Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι βλέπω κάποιοι δεν καταλαβαίνουν.

Δεν θα προσπαθήσω αυτήν την φορά να πω επιχειρήματα, παρόλο που θέλω.

Θα σας πω μόνο να διαβάσετε πάλι τις τελευταίες σελίδες και ό,τι έγραψα και να τα κρίνετε με βάση την λογική.

Να δείτε ποιος παραλογίζεται και ποιος όχι, ποιος έχει σταθερή και συγκεκριμένη άποψη και ποιος όχι, ποιος ήταν οφφτόπικ και ποιος συνέβαλλε θετικά στο θρεντ. Με την λογική

Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτήν την διαμάχη.

Πείτε μου τώρα ό,τι θέλετε άντε βρίστε έστω και χωρίς λόγο

Ξεκόλλα λίγο ρε σύ πολύ τραγικά τα έκανες τα πράγματα...

Obsidian μην έχουμε συνέχεια..δεν υπάρχει λόγος..!

Δημοσ.

Από ότι βλέπω κάποιοι δεν καταλαβαίνουν.

Δεν θα προσπαθήσω αυτήν την φορά να πω επιχειρήματα, παρόλο που θέλω.

Θα σας πω μόνο να διαβάσετε πάλι τις τελευταίες σελίδες και ό,τι έγραψα και να τα κρίνετε με βάση την λογική.

Να δείτε ποιος παραλογίζεται και ποιος όχι, ποιος έχει σταθερή και συγκεκριμένη άποψη και ποιος όχι, ποιος ήταν οφφτόπικ και ποιος συνέβαλλε θετικά στο θρεντ. Με την λογική

Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτήν την διαμάχη.

Πείτε μου τώρα ό,τι θέλετε άντε βρίστε έστω και χωρίς λόγο, απλά πρώτα σκεφτΕΙτε

Στην τελικη δεν ειπαμε το σημαντικοτερο. Θα ερθεις?

Εdit:

Obsidian μην έχουμε συνέχεια..δεν υπάρχει λόγος..!

Ναι, αυτο που ηθελα να πω το ειπα. No hard feelings.

Δημοσ.

Οχι, σημασια δεν εχει τι εκανε ο mod. Αλλα τι εκανε ενας νοημων ανθρωπος: ΔΕΝ συμφωνει με κατι, ωστοσο εχει την στοιχειωδη νοημοσυνη και ευγενεια να βοηθησει --με οποιον τροπο μπορουσε--. Ετυχε να ειναι mod, αυτο μπορουσε να κανει.

Σε αυτό το σημείο να τονίσω:

α) Πως ευχαριστώ που νοιώθεις έτσι, αν έχει κλείσει το θέμα της τοποθεσίας μπορώ να προσθέσω ψηφοφορία για το χρονικό του θέματος. Γνώμη μου είναι πως στη βράση κολλάει το σίδερο, αλλά πείτε μου διαστήματα (τόσο με τόσο Ιουλίου, τόσο με τόσο Αυγούστου κτλ) να τσοντάρω.

και

β) Μια χαρά συμφωνώ με το εγχείρημα και θέλω να πιστεύω πως αυτή τη φορά θα πετύχει. Μικρότερης κλίμακας απόπειρες είχαν επιτυχία τόσο σε Αθήνα όσο και Σαλονίκη, ελπίζω και πιστεύω πως και αυτή θα έχει αίσιο αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Εγώ προτείνω προς τέλη Ιουλίου πάντως, καλή ημερομηνία δείχνει, να μην ξεχαστεί και το θέμα.

Και ωραίο θα ήταν συνάντηση παιδιών της θεσσαλονίκης,στην Θεσσαλονίκη(με ψηφοφορια για τοπο κ χρονικη περιοδο όπως κ εδω για Αθήνα) & των παιδίων της ΑΘήνας, στην Αθήνα... δηλαδή 2 ξεχωρίστα meetings ξέρω γω την ίδια μέρα.

Δημοσ.

Καλη φαση, μεσα και εγω για συναντηση.

Καλη φαση ο Ιουλιος αλλα οχι πολυ τελος Ιουλιου προς τα μεσα γυρω στις 15 να ειναι και φρεσκο

Δημοσ.

δε βλέπω και μεγάλη συμμετοχή.... μάλλον στους περισσότερους αρέσει η ανωνυμία. (ή μάλλον η nick-ωνυμία κατα το nickname :P)

E τότε προτείνω όσοι πάνε για να γνωριστούμε καλύτερα να ΜΗΝ αποκαλύψουν το nick τους.. απλά το πραγματικό τους όνομα... και κατόπιν εορτής όταν ο καθένας πάει στα σπίτια του μπορούν να αρχίσουν οι μαντεψιές και τα PM για το ποιος είναι ποιος :P

Δημοσ.

Μήπως τελικά μιας και ειναι καλοκαιράκι να δώσουμε ραντεβού σε καμια παραλία στην αθήνα και καφέδακι και μπανάκι ;)

Οπου και να γίνει τέλωσπαντων πιστεύω οτι θα στευθεί με επιτυχία :)

Edit : Επίσης προτείνω αν σκάσει και ο rafail να επωμιστεί το βάρος της φωτογράφησης :P

Δημοσ.

Σε αυτό το σημείο να τονίσω:

α) Πως ευχαριστώ που νοιώθεις έτσι, αν έχει κλείσει το θέμα της τοποθεσίας μπορώ να προσθέσω ψηφοφορία για το χρονικό του θέματος. Γνώμη μου είναι πως στη βράση κολλάει το σίδερο, αλλά πείτε μου διαστήματα (τόσο με τόσο Ιουλίου, τόσο με τόσο Αυγούστου κτλ) να τσοντάρω.

και

β) Μια χαρά συμφωνώ με το εγχείρημα και θέλω να πιστεύω πως αυτή τη φορά θα πετύχει. Μικρότερης κλίμακας απόπειρες είχαν επιτυχία τόσο σε Αθήνα όσο και Σαλονίκη, ελπίζω και πιστεύω πως και αυτή θα έχει αίσιο αποτέλεσμα.

Για ακόμη μία φορά θα συμφωνήσω με την πρόταση σου....εχω μία ερώτηση όμως..δέν μπορούμε να έχουμε και τα 2 poll μαζί; Δηλαδή ημερομηνία και μέρη ταυτόχρονα!

Edit : Επίσης προτείνω αν σκάσει και ο rafail να επωμιστεί το βάρος της φωτογράφησης :P

Ο Ραφαήλ είναι Θεσσαλονίκη :P

Δημοσ.

Για ακόμη μία φορά θα συμφωνήσω με την πρόταση σου....εχω μία ερώτηση όμως..δέν μπορούμε να έχουμε και τα 2 poll μαζί; Δηλαδή ημερομηνία και μέρη ταυτόχρονα!

Ο Ραφαήλ είναι Θεσσαλονίκη :P

Ε θεσσαλονίκη - Αθήνα τι ειναι ενα τσιγάρο δρόμος (αντε 2) :P

Δημοσ.

Στη συγκέντρωση π.χ.;

Με το σκεπτικό οτι αρκετοί μπορεί να συμμετέχουν εκεί, ναι, να συναντηθούμε και στη συνέχεια πάμε κάπου..

Δημοσ.

E τότε προτείνω όσοι πάνε για να γνωριστούμε καλύτερα να ΜΗΝ αποκαλύψουν το nick τους.. απλά το πραγματικό τους όνομα... και κατόπιν εορτής όταν ο καθένας πάει στα σπίτια του μπορούν να αρχίσουν οι μαντεψιές και τα PM για το ποιος είναι ποιος :P

μπλέξιμο! :P

Δημοσ.

Aν είναι να γίνει έτσι ποιός ο λόγος να λέγεται συνάντηση insomniacs;;;

Δημοσ.

Φοβάμαι μην απογοητευτώ.

Τον Sellers Π.Χ. τον έχω για πολύ χαί κλας. Θα στεναχωρηθώ αν δω κανέναν τσιγγανέιρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...