Mazinga Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 https://twitter.com/ZeNfAGames/status/848203936620310528/photo/1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 http://www.gamasutra.com/view/news/295724/Designer_Interview_Affordable_Space_Adventures_unique_controls.php Σχετικα με το Affordable Space Adventures.... και μην ξεχνατε......... οπως αναφερθηκε πριν ερχεται και αυτο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Στο gamepad του wii u εμειναν αχρηστα τα στηρίγματα συνδεσης πιστολιου (για φανταστειτε διαφορα σε ενα sniper elite να εδινε διοπτρα οταν σημαδευεις στην οθονη), το μικροφωνο, και την καμερα (ενα ρημαδι skype να υποστηριζε αντι να κλειδωνε την βιντεοφωνια στους κατοχους wii u και friendcodes) που μονο στο nintendoland το ειδα να χρησιμοποιειται για να φυσα ο παιχτης ενα ανεμιστηρα και να δινει κίνηση σε πλατφορμα, η καμερα δεν ειναι μονο για να βαζουμε selfie φωτο στο tank tank tank!, η χρηση γυροσκοπικων ελέγχων (υπηρχε και καλυτερη χρηση απο το splatoon / shrines BOTW), μπορουσε να δωσει αλλο υφος σε σειρα παιχνιδιων (zombi u / starfox 0) οσο και εαν η πραγματοποιηση που εγινε εγινε μιση....Ας μην πουμε για τις χαμενες ευκαιριες χρησης οθονης αφης που φαινεται απο τα deus ex / project zero / mini games / play u / RE Revelations (εστω και με ενα δαχτυλο μονο)... ------------------------------------------------------------------------------ in other news... Στο αμερικανικο εσοπ (και συντομα στην Ευρωπη) εκτος απο τους freeshop χρηστες... 25/04 3ds / Wii u 21/04 Yacht Club Games @YachtClubGames This FREE update will upgrade Shovel Knight to Shovel Knight: Treasure Trove. Which includes Shovel, Plague, Specter, and (eventually) King. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Και για χρηση στην τουαλέτα του ισογειου με το wii u στον 3ο οροφο... https://gbatemp.net/threads/wii-u-wireless-controller-extender-hack.378742/ "I like long shots, baby......." (1968) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Για τους φιλους του Super Smash στην κονσολα....που θελουν εμπειρια GC η φωτο τα λεει ολα. GC Controller Adapter for Wii U & PC USB & Android "GameCube Controller Adapter for Wii U & PC USB & Android" With this controller adapter you can connect 4 GameCube controllers to your Wii U. Using two controller adapters, up to 8 people can play Super Smash Bros. and other games together! http://www.brookaccessory.com/Wii%20U%20Gamecube%20Controller/list.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Γιαπονεζικα αποκλειστικα ερχονται και ελλαδα ευκολα, μεσω γαλλικου αμαζον, παιζονται με χακια....(δεν ειχα μεταφραση και αφησα τις φωτο να δειτε ποια ειναι) αλλο απο το Και για υπερθερμανση της κονσολας ιδου το απαραιτητο αξεσουαρ.... Επεξ/σία 23 Μαΐου 2017 από Mazinga Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Εχω Wii και προσφατα πηρα και ενα μεταχειρισμενο Wii U. Ειχα ηδη εναν υπερυθρο αισθητηρα πανω στην τηλεοραση για τα wiimot. Θελω να συνδεσω μερικα απο τα wiimote με το Wii U οποτε προφανος θελω εναν δευτερο αισθητηρα υπερυθρων πανω απο την τηλεοραση (τον εχω ηδη). Τι κανω; Το απλο, τους κολλαω τον ενα πανω στον αλλο; Κατι αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Εχω Wii και προσφατα πηρα και ενα μεταχειρισμενο Wii U. Ειχα ηδη εναν υπερυθρο αισθητηρα πανω στην τηλεοραση για τα wiimot. Θελω να συνδεσω μερικα απο τα wiimote με το Wii U οποτε προφανος θελω εναν δευτερο αισθητηρα υπερυθρων πανω απο την τηλεοραση (τον εχω ηδη). Τι κανω; Το απλο, τους κολλαω τον ενα πανω στον αλλο; Κατι αλλο; Οχι, δεν χρειαζεσαι δευτερο αισθητηρα εκπομπεα υπέρυθρων. Πρωτα απο ολα μπορεις να αντικαταστησεις πληρως το wii απο το wii u. Εαν θελεις να χρησιμοποιησεις και τις 2 κονσολες σε διαφορετικες τηλεορασεις τοτε χρειαζεσαι 2ο εκπομπεα υπερυθρων. Η μπαρα εκπομπεα υπερυθρων απλα στλενει 2 δεσμες υπερύθρων που το wiimote χρησιμοποιει για να μηδενιζει το γυροσκοπιο του (σημειο αναφορας). Ακομη και 2 αναμμενα κερια την αντικαθιστουν μια χαρα. Εαν θελεις απλα αποσυνδέεις τον εκπομπεα υπερυθρων (sensor bar) απο το wii και τον συνδεεις στο wii u. Εαν θελεις μπορεις να μεταφερεις ολα τα saves του wii στο wii u. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2017 από Mazinga 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Η Fortissimo Edition (Tokyo Mirage Sessions) ανεβασμένη στο άμαζον https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01EMXHM10/ref=mp_s_a_1_10?__mk_de_DE=ÅMÅZÕÑ&qid=1495815905&sr=8-10&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=fire+emblem Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Εφτασε το warmastered και θα παρω την δοση μου αυτο το ΣΚ.....Τι ωραιο πακετακι μαζι με το Βαγιονετα 1 και 2, ουτε διαφημηση της OSRAM να ητανε ολα μαζι....Ενα κουτι child of light μου λειπει στη μεση..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Πολυ πραγμα ακομα εχει να δωσει το wii u .... Μαλλον θα δουμε ολη την βιβλιοθηκη στο switch, εαν περιμενουμε μπορει να μην αξιζει για νεο αγοραστη να παρει το wii u.... http://nintendoeverything.com/nintendo-considering-more-wii-u-games-for-switch-against-straight-ports-approach-to-ips/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Θα ηθελα να μου πει καποιος που θυμαται ποσο ξεκινησε day one launch η κονσολα των 8GB και η Deluxe των 32GB, ποτε περιπου σταματησε την κυκλοφορια της και σε τι τιμη εφτασε για τα δυο μοντελα αντιστοιχα. Δεν με ενδιαφερουν τιμες στο εξωτερικο αλλα για ΕλλαδαΚοιταζω για Wii U που θελει ενας φιλο και βλεπω τιμες 200€ χωρις παιχνιδια και μου φαινονται καπως πολλα οταν το ps4 εχει 230 και το switch 300 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Στις αλυσίδες στα 300 ξεκίνησε η 8gb, στα 400 η deluxe με nintendoland και στα 450 η deluxe με zombiu + pro controller. Τα ύπολοιπα που ρωτάς δεν τα θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 wii u απλο με bayonetta 2 xenoblade chronicles x mario kart 8 super mario 3d world donkey kong 270ευρω(αλλη αγγελια) αν βγαλεις τα παιχνιδια απεξω καταλαβαινεις οτι η αξια της κονσολας πεφτει αρκετα κατω απο τα 200ευρω και αρα ναι 200ευρω για σκετη κονσολα η οποια εχει σταματησει την παραγωγη της(και πιθανως να ειναι εκτος εγγυησης)ειναι πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Έχω έναν φίλο που ψήνεται για Wii u και επειδή δεν έχει προηγούμενη εμπειρία του προτείνω το deluxe 32gb αλλά οι τιμές είναι πολύ κοντά στο ολοκαίνουργιο switch και προβληματίζεται για την αγορά. Υποψιάζομαι ότι πέρνει επιπλέον αξία από την δυνατότητα σπασίματος του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinga Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Μεταχειρισμενα εχουν αξια οσο θελει καποιος να δωσει. Το 200 ειναι το 50% του 400 ευρω. Νορμαλ. Εγω με το γουστο μου δινω 30 ευρω για GC/WII/PS2/PSP- και 80 ευρω για new3ds XL / xbox / PS4 και 130 ευρω για PS3 ενω Wii U δινω και 180 ευρω. Παω βαση παιχνιδιων που γουσταρω ανα πλατφορμα και τι χακαρισμα παιρνει, οχι βαση του τι αξια φανταζεται ο καθενας οτι αξιζει το σεμενεδακι του. Ξεκιναμε το μεταχειρισμενο απο 50 % αρχικης. Νομος. Τα αλλα συζητωνται. Γνωμη μου ειναι εφοσον του αρεσει ας παρει μηχανημα με καλο gamepad (χωρις διαλυμενα κουμπια) και οσα παιχνιδια πακετο περισσοτερα μπορει. Καλο ειναι να το δοκιμασει πριν το αγορασει για να δει ποσο μακρια πιανει η κεραια του gamepad (για παιχνιδια και youtube). Εγω ειδα να ψοφα η κεραια και να μου δουλευει μονο σε αποσταση 50 εκ., μετα την αλλαγη τσιπ, φτανει τα 18 μετρα αποσταση... Εκτος εγγυησης, η αντιπρ. χρεωνει 100 ευρω για επισκευη... Δεν τον νοιαζει το 8GB και 32GB. Απλα το μοντελο των 8GB ειναι συχνα παλιοτερο. Ας βαλει και εναν εξωτερικο σκληρο να βρει την υγεια του. 500GB αρκει εαν δεν κατεβασει ολα τα παιχνιδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα