Προς το περιεχόμενο

Αυτοκίνητο για Την Μάνα Μου

freedubus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν καταρχήν σεβασμός, γιατί από δω και πέρα θα αναφερόμαστε Στην Μητέρα μου.

Θέλει να πάρει καινούργιο αυτοκίνητο. Έχει ένα 1.6 μοντέλο '97 το οποίο θα δώσει για απόσυρση.

Βασικά η μάνα μου είναι 53 ετών και θέλει ένα αυτοκίνητο οικονομικό, όχι στριμόκωλο, άνετο σε χώρους αλλά όχι μαούνα, και το κυριότερο να είναι σκυλί γιατί δεν τα πολυπροσέχει τα αυτοκίνητα. Το αυτοκίνητο δεν θα χρησιμοποιείται εντός πόλης αλλά κυρίως σε επαρχιακούς δρόμους (σπάνια μπορεί και σε καμιά Αθήνα, γι΄ αυτό λέω οχι μαούνα/σεντάν). Άλλη μια ευπρόσδεκτη προυπόθεση θα ήταν να έχει μεγάλη εργοστασιακή εγγύηση, για να αναγκάζεται να πηγαίνει να κάνει τα σέρβις στην αντιπροσωπεία, γιατί δεν ξέρει να ασχοληθεί με σέρβις-επισκευές και τέτοια (ούτε έχει κάποιον να την βοηθάει σε αυτά εκτός από εμένα, και θα ήθελα να μην πολυασχολούμαι ούτε εγώ) και την πιάνουν κορόιδο τα διάφορα λαμόγια μηχανικοί. Στην αντιπροσωπεία μπορεί να είναι πιο ακριβά τα σέρβις, αλλά τουλάχιστον δεν θα την κοροιδεύουν. Επίσης έχει ένα ψιλοκόλλημα να είναι ιαπωνικό γιατί τα θεωρεί πιο αξιόπιστα, αλλά αυτό δεν μας δεσμεύει. Επίσης, ΟΧΙ γαλλικό, γιατι αυτό που έχει είναι γαλλικό και της έχει βγάλει την πίστη όλα αυτά τα χρόνια με βλάβες και δεν θέλει ούτε να ακούσει για γαλλικό. Μέχρι 14000€ δίνει, ντούκου.

Πείτε, ευχαριστώ. Μοντέλα κατά προτίμηση, όχι μάρκες γενικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Φυσικα και θα υπαρξει σεβασμος αν και στα 53 ...οσο δηλαδη κι εγω ειναι νεοτατη !!!

Περι ορεξεως ουδεις λογος αλλα για μεγαλη εργοστασιακη εγγυηση ξερω Toyota , Kia και νομιζω και Opel.

Καλα κανει και εχει κολημα με Ιαπωνικα.

fiat panda lpg

οντως κ αυτο πολυ καλο,τοχουν παρει 2 συναφελφοι κ εμειναν πολυ ικανοποιημενοι κ δεν τρωει τπτ!

και το κυριότερο να είναι σκυλί γιατί δεν τα πολυπροσέχει τα αυτοκίνητα.

γιαυτο προτεινω το getz τοχω 6 χρονια κ δεν εχει βγαλει ουτε μια ζημια ενω απτην αλλη το polaki κατι ηλεκτρονικα,κατι με το ψυγειο μετα με το παραθυρο κτλ

αυτο που με χαλαει στο γκετζ ειναι η ηχομονοση κ θελει αλλα αμορτισερ

ααα κ τρωει πολυ αν το πατας

Tι Getz ρε σείς, αυτό δεν υπάρχει πλέον. Καινούργιο είπαμε.

Το Yaris το σκέφτομαι κι εγώ.

Οι άλλες γιαπωνέζικες εταιρίες; Nissan, Suzuki, Honda, Mitsubishi, Mazda, Subaru, Daihatsu;

Α, και Suzuki Swift οχι γιατι υπάρχει ήδη ένα, το δικό μου.

Επίσης, κάτι που να έχει καλή ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό του και να μην τρίζει σαν κουδουνίστρα θα ήταν καλό.

Στο ιδιο διλημμα που ειχα και εγω για μανα και αδερφη καταληξαμε σε Aygo. Αξιοπιστο, αρκετα σβελτο, μικρο σε χωρους αλλα χωραει τα βασικα ψωνια απο αγορα και παρκαρει παντου, 5 πορτες για να μην χρειαζεται να κατεβαινει κανεις. Χωρανε οι φιλες τις αλλα εχουν κινητρο να αδυνατησουν.Το γεμιζει μια φορα τον μηνα και ξενοιαζει +δειχνει και λιγο γυναικειο αμαξι. Απαραιτητα σε ΜΜΤ αυτοματη εκδοση για να μην αλλαζω συμπλεκτη καθε 10.000 χλμ...

Το μονο που χρειαζεται ειναι λιγο ποιο φαρδια λαστιχα απο τα εργοστασιακα, κατι που θα το φροντισω στην επομενη αλλαγη.

TOYOTA Yaris ή Honda Jazz !

Πραγματικά τίποτα άλλο!!

( Τα συγκεκριμενα αυτοκίνητα και μεταχειρισμένα να τα βρείς είναι μια χαρά! )

Honda Jazz με αυτοματο κιβωτιο !!!!! Η καλυτερη λυση απο ολες.

Αν ειναι απο 3/2008 και πισω εχει 7 χρονια πληρη εγγυση για 7 χρονια !!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...