Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)


santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάρβουνα καρύδας μόνο μάρκας cocobrico μπορείς να βρεις Ελλάδα και μόνο από το youandme.gr

Το al-sultan έχει al-fakher τις δίνει 8ευρώ τα 200γρ. (νομίζω ο συγκεκριμένος φέρνει 1κιλες και τις χωρίζει μόνος του). Nakhla έχει νομίζω μόνο το κλασσικό: διπλό μήλο (ωραία γεύση αλλά θέλει συνήθεια, στην αρχή μπορεί αν σου φανεί σαν ούζο όμως όταν την συνηθίσεις κάνεις κεφάλι σε δευτερόλεπτα...)

 

Δεν μπορώ να σου προτείνω κάποια συγκεκριμένη γιατί είναι θέμα γούστου. Για πχ ένα must have από ότι λένε έξω είναι το nakhla πεπόνι. Πήρα δοκίμασα... Να σου πω την αλήθεια πρώτα θα έβαζα το πεπόνι της afzal, μετά το πεπόνι της nakhla και μετά της al-waha. H al-waha είναι λίγο hit and miss μάρκα, δλδ άλλες γεύσεις είναι καλές άλλες χάλια.

Αλλά και πάλι σου λέω εξαρτάται από τα γούστα. Εγώ δοκίμασα τροπικά φρούτα της afzal (αυτή την afzal την έβρισκα και στο mall και σε διάφορα περίπτερα) και πήγα να ξεράσω. Το ίδιο έπαθα και με το ροδάκινο της al-waha, όμως άλλος την χαρακτήριζε την αγαπημένη του γεύση! Al-waha γενικά αν δεν θες να ξοδευτείς ρισκάροντας αν σ' αρέσει ή όχι σου προτείνω να μην πάρεις καρύδα, banana split, ροδάκινο, ρόδι, σταφύλι δεν μου έρχονται άλλες προς το παρόν. Αυτές οι γεύσεις κάπως κάθονται βαριές, μερικές φορές δεν πετυχαίνει η γεύση σωστά αυτό που πρέπει και πχ το σταφύλι έχει γεύση πάστα ελιάς!

Ακόμα το σταφύλι της al-fakher χαρακτηριζόταν η καλύτερη γεύση που βγήκε ποτέ. Όμως η al-fakher έβγαλε νέα γραμμή και τώρα έχει γεύση κέτσαπ όπως λένε...

Βαριές γεύσεις όπως μέντα και κανέλα δοκίμασε τες από al-waha, είναι έντονες και ωραίες. Μην δοκιμάσεις από nakhla όμως ειδικά την κανένα. Εκτός του ότι είχε γεύση ριζόγαλο έκαιγε, κυριολεκτικά σε μεγάλες τζούρες δεν ένιωθα τον ουρανίσκο μου. Ήταν σαν να έτρωγες 4-5 τσίχλες μέντα (από αυτές που παίρνεις 10 λεπτά την μία στα περίπτερα) και να είχε περάσει το 20λεπτο και να την κόλλαγες όλη πάνω στην γλώσσα σου!

 

Al-fakher έχει και ο αιγύπτιος στο μοναστηράκι που σου είπα. Έχει μονόκιλες 30-40ευρώ την μία. Είχε πει ότι θα έφερνε και 200-250γρ στα 8ευρώ την μία. Έχει και al-waha gold class στα 13 ευρώ (δεν αξίζει). Πρέπει να πας μια βόλτα να δεις να ρωτήσεις στα 2 αυτά μαγαζιά ή να ετοιμαστείς για αγορά από εξωτερικό.

 

Την γεύση που μου λες φρούτα του δάσους δεν την έχω δοκιμάσει αλλά επειδή έχει πολλές γεύσεις μαζί πιστεύω η al-waha θα την χαλάει κάπου. Από την άλλη η nakhla δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ σε αυτό το θέμα. Δεν θα υπάρχει γεύση που θα θες να την πετάξεις. Καλά αν πάρεις μια γεύση που γενικά δεν σου άρεσε οκ αλλά γενικά είναι πολύ πιστή στην απόδοση γεύσης της (είναι πιο φυσικά τα αρώματα). Ενώ η al-waha είναι πιο εμπλουτισμένη γιαυτό βγάζει εντονότερη γεύση.

