marantonis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Σε στυλ ταμπου ας πουμε. Βαζω στο μυαλο μου μια λεξη, χωρις να την πω, πχ τραινο. Σας δινω 2 φρασεις που θα σας βοηθησουν να το βρειτε συνειρμικα, αλλα οχι τις πιο προφανεις, δηλαδη ραγες κλπ, κατι που να μην εχει να κανει αμεσα με αυτο, ή τουλαχιστον να μην χρησιμοποιειται συχνα για να περιγραψει το πραγμα. Πχ το τραγουδουσε η βισση κλεουσα, γραφεται με δυο διαφορετικους τροπους. Ψηνεστε;
GrafeioTeleton Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δεν βγαινεις για καμια μπυρα σαββατιατικα?
marantonis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δεν βγαινεις για καμια μπυρα σαββατιατικα? Δουλευω. Κι εκτος αυτου δε μ' αρεσει η μπυρα.
UpToDate_ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δουλευω. Κι εκτος αυτου δε μ' αρεσει η μπυρα. Επιτέλους, δεν είμαι ο μόνος τελικά.
chill Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 <br /><br />Επιτέλους, δεν είμαι ο μόνος τελικά.<br /> <br /><br /><br /> 2ο ban....ειδικά αν συνδεθεί ο Luci πριν γίνει delete το θέμα
marantonis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Επιτέλους, δεν είμαι ο μόνος τελικά. σου αρεσει οτιδηποτε αλλο αλκοολουχο πλην της μπυρας, οπως εμενα, ή δε πας γενικοτερα το οινοπνευμα?
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Σε στυλ ταμπου ας πουμε. Βαζω στο μυαλο μου μια λεξη, χωρις να την πω, πχ τραινο. Σας δινω 2 φρασεις που θα σας βοηθησουν να το βρειτε συνειρμικα, αλλα οχι τις πιο προφανεις, δηλαδη ραγες κλπ, κατι που να μην εχει να κανει αμεσα με αυτο, ή τουλαχιστον να μην χρησιμοποιειται συχνα για να περιγραψει το πραγμα. Πχ το τραγουδουσε η βισση κλεουσα, γραφεται με δυο διαφορετικους τροπους. Ψηνεστε; Ριξε καμμια φραση να παιζει Αμα δεν την παλεψει εδω το νημα φερτο στις ταινιες .cine-taboo
RedPanda Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Επιτέλους, δεν είμαι ο μόνος τελικά. Η μπύρα είναι υπερτιμημένη σε γελοίο βαθμό.
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 H μπυρα ειναι το υπερτατο ποτο .Εκτος αυτου παει με ολα, ολους (καλα οχι με ολους ) , και ταιριαζει με οποιαδηποτε ωρα και στιγμη .
marantonis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Λοιπον. α) χρησιμοποιηθηκε στο 2ο π.π. απο τους ναζι. β) αλλα τωρα πια δινει χαρα. Τι ειναι;
jason_rethymno Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 εμένα η μόνη μπύρα που μ αρέσει είναι η radler http://en.wikipedia.org/wiki/Radler (ραντλα),που είναι μίξη γερμανικης μπύρας πχ Weissbier με λεμονάδα
Lucifer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Λοιπον. α) χρησιμοποιηθηκε στο 2ο π.π. απο τους ναζι. β) αλλα τωρα πια δινει χαρα. Τι ειναι; Το κρεμοσάπουνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.