Προς το περιεχόμενο

Σειρές τρόμου?

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχετε καμια καλη σειρα τρόμουνα προτείνετ?με zombie η δολοφονους και τετοια.Περα απο το walking dead και το Fear Itself

Δημοσ.

The Twilight Zone και Harper's Island μου έρχονται τώρα στο μυαλό αν και θα μπορούσες να βάλεις και μερικά επεισόδια από X Files στα παραπάνω. Το πρώτο δύσκολα να το βρεις με Ελληνικούς υποτίτλους υποθέτω ενώ τα άλλα δύο δε θα δυσκολευτείς. Το Twilight Zone δε το έχω δει αλλά θεωρείται σειρά-σταθμός ενώ το δεύτερο είναι αρκετά καλό για καλοκαιράκι στο ύφος των teen slasher.

Δημοσ.

Μπα φιλε προτιμώ σειρες απο το 2000 και μετα!δεν λεω οτι ειναι κακιές οι παλιές αλλα με χαλάει η εικόνα :rolleyes:για το twilight λεω...το αλλοπρωτη φορά το ακούω θα το δώ πάντως

Δημοσ.

Μετά από λίγο ψάξιμο σου βρήκα και το Masters Of Horror που απ' ότι κατάλαβα είναι στο ύφος του Fear Itself που υποθέτω ότι το έχεις δει για να το βγάζεις στην απ' έξω. Γενικώς πάντως μετά το 2000 δεν βρήκα και πολλά πράγματα να πω την αλήθεια.

Δημοσ.

Εχω δει αρκετα επεισοδια απο το masters of horror. Πότε ειναι μετριο, πότε κακο, πότε καλουτσικο, σπανιως γαματο (το σατιρικο επεισοδιο με τα ζομπι και το ιρακ τα σπασε). Αρα και αξιζει να το δεις και δεν αξιζει, εξαρταται απο την ορεξη και τις απαιτησεις του καθενος. Αλλα αν περιμενεις κατι πραγματικα τρομακτικο θα απογοητευτεις.

Εχω δει και μια μινι σειρα, χορρορ παλι, καθ' ενα επεισοδιο μια αυτοτελης ιστορια του stephen king. Μου διαφευγει το ονομα.

Edit: nightmares and dreamscapes λεγεται. Το προτεινω. Οχι τιποτα φοβερο αλλα αξιζει.

Δημοσ.

Εχω δει αρκετα επεισοδια απο το masters of horror. Πότε ειναι μετριο, πότε κακο, πότε καλουτσικο, σπανιως γαματο (το σατιρικο επεισοδιο με τα ζομπι και το ιρακ τα σπασε). Αρα και αξιζει να το δεις και δεν αξιζει, εξαρταται απο την ορεξη και τις απαιτησεις του καθενος. Αλλα αν περιμενεις κατι πραγματικα τρομακτικο θα απογοητευτεις.

Εχω δει και μια μινι σειρα, χορρορ παλι, καθ' ενα επεισοδιο μια αυτοτελης ιστορια του stephen king. Μου διαφευγει το ονομα.

Nightmares and Dreamscapes

Δημοσ.

+1 για τις 2 season του masters of horror. Εχει ορισμενα κακα επισοδεια, εχει ορισμενα WTF, εχει ορισμενα που περνανε ευχαριστα και εχει και μερικα γαματα. Απο ολα εχει ο μπαξες.

Δημοσ.

δες το walking dead,νεα σειρα αλλα δεν θα την ελεγα θριλερ,αλλα μαις και εχει ζομπια ,τεσταρε την

Περα απο το walking dead και το Fear Itself

το πρωτο μυνημα του op

Δημοσ.

To Harper's Island ειναι βλακεια και δεν ειναι τρομου. Ειναι λιγο gore μονο οι φονοι, αλλα γενικα σαπουνοπερα

Κριμα που δεν μπορεις να βρεις ευκολα το Παρασκευη και 13, μια σειρα 80ς, με ενα νεαρο και μια κοπελα και εναν γερο που ειχαν ενα μαγαζακι με καταραμενα αντικειμενα. Αυτο ηταν κλασεμεντες σειρα

Δημοσ.
Κριμα που δεν μπορεις να βρεις ευκολα το Παρασκευη και 13, μια σειρα 80ς, με ενα νεαρο και μια κοπελα και εναν γερο που ειχαν ενα μαγαζακι με καταραμενα αντικειμενα. Αυτο ηταν κλασεμεντες σειρα

Παντως υπαρχουν και ελληνικοι υποτιτλοι. Δεν ηξερα οτι ηταν καλο..

Δημοσ.

To Harper's Island ειναι βλακεια και δεν ειναι τρομου. Ειναι λιγο gore μονο οι φονοι, αλλα γενικα σαπουνοπερα

Με το που είδα το θέμα αυτό σκέφτηκα.. Πιτσιρίκι τότε και περίμενα πως και πως..

Ανατρίχιαζα από το εισαγωγικό βίντεο κιόλας..

Δημοσ.

Ηταν κατι εποχες, αρχη ιδιωτικης που δεν ειχαν πιασει τι επιτρεπεται και το οχι.

Οκ, το βαζανε αργα αλλα δεν ηταν της μοδας η μεταμεσονυχτια ζωνη και το βαζανε ξερω γω, 9-10 το βραδυ, ωρα που πολλοι ειμασταν ξυπνιοι (ειδικα αφου το βαζανε Παρασκευη και δεν ειχαμε σχολειο)

Δεν ξερω αν εφταιγε οτι ημουν γυρω στα 10 τοτε, αλλα σειρα για παιδια κατω των 15-16 αυτο το πραγμα δεν ηταν, μην λεμε οτι θελουμε, χεζομασταν πανω μας.

Οπως μου ειχε μεινει και ενα καρτουν με μια Ζωνη οπου οποιος εμπαινε εβγαζε κατι σημαδια και γινοταν ζομπι. Και το επαιζε Κυριακες πρωι. Δηλαδη ηταν αυτη σειρα για παιδακια Κυριακη πρωι, ακομα και σε καρτουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...