 

Έχεις ναργιλέ;

Σου προτείνω να μελετήσεις λίγο το www.hookahpro.com και να ετοιμάσεις παραγγελία ναργιλέ(κατά προτίμηση ΚΜ)+γεύσεις από Αμερική και κάρβουνα από Γερμανία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ναι φιλε..εχουμε ναργιλέ μαζί με εναν φίλο μου..πήραμε πρόσφατα εναν ''μίνι'' απο αυτους που πουλανε στο μοναστηρακι σχεδόν τσαμπα(10 ευρώ) και μπορώ να πω πως αξιζε..και επίσης εχουμε και έναν μεγάλο που τον οικονομήσαμε απ'τον ξαδελφο του φίλου μου ο οποίος εχει τριπλό λουλά και 4 τσιμπούκες(σωλήνες) και τν ειχε παρει αυτο το παιδι στα 80 ευρω παλια στο μοναστηράκι μπορώ να πω πως είναι παραπάνω απο καλός και σε ομορφιά και σε ποιότητα..πάντως καρβουνα καρύδας στο asultan δεν έχει έτσι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα δεν ξέρω βασικά αν είναι όντως ελιάς ή απλά κάρβουνα. Έχουν τριγωνική μορφή με 3 έδρες μακρόστενα και με στρογγυλεμένα πλαϊνά.

Τα ίδια κάρβουνα έχει βρει γνωστός μου Ισπανία και ήταν απλά κάρβουνα τπτ το ιδιαίτερο.

Βγάζουν πολύ στάχτη, πολύ όμως! σε ένα καφε-γκρι απόχρωση χρώματος και με άκαυτες ουσίες. Δλδ ακούς στο τασάκι τακ και τακ σαν να υπάρχουν μικρά πετραδάκια ανάμεσα στη στάχτη.

Καίνε μόνο για μισή ώρα βγάζοντας πολύ! θερμότητα...

 

Σε αντίθεση τα καρύδα καίνε για 1 ώρα και 15λεπτά. Και τα μπαμπού καίνε για 50λεπτά άνετα.

 

Δεν θα πάθεις τίποτα να δοκιμάσεις με 2ευρώ το μισόκιλο που έχει πάντως. Γενικά εγώ είχα καρύδα,μπαμπού ελιά (ένα μισόκιλο είχα πάρει) και ταχείας καύσης (όσο πιο ποιοτικά μπορούσα). Τα καλύτερα ταχείας καύσης είναι τα 3kings. Το κάθε κάρβουνο το έχεις για άλλη χρήση, δλδ πιο συχνά έκανα καρύδα (θέλει 5-10 λεπτά γκαζάκι) μην σου πω παραπάνω με αναποδογυρίσματα γιατί δεν ανάβει εύκολα... Για κανένα πεταχτό είχα ταχείας καύσης κτλπ...

 

Απλά μην πάρεις ποτέ κάρβουνα θυμιατού και κάρβουνα από/για ψησταριά. Αντιθέτως άναψε τα καρύδα στην ψησταριά όταν έχει φωτιά σε 2 λεπτά είναι κατακόκκινα. (δύσκολο πράγμα για τα καρύδα). Καρύδα υπάρχουν 4-5 μάρκες όχι μονο η TOM που βγάζει cocobrico, cocojava, cococha κόκκινο/κίτρινο κτλπ, επίσης υπάρχουν και κάρβουνα από λεμονιά που έχω ακούσει καλά σχόλια αλλά εξωτερικό μεριά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ναι εχω δει και εγώ διάφορα στο εξωτερικο..τώρα πήρα τηλ. στο youandme και ρωτησα για τα cocobrico και μου ειπαν 16 ευρώ..εννοουσαν την 2κιλη ε?θα εχει και την μονόκιλη συσκευασία ομως που θελω εγω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπάρχει δίκυκλη από όσο ξέρω, γιατί δεν ρώτησες; Μόνο 1κιλη και 3κιλη. Αν ξαναπάρεις ρώτα τους γιατί στο site λένε 9ευρώ;

