Andreas2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ...πως τα καθαρίζετε όταν τρώτε π.χ.;Εγώ με μωρομάντηλα natural.Εσείς;
g_alkis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Με καθαρίζει ύστερα από κάθε μπουκιά η 20χρονη υπηρέτρια μου.
marantonis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ...πως τα καθαρίζετε όταν τρώτε π.χ.;Εγώ με μωρομάντηλα natural.Εσείς; LOL. Για ποσο μεγαλα γενια μιλαμε. Πρεπει να εχεις γενια σαν του Πανουση για να τα καθαριζεις με μωρομαντηλα Εγω μονο λιγο στο μουστακι λερωνομαι οταν τρωω, μια χαρτοπετσετα φτανει.
freedubus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δεν τα καθαρίζω απλά ζυμώνω τη μπίχλα με τα δάχτυλα για να εξαπλωθεί μέσα στα μούσα και να γίνω κάποια στιγμή έτσι
Mirlogria Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 LOL. Για ποσο μεγαλα γενια μιλαμε. Πρεπει να εχεις γενια σαν του Πανουση για να τα καθαριζεις με μωρομαντηλα Εγω μονο λιγο στο μουστακι λερωνομαι οταν τρωω, μια χαρτοπετσετα φτανει. Μ'αρέσει που του απαντάς και σοβαρά...
marantonis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μ'αρέσει που του απαντάς και σοβαρά... Ημουν fail, ειν' η αληθεια.
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Εγώ έχω γενιά ένα μήνα και τον επόμενο δεν έχω , γενικά αλλάζω την εμφάνιση μου συχνά για προσωπικούς λόγους. Πάντως όταν τρώω δεν λερώνω το πρόσωπο μου , εκτος αν πάω σε διαγωνισμό "ποιος θα φάει πιο γρήγορα από πιατάκι σκύλου με δεμένα χερια στην πλάτη".
status Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Όχι πάλι!!! Όσοι έχετε μούσια, να τα ξυρίσετε, κατακαλόκαιρο θα βγάλετε την μπέμπελη. ;ρ
marantonis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Όχι πάλι!!! Όσοι έχετε μούσια, να τα ξυρίσετε, κατακαλόκαιρο θα βγάλετε την μπέμπελη. ;ρ Ποσες φορες να το πουμε, υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα στο κοντο και μεσαιου μηκους μουσι, με το παπαδομουσι. Αν δεν ειναι πολυ μακρυ, το καλοκαιρι εχεις τοσο προβλημα με αυτο οσο και με τα μαλλια σου. Ξυριζεις το κεφαλι σου καθε καλοκαιρι;
status Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ποσες φορες να το πουμε, υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα στο κοντο και μεσαιου μηκους μουσι, με το παπαδομουσι. Αν δεν ειναι πολυ μακρυ, το καλοκαιρι εχεις τοσο προβλημα με αυτο οσο και με τα μαλλια σου. Ξυριζεις το κεφαλι σου καθε καλοκαιρι; Τρίχες κύριε, τρίχες! (κυριολεκτικά:Ρ)
nicoc89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ποσες φορες να το πουμε, υπαρχει τεραστια διαφορα αναμεσα στο κοντο και μεσαιου μηκους μουσι, με το παπαδομουσι. Αν δεν ειναι πολυ μακρυ, το καλοκαιρι εχεις τοσο προβλημα με αυτο οσο και με τα μαλλια σου. Ξυριζεις το κεφαλι σου καθε καλοκαιρι; λολ.
opera Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 γίνεσαι ιερέας να βγάλεις και κανένα ευρώ (λέγοντας παραμύθια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.