tarantules Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ψάχνω πρόγραμμα αφαίρεσης σελίδων από pdf αρχεία ΑΛΛΑ θέλω να έχω οπτική πρόσβαση στις σελίδες που επιλέγω να σβήνω και όχι όπως όλα τα pdf converters που απλά χωρίς να βλέπεις τις σελίδες επιλέγεις τον αριθμό αυτών που θες να σβήσεις και στις σβήνει...
tarantules Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μη μου λες για Adobe γιατί βγάζω καντίλες.ΟΤΙ άλλο θες εκτός από adobe
TheELF Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ωραία χαίρομαι που συμφωνείς, πρότασή μου: με το Some PDF Images Extract κάνεις τα pdf σου εικόνες ,έχει και ρύθμιση για την ποιότητα αν θες να γλιτώσεις λιγάκι χώρο. Της εικόνες εύκολα της βλέπεις/σβήνεις ακόμα και μόνο με τα windows αν και το Irfanview κάνει παπάδες,αν θες μπορείς να τα ξανακάνεις και pdf με το irfan. Αν και σου προτείνω,έστω δοκιμαστικά να τα κάνεις απλά αρχεία rar και να τα βλέπεις με το HoneyView και να δεις μπας και σε βολεύει,άσε που πολύ ποιο εύκολα επεξεργάζεσαι τα rar.
tarantules Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Έχω πάρα πολλά περιοδικά σκαναρισμένα και θέλω να αφαιρέσω τις σελίδες με διαφημίσεις και όσες άλλες δεν με ενδιαφέρουν. Το Some PDF το κάνει αυτό;
tarantules Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τελικά βρήκα πρόγραμμα που κάνει μια χαρά τη δουλειά που θέλω και είναι της ίδιας εταιρίας με τον reader μου... Foxit Phantom λέγετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.