Επίσης το λέω εδώ ανοιχτά για να το δουν και άλλοι, γνωρίζω άτομα που ενδιαφέρονται κατά καιρούς για αγορές (ειδικά κάρβουνων) και εννοείτε από Γερμανία λόγω καλών τιμών. Μιλάμε για ομαδική παραγγελία 2-5 ατόμων 20 κιλά. Εγώ με ένα φίλο μου είχαμε φέρει 20 μου βγήκαν 4,6ευρώ το κιλό καρύδα. Αφορά συγκεκριμένα το κατάστημα shisha-net.de (που αναφέρω πιο κάτω). Υπάρχει και το άλλο βέβαια που έχει εξίσου καλές τιμούλες μαζί με μεταφορικά πάντα.

Όποιος θέλει με πμ ή και εδώ μπορεί να γίνει συνεννόηση.

Φίλε ideal10 νομίζω μπορώ να βρω ένα κιλάκι με 5ευρώ καρύδα από έναν φίλο μέσα στον μήνα. Αν ενδιαφέρεσαι με πμ.

 

Ας προσθέσω μερικά καταστήματα εξωτερικού μιας και 8 ποστ πιο πάνω αναφέρομαι σε ελληνικά καταστήματα. (η σειρά χωρών/καταστημάτων δεν έχει καμία σημασία τα βάζω στην τύχη)

 

Αγγλία:

http://www.hookahshop.co.uk/

http://www.shishabuzz.com/

http://www.theshishashop.com/

 

Γερμανία

http://www.shisha-net.de/

http://www.shisha-world.com/

 

Αμερική

http://www.hookahstore.com/

http://www.saharasmoke.com/

http://www.hookahhookah.com/hookahhookah_com_-_store2/

http://www.socialsmoke.com/

http://www.hookah-shisha.com/

http://www.texashookah.com/

http://www.medwakh.com/ (είναι Dokhla)

http://www.hookahset.com/

http://www.ultimatehookah.com/

http://www.luxuryhookah.com/

 

(Αμερική υπάρχουν και άλλα που πουλάνε μόνο γεύσεις αλλά δεν γνωρίζω αξιοπιστία... με μια αναζήτηση στο google al-fakher/nakhla shop θα έχει αποτελέσματα)

 

Σίγουρα υπάρχουν και άλλα και Ευρώπη και Αμερική αλλά δεν γνωρίζω αξιοπιστία γιατί μερικοί είναι απάτη. Αυτά που έβαλα είναι αξιόπιστα από όσο ξέρω.

 

Και υπάρχουν εδώ http://www.hookahpro.com/forum/showthread.php?t=137 κωδικοί για έκπτωση 10-20% και γενικά σε μερικά (ειδικά νέα στο χώρο μαγαζιά το παζάρεμα είναι αρκετά εύκολη υπόθεση).

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Η 4η φορα που κανω ναργιλε στο σπιτι μου. Δε ξερω και πολλα πραγματα. Σημερα κατι δεν εκανα καλα και καθε φορα που ρουφουσα με εκαιγε! ΙΣως εφταιγε οτι εκανα 10+ τρυπες και εβαλα 2 μεγαλα καρβουνακια στη μεση, πανω απο τις τρυπες;

 

Μετα διαβασα οτι θελει 4,5 μικρες τρυπες και τα καρβουνακια στις ακρες, ωστε να μη πεφτει η σταχτη μεσα στο καπνο.

 

Επισης, μπορει καποιος να μου πει εαν η air valve θελει να ειναι κλειστη ή οχι; Φυσουσα προς τα μεσα και ο καπνος εβγαινε περισσοτερο απο το hose.

