Agapoulis7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Γεια σας ειναι μια γυναικα που ειδα σημερα στο γυμναστηριο και μου αρεσε.Πειτε καμια συμβουλη για το πως να της πιασω κουβεντα
status Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Γεια σας ειναι μια γυναικα που ειδα σημερα στο γυμναστηριο και μου αρεσε.Πειτε καμια συμβουλη για το πως να της πιασω κουβεντα "Δε μη λες, πλυτ'ς μουόνη;"
salliara Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 δωσε και το προφιλ σας. ηλικιες κλπ. και σε λιγο οι αλλοι θα σου ζητησουνε και φωτο της.
Agapoulis7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 18 ειμαι και αυτη καπου εκει γυρω και ειναι συνεχεια με μια φιλη της
apd453 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Στα ίσα όρμα. Όμορφα, απλά και ευγενικά. Αντρικά. Αν γουστάρει θα το καταλάβεις. Μη πάρεις τα 30κιλα βαράκια, κάνεις καγκουριές και πάρεις το τένοντα στο χέρι. Προσωπική συμβουλή. Μη της πεις ότι το σε forums γράφεσαι σαν αγαπούλης. Δε θέλω να το πάρεις σαν προσβολή. Απλά θα πέσει πολύ ζουζουνάτο για αρχή. Αν πάνε όλα καλά (στο εύχομαι) και φτάσει η συζήτηση εκεί ξεφούρνισε το και ότι γίνει.
eu@ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DWG0d1dAJjA γκρικ καμακι
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Πιαστείς την κουβέντα χαλαρά και ωραία και δες αν ενδιαφέρεται (body languange ftw). Αν δεν ενδιαφέρεται ΜΗΝ κανεις καγκουριες όπως είπε και ο apd453 πιο επάνω γιατί θα γίνεις ρεζίλι.
Agapoulis7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Το αγαπουλης για πλακα το εβαλα,παντως ειμαι αρκετα ντροπαλος και θα δυσκολευτω λιγο να της μιλησω
gang Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Αφού δεν θα της μιλήσεις στο τέλος, γιατί ανοίγεις thread?
salliara Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 στα ισια. -γεια σας ειμαι ο ταδε. πιασε και ανεμελη κουβεντα περι σχολων, διακοπων, καλοκαιριου, οτιδηποτε. Εχε στο νου σου κατι σε συναυλια για την επομενη μερα, πες οτι θα πας με εναν κολλητο σου, και ζητα να σας συνοδεψουν.
mary Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Οτι απορια κ να υπαρχει παντως στο ιντερνετ τρεχεται ολοι... Κανα φίλο για τετοιου ειδους συζητησεις δεν εχεις;;;Ολες οι αποριες εδω πρεπει να μαζευονται;;;!!!!!! Αν βαριεστε να βρεθειτε πειτε τα μεσω fb....
traganeus Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Ρε την πρώτη φορά που θα της μιλήσεις πες κατι με χιούμορ ας πούμε. Άν την δείς να πηγαίνει να πάρει κανα βαράκι, σκας μύτη απο πίσω.. χαζεύεις λίγο τα βαράκια όσο είναι δίπλα και της λές "Κοπελιά τα 30κιλα τα χρειάζεσαι?" ή κάτι άλλο παρόμοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα