Προς το περιεχόμενο

Τιμη ebay με τιμη paypal

sistah

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επίσης για πωλήσεις η Paypal σε ξεσκίζει. Σου κρατάει το 3.9%(!) ως προμήθεια επί των πωλήσεων!

(Περισσότερα εδώ) https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_display-receiving-fees-outside&countries=

Επίσης αν πουλάς μέσω e-bay σε χρεώνει 10% επί των πωλήσεων χωρίς όμως να πληρώνεις

τις προμήθειες τις Paypal (τα κανονίζουν αυτοί).

Τελικά πληρώνεις 10% προμήθεια στο ebay και extra 3.9% προμήθεια στην Paypal.

Οπότε 13.9% η συνολική προμήθεια για πωλήσεις στο ebay!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά το έψαξα παραπάνω και φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ότι η Paypal χρεώνει την μετατροπή συναλλάγματος με 2.5% προμήθεια! Αλλά δεν το λεει φανερά... Απλά πέρνει την τρέχουσα ισοτιμία και την αυξάνει κατά 2.5% και σου την πασάρει!Φυσικά και οι τράπεζες πέρνουν προμήθεια για την αλλαγή συναλλάγματος αλλά από ότι έψαξα είναι γύρω στο 1%.Επίσης για πωλήσεις η Paypal σε ξεσκίζει. Σου κρατάει το 3.9%(!) ως προμήθεια επί των πωλήσεων!(Περισσότερα εδώ) https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_display-receiving-fees-outside&countries=Επίσης αν πουλάς μέσω e-bay σε χρεώνει 10% επί των πωλήσεων χωρίς όμως να πληρώνειςτις προμήθειες τις Paypal (τα κανονίζουν αυτοί).Συμπέρασμα καλώς ή κακώς πρέπει και αυτοί να βγάλουν το κέρδος τους.Ωστόσο πιστεύω οι χρεώσεις αν και φαίνονται μικρές δεν είναι και τόσο μικρές σε τελική ανάλυση.Χρεώνουν όλους μας από κάτι ψιλά και βγάζουν εκατομμύρια!Τουλάχιστον τώρα γνωρίζουμε ποιες είναι οι χρεώσεις!Ο καθένας ας κανονίσει την πορεία του!

Λογικο δεν ειναι να κραταει το paypal προμηθεια; Στο τζαμπα κανεις δε δουλευει. Τωρα βεβαια αν το ποσοστο αυτο ειναι μεγαλο η οχι, εξαρταται απο τις υπηρεσιες. Για μενα, το οτι εχω ενα μηνα δικαιωμα ακυρωσης πληρωμης, και το οτι εχω την ασφαλεια του, δε με χαλαει, ας ειναι και τοσο.

αντι για εμβασματα και prepaid φτιαχνετε εναν λογαριασμο σε μια τραπεζα και σας δεινουν μια χρεωστικη(not prepaid) visa.βαζεις βγαζεις λεφτα και δεν χρεωνεσαι ουτε 0.50-1ε.Υπαρχουν μερικες τραπεζες-ξερω για κυπρου+citibank- που δεχονται καταθεση αμμεσα σε μερικα atm(αν π.χ. δεν εχεις λεφτα και θες να βαλεις το βραδυ)οι prepaid δεν εχω καταλαβει ακομη για ποιο λογο τις χρησιμοποιουν αφου μπορουν να ανοιξουν εναν λογαριασμο.καπου διαβαζα οτι υπαρχουν ανωνυμες prepaid οποτε εκει αλλαζει το θεμα----------------------για ισοτιμιες ebayhttp://www.insomnia.gr/topic/165639-paypal/page__view__findpost__p__4004776http://www.insomnia.gr/topic/165639-paypal/page__view__findpost__p__4009995

Στο λογαριασμο ομως δε θα σου φαει καποια χρηματα (ανα εξαμηνο νομιζω) για "συντηρηση λογαριασμου"; Το εκοψαν αυτο; (εχω χρονια που εχω κλεισει τον ταμιευτικο που ειχα).

δεν εχεις ασφαλεια εαν ο αλλος σηκωσει τα λεφτα που εχει στο paypal.το φαινομενο της αρπαχτης με τα μαιμου flashakia.νομιζω πρεπει να λεει στο ebay paypal protection ή κατι τετοιο που τους δεσμεουν παντα καποιο ποσο.

δεν ξερω αν καταργηθηκε αλλα δεν ειναι ανενεργος εφοσον κανεις καταθεση/μεταφορα(στην ουσια προς paypal)-αναληψη

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Υπάρχει δηλαδή τρόπος να υπολογίσεις την χρέωση? π.χ. έστω ένα προιόν έχει 400 λίρες αγγλίας,με μετατροπή αυτά είναι 443 ευρώ. Πόση είναι η χρέωση του Paypal?

Κανείς να μας πει πως μπορεί να γίνει (αν γίνεται) η μετατροπή συναλλάγματος

συνδεδεμένου λογαριασμού μέσω τράπεζας και όχι μέσω Paypal?

Ποιες είναι οι ρυθμίσεις στο Paypal για να γίνει αυτό?

Ευχαριστώ.

Κάνεις το εξής:

paypal.com -> My Account -> Profile -> Financial Information -> My preapproved payments -> Set Available Funding Sources -> Conversion Options

• 2 μήνες μετά...

