Προς το περιεχόμενο

Έχασα τα λογικά μου

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πήγαινε σε έναν ψυχολογο και αυτός θα σου πει αν η κατάσταση σου είναι τόσο σοβαρή που να χρειάζεται παράλληλα να παίρνεις και φάρμακα από έναν ψυχίατρο.

Δημοσ.

Σοβαρό θέμα.Πάω ψυχολόγο,έχω κατάθλιψη,πηγαίνω με το αυτοκίνητο και πίνω 7-8 συνεχόμενα πουράκια,έχασα τα αισθήματα μου,δεν με νοιάζει για τίποτε,δεν κοιμάμαι,κοιμάμαι ξυπνώ καπνίζω,μερικές φορές δεν τρώω,γυρίζω να βρω καμμιά τουρίστρια,έχει ομώς μια στο βιολογικό και σητν βενζίνη που με θέλουν αλλά κατά τα άλλα...Μιλώ μόνος μου παντού όπου πάω και δεν με νοιάζει,πιάνω τα λεφτά με τα χαρτομάντηλα...

Δημοσ.

Έχασα τα λογικά μου

Θα σε βοηθήσουμε να τα βρεις.

ΘΥΜΗΣΟΥ που τα είδες τελευταία φορά, να πάμε όλοι σε αυτό το μέρος να ψάξουμε.

ινμπιφόρ [ντελέτ]/[λοκ στηνκαλύτερη]

Δημοσ.

Επειδή έδωσες δικαιώματα στον πονηρό, πρέπει να θωρακιστείς: Κάθε Κυριακή Εκκλησία, Θεία Κοινωνία ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ όσο συχνότερα σου επιτρέψει, νηστεία κατα δύναμιν και να προσεύχεσαι συχνά στην Παναγία να σε φυλάει απο τον πονηρό.

Δεν είσαι ανίσχυρος απέναντι στα δαιμόνια και τους πεσόντες. Νηστεία, προσευχή, εξομολόγηση, κοινωνία, και η μάχαιρα του Πνεύματος είναι έτοιμη να απομακρύνει κάθε πονηρό πλάσμα από κοντά σου.

Εχεις όπλα αδελφέ. Ζήτα να λάβεις και πίστη, και χρησιμοποίησέ τα. Επικαλέσου το όνομα του Κυρίου και Αυτός δεν θα σε αφήσει.Εχε πίστη και μη φοβάσαι. Μαθε τα όπλα σου και πολέμα. Η πόρτα που άνοιξε πρέπει να κλείσει. Και μόνο Ενας έχει αυτήν την εξουσία. Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...