benign Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ελπιζω την επομενη φορα να μιλησουμε για μεγαλυτερη ποικιλια θεματων,διατροφη,φιλοσοφια,θρησκεια,πολιτικη,ανεκδοτα,οτιδηποτε,απλα αυτα τα αναφερω σαν παραδειγμα,οπου ο αμοιβαιος σεβασμος και η φιλικοτητα μεταξυ μας θα εγγυηθουν πως ο χρονος μας θα περασει ευχαριστα,χωρις την ενοχλητικη παρεμβαση διαφορων trolls ,οπως συχνα δυστυχως γινεται στο forum.
billst21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ναι όντως έπεσε πολύ hardware στην κουβέντα...
karmen1983 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ναι όντως έπεσε πολύ hardware στην κουβέντα... Εγώ φταίω
benign Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Κανεις δεν φταιει παιδες,(ενταξει λιγο ισως η Καρμεν ) ειναι απολυτα φυσικο να μιλαμε για το παθος μας για το hardware και εφοσον ειναι μολις η δευτερη μας συναντηση,δικαιολογειται.Αλλα ελπιζω οσο γνωριζομαστε περισσοτερο να μιλησουμε και για αλλα θεματα και αλλες πτυχες της προσωπικοτητας μας που ειναι πολυ πιο γοητευτικες.Ετσι γινεται ακομη πιο ωραια η παρεα,ενα ποσοστο κουβεντας μοιραια θα ειναι για τεχνολογια και αυτο ειναι μια χαρα.
Dbzakias2 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 ναι όντως έπεσε πολύ hardware στην κουβέντα... Εγώ φταίω ναι εσύ φταίς! Μα το ξέρω. Για όλα εγώ φταίω εσύ εσύ κακιά
panosno1com Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Ελπιζω την επομενη φορα να μιλησουμε για μεγαλυτερη ποικιλια θεματων,διατροφη,φιλοσοφια,θρησκεια,πολιτικη,ανεκδοτα,οτιδηποτε,απλα αυτα τα αναφερω σαν παραδειγμα,οπου ο αμοιβαιος σεβασμος και η φιλικοτητα μεταξυ μας θα εγγυηθουν πως ο χρονος μας θα περασει ευχαριστα,χωρις την ενοχλητικη παρεμβαση διαφορων trolls ,οπως συχνα δυστυχως γινεται στο forum.
lionheart75 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Παιδιά μην τα ρίχνετε στην Αγάπη, εγώ φταίω ο άρρωστος! Δεν θα επαναληφθεί.
karmen1983 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2011 Παιδιά μην τα ρίχνετε στην Αγάπη, εγώ φταίω ο άρρωστος! Δεν θα επαναληφθεί. Πέτα μου τη σκούφια σου εσύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα