Προς το περιεχόμενο

Φτιάξε το δικό σου γρίφο

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε στυλ ταμπου ας πουμε. Βαζω στο μυαλο μου μια λεξη, χωρις να την πω, πχ τραινο. Σας δινω 2 φρασεις που θα σας βοηθησουν να το βρειτε συνειρμικα, αλλα οχι τις πιο προφανεις, δηλαδη ραγες κλπ, κατι που να μην εχει να κανει αμεσα με αυτο, ή τουλαχιστον να μην χρησιμοποιειται συχνα για να περιγραψει το πραγμα. Πχ το τραγουδουσε η βισση κλεουσα, γραφεται με δυο διαφορετικους τροπους. Ψηνεστε;

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
<br /><br />

Επιτέλους, δεν είμαι ο μόνος τελικά.<br />

<br /><br /><br />

2ο ban....ειδικά αν συνδεθεί ο Luci πριν γίνει delete το θέμα :P

android.png

Δημοσ.

Επιτέλους, δεν είμαι ο μόνος τελικά.

σου αρεσει οτιδηποτε αλλο αλκοολουχο πλην της μπυρας, οπως εμενα, ή δε πας γενικοτερα το οινοπνευμα?

Δημοσ.

Σε στυλ ταμπου ας πουμε. Βαζω στο μυαλο μου μια λεξη, χωρις να την πω, πχ τραινο. Σας δινω 2 φρασεις που θα σας βοηθησουν να το βρειτε συνειρμικα, αλλα οχι τις πιο προφανεις, δηλαδη ραγες κλπ, κατι που να μην εχει να κανει αμεσα με αυτο, ή τουλαχιστον να μην χρησιμοποιειται συχνα για να περιγραψει το πραγμα. Πχ το τραγουδουσε η βισση κλεουσα, γραφεται με δυο διαφορετικους τροπους. Ψηνεστε;

Ριξε καμμια φραση να παιζει :D

Αμα δεν την παλεψει εδω το νημα φερτο στις ταινιες .cine-taboo :P

Δημοσ.

H μπυρα ειναι το υπερτατο ποτο .Εκτος αυτου παει με ολα, ολους (καλα οχι με ολους ) , και ταιριαζει με οποιαδηποτε ωρα και στιγμη . :D

75%20Sexy%20Beer%20Babes.jpg

Δημοσ.

Λοιπον. α) χρησιμοποιηθηκε στο 2ο π.π. απο τους ναζι. β) αλλα τωρα πια δινει χαρα.

Τι ειναι;

Το κρεμοσάπουνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...