 

Ποσο νερο θελει να βαζουμε; Το ουζο πειραζει καθολου; Και ποσο καπνο;

 

Σημερα επλυνα και το stem με νερο εσωτερικα και εξωτερικα. Πειραζει; Το λουλα τον πλενω και με σαπουνι, οπως και την γυαλα.

 

Τελος, για τα καρβουνακια, λεει οτι πρεπει να καουν πληρως πριν τα βαλουμε στο λουλα, για να μη εκπεμπουν μονοξειδιο και διαφορα αλλα. Δλδ θα πρεπει να γινουν γκρι σε ολα τα σημεια; Εχω κατι ταχειας καυσης, αλλα για να αρπαξουν πληρως, θελουν κανενα 2λεπτο και με αρκετο φυσημα.

 

Απο γευσεις, πηρα σοκολατα και κερασι. Σοκολατα πολυ μαπα και το κερασι δε το καταλαβα σημερα, γιατι πιο πολυ ενιωθα το καψιμο στο λαιμο μου! Με το ζορι ρουφουσα! :(

 

Τα φωτα σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε έκαιγε επειδή έκαψες την γεύση

http://nargiles-argiles.blogspot.com/2011/07/blog-post_02.html

 

Οι τρύπες πρέπει να έχουν μικρό μέγεθος και να είναι πολλές. Τα κάρβουνα πρέπει να είναι στις άκρες. Ακόμα και τότε όμως παίζει να καεί η γεύση οπότε μειώνεις κάρβουνα, τα γυρνάς κτλπ. Όταν κάνεις γύρω στις 100φορές από εμπειρία πλέον θα ξέρεις τι να κάνεις σε κάθε περίπτωση...

 

Στάχτη θα μπαίνει στον καπνό είναι αναπόφευκτο αλλά μην σε ανησυχεί αυτό.

 

Εξαρτάται την airvalve. Αν έχει μπιλίτσα δεν έχει σημασία πόσο βιδωμένη την έχεις. Το νόημα είναι όταν ρουφάς να μην έρχεται αέρας από εκεί μέσα και όταν φυσάς να βγαίνει αέρας από εκεί μέσα.

 

Νερό 1-3 εκατοστά πάνω από το κατώτερο μέρος του σωλήνα. Αλλά πραγματικά δεν έχει σημασία. Όσο πιο πολύ νερό βάζεις (πάνω από το κανονικό πχ 5εκατοστά) τόσο πιο δύσκολα τραβάς.

Μπορείς να βάλεις ότι άλλο θες για να δώσει γεύση. Άμα βάλεις ούζο φρόντισε πρώτα να βάλεις πολύ λίγο ίσα να δώσει την γεύση του, διαφορετικά στο 4ο ρούφηγμα θα σε κάψει υπερβολικά ο λαιμός σου, και πριν το κάνεις αυτό μάθε να ανάβεις και να διατηρείς σωστά το ναργιλέ. Καπνό δεν υπάρχει στάνταρ (συνήθως γύρω στα 20γραμμάρια) αλλά εξαρτάται από τον λουλά σου. Τον ρίχνεις από πάνω σε μικρά κομματάκια και δεν τον πατάς με το χέρι. Όταν φτάσει 1χιλιοστό πάνω από το χείλος του λουλά με μια οδοντογλυφίδα τον χαϊδεύεις και τον ανακατατάσεις μέχρι να πάει 1 χιλιοστό κάτω από το χείλος του λουλά. (τα χιλιοστά είναι ενδεικτικά).

 

Μην ξαναπλύνεις με σαπούνι εκτός αν είσαι 100% σίγουρος πως το ξέπλυνες κατά 101%. Ναι το στεμ το πλένεις όπου θες. Το καλύτερο μίγμα για καθάρισμα είναι χυμός λεμονιού ή ξύδι και λίγο baking soda και ίσως την βουρτσουλα του ναργιλέ χωρίς πολλές εντάσεις. Καθαρίζει από ghosting προηγούμενων γεύσεων. Ο λουλάς επίσης μπορεί να καθαριστεί και με σύρμα κουζίνας. Όλα αυτά αναλόγως πάντα τι λουλά/γυαλα/στεμ/hose έχεις. Το hose δεν το πλένεις απλά φυσάς μέσα του 2-3 φορές εκτός αν είναι washable.

