Προς το περιεχόμενο

L.A. Noire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βγηκε απο θειο κ ειναι αρκετα ελαφρυ αποτι βλεπω

LA Noire Recommended Systemm Requirements

CPU: Intel Quad Core 3.2 GHz / AMD Quad Core 3.2 GHz

RAM: 8 GB

GFX: GeForce GTX 580 1536 MB / Radeon HD 6850 1 GB

:P :P :P

Δημοσ.

Μαζί με τα DLCs πόση είναι η διάρκειά του; Έχει κανείς καμιά ιδέα;

Κοντα στις 37 ωρες για 100%.Ενα απλως καλο παιχνιδι ειναι.Θα παει απατο βεβαια στις πωλησεις.

Κυκλοφορει ηδη.

Δημοσ.

@aekoupoli

Άσε να λένε ότι θέλουν.

Απο τη στιγμή που τρέχει στις κονσόλες, θα τρέχει άνετα και τέρμα σε παλιότερα PC.

Δημοσ.

Σέρνεται...

Δεν περίμενα και πολλά βέβαια μιας και το προπολεμικό PC μου είναι λίγο πάνω από τα minimum requirements (AMD X2 2,7GHz, 8800GT, 4GB RAM), αλλά πρώτη φορά μου τυχαίνει unplayable παιχνίδι.

Δεν δικαιολογείται κιόλας μιας κ δεν έχει και τίποτα τρελα γραφικα.

android.png

Δημοσ.

Σε όσους σέρνεται...

-windowed (You can use to run this game in a window)

-str (Using this you can Enable a single threaded renderer in order to improve the performance on the system)

-ignorefocus (This is used when you Do not want to pause the game even if you alt-tab)

-mousefree (It keeps the mouse pointer outside the game window but for doing this you will need windowed mode)

-L (for changing language)

-joysticktype (It is used in order to Force a specific directinput controller type)

-npd (It is used to Disable the 'D3D_PUREDEVICE' flag and this further helps you to avoid graphics compatibility problems)

-nosound (It is used to Disable total sound of the game).

I put the Bold ones to Command Line like in this picture, and the lag is gone

23a4c76c31.jpg

Δημοσ.

Τα δοκιμασα οπως λες και παιζει πολυ καλυτερα και σε παλιο μηχανημα...Απλα μου κοβει με μαυρες μπαρες πανω και κατω...

Δημοσ.

Εγώ χωρίς αυτές τις επιλογές έχω ουσιαστικά ένα unplayable παιχνίδι.Οπότε είναι αναγκαίο κακό μέχρι να βγεί κάποιο patch η κάποια άλλη λύση.

Κατα τ άλλα εμφανίζεται κ ο κέρσορας του ποντικιού, οπότε προτείνω να χρησιμοποιήσετε gamepad.

Δημοσ.

Πραγματι ο κερσορας ειναι σπαστικος...Επισης δεν μπορω να δω τα fps με το fraps...Παντως αν και δεν ειχα παιξει πολυ το Mafia μοιαζουν πολυ..

Δημοσ.

Thanks Nosakos!

Μόλις έβαλα τις επιλογές έστρωσε και παίζει μια χαρά από εκεί που ήταν unplayable! :confused:

Ανέβασα και τις επιλογές στο balanced και πάλι δεν παρουσιάζεται η προηγούμενη κατάσταση!

+1 για τον κέρσορα

Δημοσ.

και σε μενα σερνεται με ολα φουλ. Ευτυχως την επομενη εβδομαδα θα εχω σιγουρα την GTX 570 οποτε θα μπορεσω να το παιξω . Την εχω παραγγειλει πανωω απο 3 εβδομαδες τωρα και ακομα να μου την φερουν :mad: . Και τα γραφικα του δεν ειναι τοσο καλα ωστε να δικαιολογουνται τοσο υψηλες απαιτησεις :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...