

Μιλάμε για 26Ε διάφορα ανάμεσα στην 6870 με την 6950 οπότε για μένα αξίζει αφού θα έχει και παραπάνω επιδόσεις και αφού θέλει να παίζει και απαιτητικά παιχνίδια

Δημοσ.

Χαχαχα

Μιλάμε για 26Ε διάφορα ανάμεσα στην 6870 με την 6950 οπότε για μένα αξίζει αφού θα έχει και παραπάνω επιδόσεις και αφού θέλει να παίζει και απαιτητικά παιχνίδια

Αυτό που είπα είναι να δώσει το κάτι παραπάνω και να μην αφαιρέσει από το κουτί :P

Δημοσ.

Αυτό που είπα είναι να δώσει το κάτι παραπάνω και να μην αφαιρέσει από το κουτί :P

Και εγώ αυτό ειπα οπότε συμφωνούμε :P

Δημοσ.

Στο κουτί γιατί σου τα χαλάω βρε; Θες να σου αμολήσω το thano; Οχι αν θες στον αμολάω :P

Το thano.το υποκειμενο thano?τι ειναι αυτο,σκυλος?μηπως να εβαζες και ενα ννννν στο τελος???εεεε καλη κυριουλα(καλα σε λεει ο DOC :P )

οχι για αμολα με,για αμολα με.εσενα θα δαγκωσω πρωτα.

+1 στην συνθεση σου παντως αλλα και στις διορθωσεις του ραφ ραφ.

Ειμαι το Thaaaaanoooooo.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...