 

Ναι στα καρβουνάκια πρέπει να περιμένεις μέχρι να αχνίσουν από στάχτη στο εξωτερικό τους. Τα 2 λεπτά δεν μου λένε τίποτα. Κάρβουνα καρύδας μπορεί να τα ταλαιπωρώ και ένα τέταρτο και ακόμα να μην νιώθουν. Όπως το κάπνισμα είναι κάτι επιβαρυντικό για τον οργανισμό έτσι είναι και το μισαναμένο κάρβουνο και διάφορα άλλα. Εσύ κρίνεις πόσο θα το ανάψεις, το σωστό ξέρεις πιο είναι πάντως.

 

Από τις γεύσεις δεν μπορώ να εκφέρω άποψη γιατί δεν είμαι φαν του κερασιού και δεν εμπιστεύτηκα ποτέ την σοκολάτα γιατί μια φορά που την είχα δοκιμάσει είχε καμμένη σοκολατα γεύση. Ξαναδοκίμασε, μην περιμένεις από μια απάντηση να γίνεις προ. Κάνε άλλες 10 φορές κεράσι για πχ μέχρι να το πετύχεις πλήρως. Ακόμα και στην χιλιοστή φορά να φτάσεις πάλι θα δεις ότι 2 στις 5 φορές να νιώθεις ότι η γεύση πάει να καεί αλλά θα μπορείς να το σώζεις. Το heat management είναι καθαρά θέμα πείρας γιατί εξαρτάται από πολλά πράγματα.

Κάτι ακόμα για τις γεύσεις, βαριές τύπου σοκολάτα, καφές, κεράσι, μέντα, κανέλα κτλπ (αναλόγως βέβαια τη μάρκα γτ πχ η κανέλα της al-waha είναι πολύ ελαφριά και ευχάριστη ενώ της nakhla σε καίει και δεν μπορείς να την κάνεις μόνη της) εγώ δεν τις προτιμούσα τόσο γιατί αφήνουν τρελό ghosting(υπολείμματα γεύσης) σε όλα τα κομμάτια του ναργιλέ στις επόμενες χρήσεις, ειδικά με τον καφέ ακόμα και μετά από 2 καλά πλυσίματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε ευχαρσιστω για τις πληροφοριες. Αυτη την φορα δε με εκαψε καθολου και εκανα και σωστο heat management. Να ρωτησω. Ο καπνος στο τελος ειναι παντα καρβουνιασμενος; Ειναι λογικο;

 

Επισης εμενα ο καπνος ειναι αρκετα υγρος και δε μπορω να τον τριβω σα το κανονικο καπνο που στριβουμε τα τσιγαρα. Πεφτουν μεγαλα κομματια στον λουλα.

 

Τελος, γιατι χρειαζονται οι τρυπες στο αλουμινοχαρτο; Πρεπει τα καρβουνακια να ακουμπανε στις τρυπες ή οχι; Και ποσες τρυπες στο περιπου κανετε και σε τι σχημα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με πηρουνι οι τρυπες δεν ειναι λιγο μεγαλες;

 

Εχω και προβλημα με τα πιπακια που πηρα απο το μοναστηρακι. Δε κανουν στον ναργιλε μου και ρουφαω χωρις πιπακι. Ξερετε κανενα καλο e-shop απο ελλαδα για καπνους, καρβουνακια και πιπακια για να αγορασω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε ευχαρσιστω για τις πληροφοριες. Αυτη την φορα δε με εκαψε καθολου και εκανα και σωστο heat management. Να ρωτησω. Ο καπνος στο τελος ειναι παντα καρβουνιασμενος; Ειναι λογικο;

 

Επισης εμενα ο καπνος ειναι αρκετα υγρος και δε μπορω να τον τριβω σα το κανονικο καπνο που στριβουμε τα τσιγαρα. Πεφτουν μεγαλα κομματια στον λουλα.

