Προς το περιεχόμενο

Υψηλές ή όχι οι θερμοκρασίες της CPU ;

Jimie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι το εξής έχω έναν Pentium Dual-Core E6300 με stock cooler και θερμοκρασία δωματίου 28 C. Με RealTemp+Prime95 η CPU χτυπάει 63 C :shifty: !!!! Είναι κανονικό για την θερμοκρασία που έχω στο δωμάτιο ; Αααα την CPU την έχω στα 3.0GHz απο 2.8 που είναι κανονικά αλλά voltage το έχω στο normal δηλαδή 1.28750 που μου λεέι το bios...

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι η θερμοκρασία και με δεδομένο οτι έχεις stock ψύκτρα και καλοκαιράκι,αν πάρεις αργότερα aftermarket ψύκτρα πιθανόν να πέσει λίγο ακόμα η θερμοκρασία στο load

Δημοσ.

Ok ευχαριστώ δεν φαντάζεσαι πόσο ανακουφίστικα :mrgreen: Άμα μπορείς να προτείνεις και καμια ψύκτρα παρακαλώ...γιατί απο ψύκτρες είμαι noobας με τα όλα μου... :shock:

Δημοσ.

Πες μας περισσότερα για το κουτί.

Μέτρα την απόσταση απ' το καπάκι του επεξεργαστή μέχρι το εσωτερικό του πλαϊνού φύλλου με όση ακρίβεια μπορείς.

Πόσο είναι το Vcore στο cpu-z;

Δημοσ.

Πάντως αν θες να πάρεις άλλη ψύκτρα γιατί σε αγχώνουν οι θερμοκρασίες που χεις, θα λεγα να μην το κάνεις. Μια χαρά είναι. Αν θες να πάρεις γιατί θες κάτι πιο ήσυχο και γιατί θες να κάνεις παραπάνω overclocking, OK.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...