Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας!

Έχω διαβάσει τόσα πολλά τοπικ και έχω μπερδευτεί αρκετά είναι η αλήθεια.

Ψάχνω μια μηχανή η οποία θα βγάζει κατα κύριο λόγο φωτογραφίες και όχι βίντεο,βέβαια δεν θα με χαλαγε να εχει HD video.

Και η ερώτηση είναι η εξής.

Υπάρχει ουσιαστική διαφορά στις μηχανές των 100 ευρώ και των 160 ?

Θα πάρω κάτι αρκετά καλύτερο ή και των 100 θα βγάζει ίδιες φωτογραφίες ?

Η γυναίκα έχει φαγωθεί να πάμε σε canon αλλά πριν αγοράσω θα ήθελα τη γνώμη σας.

Με μια πρώτη ματιά μας άρεσε αυτή η οποία είχε 160 πριν μια δυο βδομάδες που το ξανακοιτάξαμε και πλέον τη βρήκα 129

Είχε πολύ ωραία εικόνα και με έκανε να τη ξεχωρίσω.

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0505472&catid=060400

Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη εννοείται,ευχαριστώ για το χρόνο σας,

Νίκος

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι +10 απο τα 160 ελεγα.Λογικα απο τα reviews φαινεται να ειναι αρκετα καλυτερη. 1080i video,10x optical zoom,πολυ καλες φωτογραφιες σε χαμηλο φωτισμο.Τωρα τι να σου πω? Ας μας πει καποιο παιδι που την ξερει την μηχανη καλυτερα παντως δεν νομιζω οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο οι μηχανες

Δημοσ.

Βασει της δικης μου εμπειριας θα ελεγα οτι τα 40-60 ευρω κανουν διαφορα. Παει μια τετραετια που είχα παρει στην κοπελα μου μια olympus fe-270, η οποια τοτε κοστιζε 130 ευρω. Ηξερα οτι απλα ηθελε μια μικρη και απλη μηχανη, τιποτα πολυπλοκο, ωστε να μπορει να βγαζει φωτογραφιες ανα πασα στιγμη. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι ναι μεν ο αισθητηρας ανταποκρινοταν μια χαρα σε συνθηκες φωτισμου μερας, αλλα με χαμηλοτερο φωτισμο (πχ βραδυ, σε ενα μπαρ, ή ακομη και στο σπιτι με 1-2 μικρα φωτα), η μηχανη ηταν για τα σκουπιδια. Μηδεν εστιαση, χαλια ποιοτητα, μεγαλος κοκκος κοκ.

Η πλακα ειναι οτι τοτε ημουν μεταξυ αυτης και μιας sony αξιας περιπου 190 ευρω (δυστυχως δε θυμαμαι το μοντελο), παλι στα ιδια "κυβικα" φαινομενικα (mp, add ons και λειτουργιες) αλλα το budget μου ηταν πιο περιορισμενο. Μακραν νομιζω πως ηταν η χειροτερη αγορα που εχω κανει, και συγκριτικα με αλλες μηχανες 30, 40 50 ευρω ακριβοτερες, εμοιαζε σα να ηταν του 10-ευρου. Και χωρις υπερβολες, συγκρινοντας τη με την πρωτη-πρωτη μου μηχανη (σχεδον 10ετια), μια kodak easyshare 2MP, ηταν πραγματικα χειροτερη...

Αν σε παιρνει οικονομικα πιστευω οτι αξιζει τα 40-50 ευρω παραπανω μια μηχανη, ειδικα αν θες να το δεις σαν επενδυση σε βαθος χρονου (εννοωντας καλη λειτουργια 2,3,4 χρονια).Απο την αλλη, αν το βλεπεις σαν ενα αναλωσιμο προιον, τοτε κρατησε τα παραπανω χρηματα για κατι αλλο.

Δημοσ.

Παιδιά τελικά άκουσα τη γνώμη σας και κατεληξα στη Sony DSC-HX5V..

Τρομερό zoom το βίντεο, απίστευτο θα έλεγα και πολύ πολύ ικανοποιητικό και στο 720p.

Νομίζω πως έχει λιγότερο pixelιασμα.

Επίσης τη πρόλαβα στη παλιά τιμή 169,τώρα για κάποιο λόγω πήγε πάλι 179.

Πολύ καλές φωτογραφίες τη μέρα το βράδυ εχω την αίσθηση πως το φλας είναι πολύ εντονο και τις βγάζει λίγο ασπρουλιάρες.

Αυτά μετα απο μια μέρα χρήσης..Να είστε όλοι καλά.

Kαι η ερώτηση είναι η εξής..

Θα είναι οκ μια μνήμη Sd Class2 16gb που έχω βρει αρκετά φτηνά ?

Ή θα χρειαστεί class4 ???

Δημοσ.

χμμμ καλύτερα την 4 μη σου πω και class 6.

Και εγώ περιμένω να μου έρθει η hx9v και είμαι με την ίδια απορία αλλά μιας και έχω μια 16 gb class 4 θα τη δοκιμάσω και αν δεν κάνει θα πάρω κάποια άλλη.

Δημοσ.

Παιδιά τελικά άκουσα τη γνώμη σας και κατεληξα στη Sony DSC-HX5V..

Τρομερό zoom το βίντεο, απίστευτο θα έλεγα και πολύ πολύ ικανοποιητικό και στο 720p.

Νομίζω πως έχει λιγότερο pixelιασμα.

Επίσης τη πρόλαβα στη παλιά τιμή 169,τώρα για κάποιο λόγω πήγε πάλι 179.

Πολύ καλές φωτογραφίες τη μέρα το βράδυ εχω την αίσθηση πως το φλας είναι πολύ εντονο και τις βγάζει λίγο ασπρουλιάρες.

Αυτά μετα απο μια μέρα χρήσης..Να είστε όλοι καλά.

Kαι η ερώτηση είναι η εξής..

Θα είναι οκ μια μνήμη Sd Class2 16gb που έχω βρει αρκετά φτηνά ?

Ή θα χρειαστεί class4 ???

Με γειες!!!

Αν δε σου κανει κοπο, πες μας και εντυπωσεις οταν τη λειτουργησεις λιγο καμια βδομαδα.

Δημοσ.

Θα πω κι εγώ εντυπώσεις απο την Canon Ixus 115 την άλλη βδομάδα (το λέω επειδή προτάθηκε η συγκεκριμένη σε προηγουμενο post).

Την αγόρασαν οι δικοί μου εχθές.

Δημοσ.

Προς το παρον δεν είχα χρόνο ουτε φωτο να βγάλω,σε 3 βδομάδες ομως που επιστρέφω απο διακοπές θα έχετε αναλυτικό review.

Επισης δοκίμασα SD Class2 μνήμη 16gb (18 ευρω) και δουλευει μια χαρά..

Δημοσ.

Θα πω κι εγώ εντυπώσεις απο την Canon Ixus 115 την άλλη βδομάδα (το λέω επειδή προτάθηκε η συγκεκριμένη σε προηγουμενο post).

Την αγόρασαν οι δικοί μου εχθές.

Λοιπον?Εντυπώσεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...