egio13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα, δεν εμφανίζεται η τελευταία συνεδρία του μηνύματός μου στο προφίλ . Γιατί; Ευχαριστώ. Υ.Γ. Τώρα είδα ότι το εμφάνισε σχεδόν στο τέλος.Γιατί αυτό;
parsifal Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μπορείς να εξηγήσεις λίγο τί εννοείς; Δεν κατάλαβα τί ονομάζεις «συνεδρία μηνύματος» και σε ποιο «τέλος» αναφέρεσαι... :-/
egio13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Συγγνώμη parsifal για την καθυστέρηση . Απ'ότι είδα όμως εμφανίστηκαν τελικά τα τελευταία μου μηνύματα στο προφίλ . Ευχαριστώ.
parsifal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Από περιέργεια: Αναφερόσουν στα "status updates" (ή «Μηνύματα επισκεπτών» όπως ονομάζονταν στο προηγούμενο forum software); Άλλα μηνύματα δεν εμφανίζονται στη σελίδα προφίλ ενός μέλους.
egio13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Parsifal ,αναφερόμουν στην "εμφάνιση των μηνυμάτων μου" στο προφίλ. Υ.Γ.Συγγνώμη για την τεράστια καθυστέρηση, αλλά είχα καιρό να μπω στο forum.
parsifal Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Α, μάλιστα. Λοιπόν, στον server του forum τρέχει το Sphinx, ένα βοηθητικό service για αναζήτηση στη βάση δεδομένων. Αυτό νομίζω πως ανάλογα με το configuration του, εκτελεί indexing κάθε λίγα λεπτά της ώρας, οπότε χρειάζεται λίγος χρόνος από τη στιγμή που θα δημοσιεύσεις ένα μήνυμα μέχρι αυτό να αρχίσει να εμφανίζεται στα αποτελέσματα μίας αναζήτησης (γιατί και το «Εμφάνιση των μηνυμάτων μου» στην ουσία αναζήτηση εκτελεί)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.