Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Fulgore έχεις φάει κόλλημα με την Premium! :)

Δεν προσφέρει πραγματικά τίποτα παραπάνω. Τα 20 GB που έχεις για εσωτερική μνήμη φτάνουν για να κανα demo. Άντε για ένα παιχνίδι. Καλύτερα να αγοράσεις εξωτερικό δίσκο ή SD να τελειώνεις.

Ο μόνος λόγος που βρίσκω κάποιος να θέλει το premium είναι αισθητικός και έχει να κάνει με το χρώμα.

Ναι εκτως αυτου εχω φαει κολλημα με την Premium γιατι στην προσφορα του ZombiU εδινε δωρο και Pro controller,πραγμα πολυ καλυτερο σαν χρηση απο το αδιαφορο NintendoLand.Επισης τα Premium εχουν βγαλει και πολλα διαφορετικα Bundle αποοτι το WiiU basic που εχει μονο το Mario Bros Wii U,που οσο και αν μαρεσει ξερω οτι για να το παρω πρεπει να αγορασω τουλαχιστον αλλο 1 controller.

Εκτως αν βγαζανε πχ Wii U basic bundle στα 190ευρω ξερω ξω.240ευρω για Wii U basic για μενα ειναι too much με μονο 1 παιχνιδι δωρο...

Γιαυτο το λογο και ολοι εχουν πεσει με τα μουτρα στις αγγελιες και βλεπεις πολλα ''ζητητε Wii U''.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πηρα εγω.παιδια ειναι ολα στο κουτι τους με ζελατινες και εγγυηση.15ημερων ειναι. 280 το πηρα.

post-158153-0-44618500-1419698036_thumb.jpg

Πιστευω εκανα καλη επιλογη

• Like 5
Δημοσ.

Το πηρα εγω.παιδια ειναι ολα στο κουτι τους με ζελατινες και εγγυηση. 280 το πηρα

αχαχαχαχαχαχχααχχα το τσιμπησες πουλακι μου :P :lol: :lol:

• Like 2
Δημοσ.

Ακριβη με 3 χειριστηρια με θηκες ολα? Και τοσα παιχνιδια?τα παιχνιδια εγω τα ανοιξα κλειστα με ζελατινες ηταν.δηλαδη ποσο επρεπε?το χειριστηριο εχει 37 το ενα

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε μου.το θεμα ειναι οτι ειναι ολοκαινουρια ολα.απο οτι ειδα στο skroutz εχει 37 το καθε χειριστηριο κ 10 καθε θηκη.εχει θηκη κ το wii u gamepad

Δημοσ.

καλοριζικο aekoupoli και καλο λιωσιμο!!!Εννοειται οποτε μπορεις παιρνεις και mario 3d world,bayonetta 2 και φυσικα donkey kong tropical freeze.Βεβαια αμα δεν ειχες και wii τοτε εχεις και τα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ Mario Galaxy.
Οσο για την τιμη ειναι φοβερη,αστους τους αλλους να λενε.

Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε μου εννοειται θα τα παρω αυτα,γιαυτο πηρα wii u.τα μαριο galaxy τα εχω λιωσει.το zelda θελω απο wii το τελευταιο που ειχε βγει.

Δημοσ.

Καλοριζικο κ καλο λιωσιμο μην παρεξηγηθω για πριν

Εχω αλλαξει 2 wiiu κ το ξανασκεφτομαι να παρω (το ενα μου εβγαλε σοβαρο προβλημα το αλλο το εδωσα για να παρω ps4)

Το οριο που βαζω εγω για την κονσολα used ειναι 150 ευρο απο κει κ περα ο καθενας εχει τα κριτηρια του για το ποσο αξιζουν ή οχι τα περιφερειακα κ τα games που δινει ο καθε ενας

Υπομονη... Πιστευω μετα τις γιορτες παλι θα σκασει καλη προσφορα οπως περισυ

Δημοσ.

Αντικειμενικα 

Το οριο που βαζω εγω για την κονσολα used ειναι 150 ευρο 

Διαφορετικά πράγματα. 

Υποκειμενικά λοιπόν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...