Apoll Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Καμμιά εμπειρία,ξέρετε κανέναν;Σοβαρό θέμα. Φίλε μου, αν ρωτάς εδώ μέσα σχετικά είναι ότι δεν ξέρεις τι θέλεις. Αν ήταν σοβαρό θέμα και είχες την απόλυτη άποψη που χρειάζεται δεν θα ρώταγες. Θα είχες πάει ήδη. Είτε πιστεύεις σε θεούς και δαίμονες, και γίνεσαι καλόγερος, είτε όχι. (Ή άλλη αντίληψη που εσύ πιστεύεις). Είτε αποφασίζεις την μοναστική ζωή με ότι αυτό συνεπάγεται, είτε όχι. Η σχετικές αποφάσεις είναι απόλυτες. Απλά σου καρφώθηκε η ιδέα από κάπου αλλού φαίνεται και όχι από δική σου φιλοσοφική αναζήτηση σχετικά. Εσύ ξέρεις γιατί θες να γίνεις καλόγερος;
gatokoritso Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 sorry γνωριζεις οτι μοναχος= τεσπα, θες εμπειρια πηγαινε στο αγιο ορος..
gnsX Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 μεγαλύτερη μάστιγα και απο τα ναρκωτικά η θρησκεία,ή καλύτερα η εκκλησία και τα παραρτήματα της,εκκλησίες,μοναστήρια και λοιπά καταστήματα
paylidis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 ή σου ήρθε το χαρτι του στρατού ή σου αρεσουν τα τραίνα...
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 μιας και ειναι καλοκαιρι ενα πραγμα μου ρχεται στο μυαλο
Toufas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 μεγαλύτερη μάστιγα και απο τα ναρκωτικά η θρησκεία,ή καλύτερα η εκκλησία και τα παραρτήματα της,εκκλησίες,μοναστήρια και λοιπά καταστήματα Ποια ναρκωτικα?
firewalker Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 sorry γνωριζεις οτι μοναχος= τεσπα, θες εμπειρια πηγαινε στο αγιο ορος.. Θα έχει 8==(=>* ). :P
katerina_a_86 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Και να σε χάσουμε από το insomnia; Έχουν προνοήσει οι παπάδες και έχουν βάλει wifi στο άγιο όρος. Αλήθεια πιστεύεις τόσο και θες να πας εκεί ή τα χεις παίξει απ την κατάσταση και είπες να αποσυρθείς?
gatokoritso Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 firewalker μα το θεό που πιστεύει αυτός που άνοιξε το θέμα είδα την απάντηση σου και επί 5 λεπτά γελούσα σαν χαζό επίσης εντελώς τυχαία μου κόπηκε η όρεξη για καρπούζια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.