panos_chem Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, παίδες! Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής, ψάχνω για ένα πρόγραμμα ώστε να μετατρέψω βιντεακια σε divx μορφή ώστε να παίζουν σε dvd player κονσόλα. Έχετε να προτείνετε κάποιο? Σας ευχαριστώ πολύ!!
jek20 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ConvertXtoDVD<--- Δεν τα μετατρέπει σε divx μορφη αλλα σε μορφη dvd για να παίζουν στην tv
panos_chem Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Το convertxtodvd το έχω, ναι, ξέρω ότι δεν τα κάνει divx αλλά vob με menou, αρχεία dvd δλδ. Εγώ θέλω ένα πρόγραμμα που να τα κάνει divx! Ώστε σε ένα δισκάκι να χωρανε 3 4 ταινίες και όχι 2 όπως με το convertxtodvd! Σε ευχαριστώ πολύ, φίλε μου για την ανταπόκριση σου! Να'σαι καλά!
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Winavi video converter αλλα δεν ειναι δωρεαν.
parsifal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Παλιότερα, γι' αυτήν τη δουλειά συγκεκριμένα (μετατροπή σε MPEG-4 AVI συμβατά με MPEG-4 capable DVD players) πολύ δημοφιλές ήταν το AutoGK. Αλλά έχει σταματήσει εδώ και κάποια χρόνια να αναπτύσσεται. Ένα καλό freeware που έχω δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό ήταν το Freemake Video Converter. Υπάρχουν πάρα πολλά άλλα freeware που κάνουν την ίδια δουλειά, αλλά αυτό μου άρεσε ιδιαίτερα για το ωραίο και εύκολο interface του. Ρίξε του μια ματιά αν θέλεις. Σημ.: Απαιτεί την τελευταία έκδοση του .NET framework.
BritGreek Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Παλιότερα, γι' αυτήν τη δουλειά συγκεκριμένα (μετατροπή σε MPEG-4 AVI συμβατά με MPEG-4 capable DVD players) πολύ δημοφιλές ήταν το AutoGK. Αλλά έχει σταματήσει εδώ και κάποια χρόνια να αναπτύσσεται. Ένα καλό freeware που έχω δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό ήταν το Freemake Video Converter. Υπάρχουν πάρα πολλά άλλα freeware που κάνουν την ίδια δουλειά, αλλά αυτό μου άρεσε ιδιαίτερα για το ωραίο και εύκολο interface του. Ρίξε του μια ματιά αν θέλεις. Σημ.: Απαιτεί την τελευταία έκδοση του .NET framework. Στο site του δεν αναφέρει divx, παρόλα αυτά πρέπει να είναι καλό.
parsifal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Στο site του δεν αναφέρει divx, παρόλα αυτά πρέπει να είναι καλό. Έχω αποδεχτεί εδώ και καιρό το γεγονός ότι όταν κάποιο μέλος γράφει τον όρο "divx", στο 90% και παραπάνω των περιπτώσεων αντί για: αρχείο με κατάληξη .divx που περιέχει video stream κωδικοποιημένο με τον DivX codec που θα ήταν η σωστή ερμηνεία, εννοεί: αρχείο AVI που το video stream του είναι τύπου MPEG-4 ASP, άσχετα αν έχει κωδικοποιηθεί με τον DivX codec, τον Xvid codec, τον generic MPEG-4 encoder του ffmpeg ή άλλον MPEG-4 συμβατό encoder
jek20 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Στο ConvertXtoDVD προσπάθησε να βάλεις περισσότερες από 2 ταινίες,θα στις προσθέσει αλλά αν δεις κάτω ένα "φαναράκι" σου λέει την ποιότητα θα μειώνεται εγώ που έχω κάνει dvd με το "φαναράκι" να γράφει χάλια ποιότητα,στην tv δεν φαινόταν καθόλου άσχημα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.