Dbzakias2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 ναι το ξερω στα αγγλικά υπαρχουν τα 5. στα ελληνικά εχω βρει μόνο το 1ο! αυτό στο λίνκ ειναι το 2ο,ειναι στα αγγλικά? στα ελληνικα βρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 στα ελληνικα βρε! καλά κατάλαβα οπότε παω κατευθειαν για το 2ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 ηρθε πεντε λεπτα μετα το προηγουμενο ποστ μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 ηρθε πεντε λεπτα μετα το προηγουμενο ποστ μου! όλε! αντε καλό καψιμοοο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 ναι το ξερω στα αγγλικά υπαρχουν τα 5. στα ελληνικά εχω βρει μόνο το 1ο! αυτό στο λίνκ ειναι το 2ο,ειναι στα αγγλικά? http://www.anubis.gr/kosmoi.asp?KID=5 Εδω εισαι. Λογικα τα μετεφρασαν ολα λόγω ζητησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eu@ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 http://www.anubis.gr/kosmoi.asp?KID=5 Εδω εισαι. Λογικα τα μετεφρασαν ολα λόγω ζητησης. ωω μια χαρά! θένξ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 τα μετεφρασαν; πλακα κανετε; ειναι καλη μεταφραση ή ειναι μαπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δεν ξέρω εγω τα διαβαζω στα Αγγλικα.. Η μεταφραση του 1ου βιβλιου ηταν αρκετα καλή παντως, καμια σχεση π.χ. με τα WOW books που ηταν τραγικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Το τελείωσα προχτές. Ένα έχω να πω. Με τον ρυθμό που γράφει ο Martin με κόβω να το ρίχνω στα σκληρά μέχρι να βγει το επόμενο. Πάλι με τη τσαπου στο χέρι μείναμε. Το Dance of Dragons?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Όσο για την δεύτερη σεζόν, έχουν αποκαλυφθεί οι "νέοι" χαρακτήρες. Jaqen Hghar : Valar Morghulis British actor Nonso Anozie will play Xaro Xhoan Daxos. The new castings join previously confirmed new faces – Liam Cunningham as Davos, Stephen Dillane as Robert Baratheon’s heir and brother – Stannis, Dutch actress Carice van Houten as the red priestess Melisandre, Gwendoline Christie as Brienne, knight to Renly Baratheon, and “Tudors” actress Natalie Dormer as Margaery Tyrell, Renly’s wife. πηγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Α Dance of Dragons pdf acquired. Ωραίο timing και όλας, μόλις χθες τελείωσα το AFFC. Να μην παρεξηγηθώ, έχω σκοπό να το αγοράσω, απλά περιμένω το paperback για να ταιριάζει με τα υπόλοιπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 σχεδόν τέλειωσα και εγώ το 3ο book, όταν με το καλό διαβάσω και το 4ο θα κατεβάσω το .pdf για τους ίδιους λόγους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Σποιλερ για το 2ο βιβλιο, περιπου στη μεση, σχετικά με τον Ρενλυ WTF! Δεν περιμενα να πεθανει και μαλιστα με αυτό τον τροπο... Για την ακριβεια δεν μ' αρεσε ιδιαιτερα η τροπη που παιρνει η ιστορια σχετικά με τη μαγεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 σχεδόν τέλειωσα και εγώ το 3ο book, όταν με το καλό διαβάσω και το 4ο θα κατεβάσω το .pdf για τους ίδιους λόγους Το 3ο κ ολας ρε?? Εσυ καικες ποιο πολυ κ απο μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 στρατός, άπειρος χρόνος για φίδιασμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα