Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλετε να σας φτιάξω κάνα poll με περιοχές;

Επίσης, όλες οι προηγούμενες απόπειρες meeting έχουν αποτύχει, με την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιείτε για να κάψετε και αυτήν εδώ: offtopic, αστειάκια κτλ.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσπαθουσα να κανω το Mw2 να παιξει αλλα μου εσπασε τα @@ και βαρεθικα

καλωστον!

Επίσης, όλες οι προηγούμενες απόπειρες meeting έχουν αποτύχει, με την ίδια μέθοδο που χρησιμοποιείτε για να κάψετε και αυτήν εδώ: offtopic, αστειάκια κτλ.

αφου ξερεις πως εχει το πραγμα βρε λουσιφερ!

παντως ενα πόλ δεν κακό!

Δημοσ.

Ναι θα σου ήμουν υπόχρεος!!!

Δημοσ.

Για πείτε μια λίστα με περιοχές. Επίσης, να το κάνω να μπορεί να ψηφίσει κάποιος πάνω από μία περιοχή, σε περίπτωση που τον βολεύει εξίσου ή όχι;

Δημοσ.

Για πείτε μια λίστα με περιοχές. Επίσης, να το κάνω να μπορεί να ψηφίσει κάποιος πάνω από μία περιοχή, σε περίπτωση που τον βολεύει εξίσου ή όχι;

Να ψηφίζουν..

Καλύτερα να βάλουμε πχ κέντρο ή παραλία γιατί τώρα στο κέντρο όλες οι περιοχές κοντά είναι με το μετρό!

ΕDIT: και να έρθεις και εσύ ε :rolleyes:

Δημοσ.

Οπότε βάζω Κέντρο (Θησείο/Γκάζι) και Παραλία (Γλυφάδα/Βουλιαγμένη) ;

Ναι ναι σωστός...!!

Δημοσ.

Προτείνω περιοχές για την ψηφοφορία, συμπληρώστε αν θέλετε κατα το δοκούν.

Απαραίτητη πιστεύω προυπόθεση είναι να υπάρχει ευκολία μετακίνησης με ΜΜΕ και Μετρό για τους συνφορουμίτες που δεν έχουν μεταφορικό μέσο.

ΘΗΣΕΙΟ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Ν.ΣΜΥΡΝΗ

ΓΛΥΦΑΔΑ

ΚΑΣΤΕΛΑ - ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

.

.

.

.

.

etc

Edit: Ας με συγχωρέσει ο Lucifer δεν είδα έγκαιρα το poll. B)

Δημοσ.

και εγω μεσα για αθηνα. μερος προτεινω στο σπιτι μου με μεγαλο κηπο και μπαρμπεκιου ακριβως διπλα στη θαλασσα... (ε, να φαμε και κατι...)

Δημοσ.

Ρε συ ντιμπιζακια, τι τους θες; κανονισε κανα παϊδι για παρτη μας

Δημοσ.

Προτείνω περιοχές για την ψηφοφορία, συμπληρώστε αν θέλετε κατα το δοκούν.

Απαραίτητη πιστεύω προυπόθεση είναι να υπάρχει ευκολία μετακίνησης με ΜΜΕ και Μετρό για τους συνφορουμίτες που δεν έχουν μεταφορικό μέσο.

ΘΗΣΕΙΟ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Ν.ΣΜΥΡΝΗ

ΓΛΥΦΑΔΑ

ΚΑΣΤΕΛΑ - ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

Άμα θέλετε όσο είναι λίγες οι ψήφοι, αλλάζει. Απλώς νομίζω πως έτσι όπως είπε ο topic starter είναι καλύτερα και πιο συγκεντρωμένα. Αλλιώς είναι να έχεις 5 Γλυφάδα, 2 Μοναστηράκι, 3 Νέα Σμύρνη, 8 Θησείο και αλλιώς 2 συγκεντρωμένες επιλογές.

Αλλά ό,τι νομίζετε, μου λέτε και κάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...