Κάνεις το εξής:

paypal.com -> My Account -> Profile -> Financial Information -> My preapproved payments -> Set Available Funding Sources -> Conversion Options

KAνοντας την ακολουθη επιλογη να υποθεσω οτι τη μετατροπη θα την κανει πλεον η τραπεζα μου?

42199960.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• 1 χρόνο αργότερα...

KAνοντας την ακολουθη επιλογη να υποθεσω οτι τη μετατροπη θα την κανει πλεον η τραπεζα μου?

42199960.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Σωστά αλλά απο οτι είδα πλέον οι τράπεζες σε χρεώνουν 1,5 € με αιτιολογία  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΝΑΛ . !!!!!!

Αγόρασα απο το ebay 3 πράγματα που έκαναν 2€ το καθένα και πλήρωσα άλλο 1,5€ νταβατζιλίκι στην τράπεζα για το καθένα, σύνολο 4,5€ επιπλέον!!!

Στάνταρ ταρίφα απο την μια... ακριβή μετατροπή απο την paypal απο την άλλη.

Απο οτι καταλαβαίνω εαν είναι να ψωνίζεις φθηνά πράγματα συμφέρει η μετατροπή του paypal, για πολύ ακριβά της τράπεζας.

• 2 μήνες μετά...
Επίσης για πωλήσεις η Paypal σε ξεσκίζει. Σου κρατάει το 3.9%(!) ως προμήθεια επί των πωλήσεων!

(Περισσότερα εδώ) https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=_display-receiving-fees-outside&countries=

Επίσης αν πουλάς μέσω e-bay σε χρεώνει 10% επί των πωλήσεων χωρίς όμως να πληρώνεις

τις προμήθειες τις Paypal (τα κανονίζουν αυτοί).

Γνωρίζει κανείς αν ισχύει το παραπάνω;

Θέλω να πουλήσω κάτι στο ebay, η συνολική προμήθεια (ebay + paypal) θα είναι 10% όπως αναφέρθηκε + ότι κρατήσει το ebay για την δημοπρασία ή θα έχω και έξτρα χρέωση 3.9% απτο paypal όπως αναφέρθηκε μετά;

Τα λεφτά δεν σκοπεύω να τα τραβήξω απτο paypal θα τα αφήσω για μελλοντική αγορά

• 8 μήνες μετά...

Τι γινετε εδω ρε παιδια

Ποια ειναι αυτη η τραπεζα που χρεώνει 1,5 ευρω ανα αγορα θα τρελαθούμε, και με ποιον τροπο πληρωσες, με προπληρωμένη χρεωστική τι?

Σωστά αλλά απο οτι είδα πλέον οι τράπεζες σε χρεώνουν 1,5 € με αιτιολογία  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΣΥΝΑΛ . !!!!!!

Αγόρασα απο το ebay 3 πράγματα που έκαναν 2€ το καθένα και πλήρωσα άλλο 1,5€ νταβατζιλίκι στην τράπεζα για το καθένα, σύνολο 4,5€ επιπλέον!!!

Στάνταρ ταρίφα απο την μια... ακριβή μετατροπή απο την paypal απο την άλλη.

Απο οτι καταλαβαίνω εαν είναι να ψωνίζεις φθηνά πράγματα συμφέρει η μετατροπή του paypal, για πολύ ακριβά της τράπεζας.

• 1 χρόνο αργότερα...

Τελικά τι?πολύ μπέρδεμα........

PAYPAL ή όχι......θέλω να αγοράσω κάτι απο  κινέζικο μαγαζί και ΈΧΩ αλλάξει το κόστος απο δολλάρια δε ευρώ.....

η τιμή είναι 66,10 ευρώ(73.99 $)και παω να πληρώσω μέσω paypal αλλά δεν με αφήνει να πληρώσω σε ΕΥΡΩ

ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ....

Πως μπορώ να το αλλάξω για να πληρώσω σε ευρώ και αν τελικά συμφέρει......

Θα μου κρατήσει και εκει προμήθεια  ή όχι.....οποιος ξερει και μπορει ας μου πει γιατι δεν έχω και πολυ χρόνο

για την συγκεκριμένη αγορά....

Ευχαριστώ......

Τελικά τι?πολύ μπέρδεμα........

PAYPAL ή όχι......θέλω να αγοράσω κάτι απο  κινέζικο μαγαζί και ΈΧΩ αλλάξει το κόστος απο δολλάρια δε ευρώ.....

η τιμή είναι 66,10 ευρώ(73.99 $)και παω να πληρώσω μέσω paypal αλλά δεν με αφήνει να πληρώσω σε ΕΥΡΩ

ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ....

Πως μπορώ να το αλλάξω για να πληρώσω σε ευρώ και αν τελικά συμφέρει......

Θα μου κρατήσει και εκει προμήθεια  ή όχι.....οποιος ξερει και μπορει ας μου πει γιατι δεν έχω και πολυ χρόνο

για την συγκεκριμένη αγορά....

Ευχαριστώ......

Απλα δεν μπορεις, αυτο που βλεπεις σε ευρω ειναι εκτιμώμενη τιμη του σιτε και δεν εχει καμια σχεση με την τιμη πληρωμής που ειναι σε δολαρια,

ή το αγοραζεις σε δολαρια ή οχι

ρε παιδια εχω χασει το μενου που αλλαζεις το αν θελω να κανει την μετατροπη το παυπαλ η τραπεζα

που ειναι?

στο profile απο κατω δεν λεει financial information

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...