Προς το περιεχόμενο

Για όσους έχετε γένια...

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...πως τα καθαρίζετε όταν τρώτε π.χ.;Εγώ με μωρομάντηλα natural.Εσείς;

LOL. Για ποσο μεγαλα γενια μιλαμε. Πρεπει να εχεις γενια σαν του Πανουση για να τα καθαριζεις με μωρομαντηλα :devil:

Εγω μονο λιγο στο μουστακι λερωνομαι οταν τρωω, μια χαρτοπετσετα φτανει.

Δημοσ.

Δεν τα καθαρίζω απλά ζυμώνω τη μπίχλα με τα δάχτυλα για να εξαπλωθεί μέσα στα μούσα και να γίνω κάποια στιγμή έτσι

crazy-homeless-man.jpg

Δημοσ.

LOL. Για ποσο μεγαλα γενια μιλαμε. Πρεπει να εχεις γενια σαν του Πανουση για να τα καθαριζεις με μωρομαντηλα :devil:

Εγω μονο λιγο στο μουστακι λερωνομαι οταν τρωω, μια χαρτοπετσετα φτανει.

Μ'αρέσει που του απαντάς και σοβαρά...

Δημοσ.

Εγώ έχω γενιά ένα μήνα και τον επόμενο δεν έχω , γενικά αλλάζω την εμφάνιση μου συχνά για προσωπικούς λόγους. Πάντως όταν τρώω δεν λερώνω το πρόσωπο μου , εκτος αν πάω σε διαγωνισμό "ποιος θα φάει πιο γρήγορα από πιατάκι σκύλου με δεμένα χερια στην πλάτη".

Δημοσ.

Όχι πάλι!!!

Όσοι έχετε μούσια, να τα ξυρίσετε, κατακαλόκαιρο θα βγάλετε την μπέμπελη. ;ρ

Δημοσ.

Όχι πάλι!!!

Όσοι έχετε μούσια, να τα ξυρίσετε, κατακαλόκαιρο θα βγάλετε την μπέμπελη. ;ρ

Ποσες φορες να το πουμε, υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα στο κοντο και μεσαιου μηκους μουσι, με το παπαδομουσι. Αν δεν ειναι πολυ μακρυ, το καλοκαιρι εχεις τοσο προβλημα με αυτο οσο και με τα μαλλια σου. Ξυριζεις το κεφαλι σου καθε καλοκαιρι;

Δημοσ.

Ποσες φορες να το πουμε, υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα στο κοντο και μεσαιου μηκους μουσι, με το παπαδομουσι. Αν δεν ειναι πολυ μακρυ, το καλοκαιρι εχεις τοσο προβλημα με αυτο οσο και με τα μαλλια σου. Ξυριζεις το κεφαλι σου καθε καλοκαιρι;

Τρίχες κύριε, τρίχες! (κυριολεκτικά:Ρ)

Δημοσ.

λολ.

dick_head.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...