outlaw star Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 lol μη κάνουμε λίγο χαβαλέ αμέσως να μας πιάσουν να κοροϊδέψουν
karmen1983 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Βρε Αστέρι εκτός νόμου Δεν μαζεύεις και μερικούς απο το PC Games?
humoraddict Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 lol μη κάνουμε λίγο χαβαλέ αμέσως να μας πιάσουν να κοροϊδέψουν χαχαχαχα πες τα πες τα
outlaw star Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Βρε Αστέρι εκτός νόμου Δεν μαζεύεις και μερικούς απο το PC Games? κοροϊδεύετε τον παλιό ψάρια ή μου φαίνεται?? αλλά δε πειράζει είναι μέχρι όλες σας να γνωρίσετε τη λαμπερή μου προσωπικότητα... Κάρμεν I will try αλλά χλωμό το κόβω, βλέπεις οι καμένοι gamers θεωρούν τον καφέ και τέτοιες ώρες waste of time, όταν μπορούν να κάτσουν και να λιώσουν στο παιχνίδι.. βέβαια θα δώσω ως επιχείρημα ότι θα υπάρχουν τουλάχιστον 2 θεές στην παρέα ...
karmen1983 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 :lol: άντε ξεσήκωσέ τους αλλιώς σαν απειλή θα έρθω στο PC Games και θα το γεμίσω με Threads Και απορίες
humoraddict Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 κοροϊδεύετε τον παλιό ψάρια ή μου φαίνεται?? αλλά δε πειράζει είναι μέχρι όλες σας να γνωρίσετε τη λαμπερή μου προσωπικότητα... Κάρμεν I will try αλλά χλωμό το κόβω, βλέπεις οι καμένοι gamers θεωρούν τον καφέ και τέτοιες ώρες waste of time, όταν μπορούν να κάτσουν και να λιώσουν στο παιχνίδι.. βέβαια θα δώσω ως επιχείρημα ότι θα υπάρχουν τουλάχιστον 2 θεές στην παρέα ... πες τους καλύτερα οτι το meeting θα γίνει σε internet cafe για πιο ισχυρό επιχείρημα το κόβω. χαχαχαχαχα
Obsidian Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Τι σουρεαλιστική τροπή πηρε το θέμα. ;| Η humoraddict πρέπει να έχει σιχαθεί την ιδέα του Θησείου τόσο πολύ που θα προτιμούσε να γίνει σε ίντερνετ καφέ. Εγω πάντως ξαφνιάστηκα όταν ο outlaw έδωσε το παρόν. Άλλωστε από το να λιώνει στο gaming το επόμενο καλύτερο επόμενο πράγμα για έναν gamer είναι να μιλήσει για τα παιχνιδια όπου έχει καεί. Gamers UNITE! =D
outlaw star Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Τι σουρεαλιστική τροπή πηρε το θέμα. ;| Η humoraddict πρέπει να έχει σιχαθεί την ιδέα του Θησείου τόσο πολύ που θα προτιμούσε να γίνει σε ίντερνετ καφέ. Εγω πάντως ξαφνιάστηκα όταν ο outlaw έδωσε το παρόν. Άλλωστε από το να λιώνει στο gaming το επόμενο καλύτερο επόμενο πράγμα για έναν gamer είναι να μιλήσει για τα παιχνιδια όπου έχει καεί. Gamers UNITE! =D μα...για παιχνίδια δε θα συζητάμε?? μέχρι στιγμής 2 negative...που λένε και στο counter strike... :lol: άντε ξεσήκωσέ τους αλλιώς σαν απειλή θα έρθω στο PC Games και θα το γεμίσω με Threads Και απορίες καταβάλω μεγάλες προσπάθειες να πείσω τον legendary Thresh να έρθει, δε βάζεις λίγο από την ανεπανάληπτη γοητεία που σε διακατέχει μπας και τον πείσουμε??
karmen1983 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Τον Thresh ε; χμμμμμμμμμ δε το ήξερα ότι θέλει παρακάλια Νόμιζα ότι μόνο ο στρατός τον κρατούσε μακριά
kostacurtas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 :lol: άντε ξεσήκωσέ τους αλλιώς σαν απειλή θα έρθω στο PC Games και θα το γεμίσω με Threads Και απορίες Κατόπιν λαϊκής απαίτησης (ένα PM από τον GhostRiderLSOV (που είχε ενημερωθεί από τον outlaw star βέβαια )) δημιούργησα ενημερωτικό θέμα στα PC Games και Console Games σχετικά για την συνάντηση. Όσοι δεν θα παίζουν Skyrim, SWTOR, Battlefield 3, WOW, ... πιστεύω θα έρθουν...
karmen1983 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Σβήσε το ένα όμως μη μας σπαμάρεις ΝΑ είσαι καλά και ευχαριστούμε για το Push edit: ΑΚΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ μας έκανες ΤΟ PUSH
outlaw star Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 σε εμένα τα credits μιας και ΕΓΩ ενημέρωσα τον Ghost Κατόπιν λαϊκής απαίτησης (ένα PM από τον GhostRiderLSOV δηλαδή ) δημιούργησα ενημερωτικό θέμα στα PC Games και Console Games σχετικά για την συνάντηση. Όσοι δεν θα παίζουν Skyrim, SWTOR, Battlefield 3, WOW, ... πιστεύω θα έρθουν... εγώ λιώνω στο bf, αλλά παρόλα αυτά θα πάω
karmen1983 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 σε εμένα τα credits μιας και ΕΓΩ ενημέρωσα τον Ghost Ζηλιάρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
outlaw star Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Τον Thresh ε; χμμμμμμμμμ δε το ήξερα ότι θέλει παρακάλια Νόμιζα ότι μόνο ο στρατός τον κρατούσε μακριά έχει τελειώσει με το φανταριλίκι he's free to go Ζηλιάρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη απλά θέλω το μερίδιο που μου αναλογεί :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα