Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, Τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το forum του insomnia. Ποιο συγκεκριμένα όταν είμαι σε linux (ubuntu/debian/mint) και προσπαθώ να διαβάσω άρθρα στο forum (την κεντρική σελίδα την εμφανίζει κανονικά) με οποιονδήποτε browser (opera, firefox, chrome) είτε αργεί να τα φορτώσει και τελικά φορτώνει μια σελίδα που δεν έχει CSS (screenshot below) ή πολύ απλά δεν την φορτώνει καθόλου (blank page). Αντιθέτως, όταν μπαίνω με windows (firefox, chrome) τα πάντα δουλεύουν κανονικά και δεν μου έχει παρουσιαστεί ποτέ το παραπάνω πρόβλημα. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό? Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ένα παρόμοιο πρόβλημα και μερικές πιθανές λύσεις: [sOLVED] Weird Errors When Browsing Web @ ubuntuforums.org Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 και εμενα μου το κανει που-και-που αυτο αλλα στα windows και με ενα refresh φτιαχνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Εδώ και αρκετούς μήνες πάντως που το ψάχνω λύση δεν έχω βρει.. και το πρόβλημα είναι μόνο με το forum του insomnia και μόνο όταν τρέχω linux. Για να μην έχω βρει λύση εδώ και τόσο καιρό μάλλον κάτι κουλό θα είναι. PS. Ένα άλλο κουλό είναι ότι συνήθως όταν κάνω remove όλα τα *.insomnia.gr cookies δουλεύει μετά κανονικά! θα μας τρελάνει τελείως δηλαδή. Anyway, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Διάβασε προσεκτικά αυτό: http://groups.google.com/group/blogger-help/web/how-to-check-the-mtu-setting-on-your-computer Οι οδηγίες για το troubleshooting αφορούν λειτουργικό Windows, αλλά μπορούν να εφαρμοστούν και σε Linux. Η σύνταξη της ping είναι έτσι: > ping -M do -c 10 -s ΑΡΙΘΜΟΣ www.insomnia.gr Ενώ το MTU size μπορείς να το ορίσεις με την ifconfig. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.