Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Θέλετε να σας φτιάξω κάνα poll με περιοχές; Επίσης, όλες οι προηγούμενες απόπειρες meeting έχουν αποτύχει, με την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιείτε για να κάψετε και αυτήν εδώ: offtopic, αστειάκια κτλ.
eu@ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Προσπαθουσα να κανω το Mw2 να παιξει αλλα μου εσπασε τα @@ και βαρεθικα καλωστον! Θέλετε να σας φτιάξω κάνα poll με περιοχές; Επίσης, όλες οι προηγούμενες απόπειρες meeting έχουν αποτύχει, με την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιείτε για να κάψετε και αυτήν εδώ: offtopic, αστειάκια κτλ. αφου ξερεις πως εχει το πραγμα βρε λουσιφερ! παντως ενα πόλ δεν κακό!
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Θέλετε να σας φτιάξω κάνα poll με περιοχές; Επίσης, όλες οι προηγούμενες απόπειρες meeting έχουν αποτύχει, με την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιείτε για να κάψετε και αυτήν εδώ: offtopic, αστειάκια κτλ. Ναι θα σου ήμουν υπόχρεος!!!
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Για πείτε μια λίστα με περιοχές. Επίσης, να το κάνω να μπορεί να ψηφίσει κάποιος πάνω από μία περιοχή, σε περίπτωση που τον βολεύει εξίσου ή όχι;
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Για πείτε μια λίστα με περιοχές. Επίσης, να το κάνω να μπορεί να ψηφίσει κάποιος πάνω από μία περιοχή, σε περίπτωση που τον βολεύει εξίσου ή όχι; Να ψηφίζουν.. Καλύτερα να βάλουμε πχ κέντρο ή παραλία γιατί τώρα στο κέντρο όλες οι περιοχές κοντά είναι με το μετρό! ΕDIT: και να έρθεις και εσύ ε
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Οπότε βάζω Κέντρο (Θησείο/Γκάζι) και Παραλία (Γλυφάδα/Βουλιαγμένη) ;
eu@ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Οπότε βάζω Κέντρο (Θησείο/Γκάζι) και Παραλία (Γλυφάδα/Βουλιαγμένη) ; ναι ετσι
Doc1355 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Οπότε βάζω Κέντρο (Θησείο/Γκάζι) και Παραλία (Γλυφάδα/Βουλιαγμένη) ; Ναι ναι σωστός...!!
lionheart75 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Προτείνω περιοχές για την ψηφοφορία, συμπληρώστε αν θέλετε κατα το δοκούν. Απαραίτητη πιστεύω προυπόθεση είναι να υπάρχει ευκολία μετακίνησης με ΜΜΕ και Μετρό για τους συνφορουμίτες που δεν έχουν μεταφορικό μέσο. ΘΗΣΕΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΣΤΕΛΑ - ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ . . . . . etc Edit: Ας με συγχωρέσει ο Lucifer δεν είδα έγκαιρα το poll.
Dbzakias2 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 και εγω μεσα για αθηνα. μερος προτεινω στο σπιτι μου με μεγαλο κηπο και μπαρμπεκιου ακριβως διπλα στη θαλασσα... (ε, να φαμε και κατι...)
slygeo87 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Ρε συ ντιμπιζακια, τι τους θες; κανονισε κανα παϊδι για παρτη μας
Lucifer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Προτείνω περιοχές για την ψηφοφορία, συμπληρώστε αν θέλετε κατα το δοκούν. Απαραίτητη πιστεύω προυπόθεση είναι να υπάρχει ευκολία μετακίνησης με ΜΜΕ και Μετρό για τους συνφορουμίτες που δεν έχουν μεταφορικό μέσο. ΘΗΣΕΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ Ν.ΣΜΥΡΝΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΣΤΕΛΑ - ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ Άμα θέλετε όσο είναι λίγες οι ψήφοι, αλλάζει. Απλώς νομίζω πως έτσι όπως είπε ο topic starter είναι καλύτερα και πιο συγκεντρωμένα. Αλλιώς είναι να έχεις 5 Γλυφάδα, 2 Μοναστηράκι, 3 Νέα Σμύρνη, 8 Θησείο και αλλιώς 2 συγκεντρωμένες επιλογές. Αλλά ό,τι νομίζετε, μου λέτε και κάνω.
Sellers Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Βάλε και ενα πολλ για θεσσαλονίκη ρε. Λευκο Πύργο; Λευκο Πύργο; Όπου να'ναι, δεν εχω πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα