pp6210 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 προσοχή στις αγορές από e-shop από δω και πέρα, έκανε αίτηση για άρθρο 99.. http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1224152 μόνο αντικαταβολή ή μετρητά στο κατάστημα!
giorginho Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 A πες το ντε κι ελεγα κι εγω τοσο καιρο "πώς και το γυρισαν σε Nilox, Manhattan και άλλες τετοιες κορυφαιες brands?"! Παντως θα κλεισουν λεει κι αλλα καταστηματα! Μια ακομα αποδειξη οτι τα πραγματα στον κοσμο των ηλεκτρονικων αγορων και δη στη χωρα μας μονο ευκολα δεν ειναι!
warewolf Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 ειχα παρει πριν απο 1,5 χρονο μια ati saphire 4890 2gb. Δεν θυμαμαι ποσα χρονια εγγυηση εχει αυτη η καρτα, αλλα αυτο σημαινει οτι πλεον δεν θα εχω εγγυηση . ?
Dbzakias2 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 ειχα παρει πριν απο 1,5 χρονο μια ati saphire 4890 2gb. Δεν θυμαμαι ποσα χρονια εγγυηση εχει αυτη η καρτα, αλλα αυτο σημαινει οτι πλεον δεν θα εχω εγγυηση . ? θα εχεις εννοειται την εργοστασιακη... απλα ενω θα την πηγαινες στο καταστημα τωρα θα την πας στην αντιπροσωπια...
tarksis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 ειχα παρει πριν απο 1,5 χρονο μια ati saphire 4890 2gb. Δεν θυμαμαι ποσα χρονια εγγυηση εχει αυτη η καρτα, αλλα αυτο σημαινει οτι πλεον δεν θα εχω εγγυηση . ? δες μηπως σου χρειαστει κ αυτο
xetasa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 ΧΑ ΧΑ ΧΑ, απίστευτοι οι τύποι στο e-shop. Eρώτηση: αν παραλάβω απο το κατάστημα με πληρωμή με μετρητά εννοείται και επιστρέψω πίσω το προϊόν (DOA) γιατί π.χ. δεν λειτουργούσε καθόλου και μου δώσουν πιστωτικό, το e-shop με την υπαγωγή του στο άρθρο 99 θα προστατεύεται και απο μένα?
giorginho Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Γιατι εχεις εισπραξει ποτέ τοκους απο πιστωτικο που σου κρατουσε το e-shop? Εγω μια φορά ειχα 129.90 ευρω επί >8 μηνες και τελικα σχεδόν "αναγκάστηκα" να πάρω κάτι μη το χασω κιολας... (την επιασα την πλακα, απλα το αναφερω γιατι δεν αποκλειεται αν καποιος ερμηνευσει καπως τους νόμους να βγαλει συμπερασμα οτι επρεπε πραγματι τα πιστωτικα να τοκίζονται σα να ηταν καταθεση, αν και νομιζω οτι δεν πρεπει να προβλεπονται καν πιστωτικα παρα μονο επιστροφες μετρητών σε καθε περιπτωση μη επισκευασιμης βλαβης εντος εγγυησης και μη δυνατοτητα παροχης νεου προϊοντος)
alexzzz Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 ξέρει κανείς αν λένε τίποτα οι KODAK EASYSHARE C123 WATERPROOF;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.