 

Τελος, γιατι χρειαζονται οι τρυπες στο αλουμινοχαρτο; Πρεπει τα καρβουνακια να ακουμπανε στις τρυπες ή οχι; Και ποσες τρυπες στο περιπου κανετε και σε τι σχημα;

 

Όχι πάντα, εξαρτάται και ναι είναι λογικό.

 

Ξέρω τι λες, καταρχήν προσπάθησε να τον ανακατέψεις όσο μπορείς μέσα στο σακουλάκι του για να μοιραστούν τα υγρά όπως πρέπει. Μετά ακολουθεί βρόμικη δουλειά που σε μερικές περιπτώσεις αφήνει χρώμα στο νύχι!

 

Και με τα 2 χέρια προσπαθείς να τον ρίξεις από πάνω όπως σου είπα, σίγουρα δεν θα γίνει τέλειο αλλά όσο μπορείς. Επίσης αν έχει μεγάλα κοτσάνια δοκίμασε να τα ξετυλίξεις...βουαλά ένα μεγάλο φύλο καπνού, αν

έχει μικρά και χοντρά κορμάκια σαν ξύλινα πέτα 'τα...

 

Αν δεν κάνεις τρύπες στο αλουμινόχαρτο και ακολουθήσεις τους κανόνες:

- αεροστεγές κλείσιμο λουλά - σωλήνα

- >> >> σωλήνα - γυάλας

- >> >> σωλήνα - λάστιχου

- >> >> αλουμινόχαρτου - λουλά

και ρουφήξεις μου λες από που θα έρθει αέρας; Θεωρητικά από πουθενά...γιαυτό θέλουμε τρυπούλες.

 

Ναι τα κάρβουνα δεν υπάρχει πρόβλημα να ακουμπάνε στις τρύπες.

 

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο μοτίβο τρυπών, ούτε σχηματικά, ούτε ποσοτικά, ούτε σε μέγεθος. Εξαρτάται καθαρά από πολλούς παράγοντες (γράφω μερικούς):

- εποχή (θερμοκρασία)

- καπνός (υγρότητα)

- λάστιχο (ποσότητα εισερχόμενου αέρα)

- κάρβουνα (θερμότητα)

- κτλπ

 

Πάντως για να μην αποτυγνανεις το καλύτερο θεωρείτε πολλές μικρές τρυπούλες, ώστε ο αέρας από πάνω να μπαίνει ισομερώς στον καπνό και σε μικρές ποσότητες χωρίς να τον καίει σε συγκεκριμένα σημεία του. (και πάλι θεωρητικό γιατί άλλο να χρησιμοποιείς 1 κάρβουνο ταχείας καύσης άλλα 3 καρύδα...διαφορετική συμπεριφορά!).

 

Ορίστε και ένα βίντεο με πιρουνάκι αλλά σε καπνό tangiers (δεν έχω δοκιμάσει). (το μπολάκι επίσης λέγεται tangiers phunnel). Καμία σχέση η τεχνική όπως βλέπεις, τον πιέζει πολύ τον καπνό μέσα γιατί λειτουργεί διαφορετικά ο λουλάς (σχήμα phunnel). Έχει λίγο περίεργη φωνή ο τύπος χαχα

http://www.youtube.com/watch?v=ACfPMVGV2V0

 

 

 

Για μαγαζιά δες ποστ #89 & #97

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα καλα, ποσες τρυπες εκανε!! Ειναι σωστο αυτο; Εγω κανω το πολυ 9 μικρες τρυπες στο κεντρο! Εσυ τι κανεις;

 

Σημερα εβαλα σοκολατα, αλλα παλι με πονεσε ο λαιμος μου και δε μπορω να καταλαβω το γιατι.. Κατι παιζει με τα καρβουνακια. Ισως θελει μονο ενα, δε ξερω.. Εσυ ποσα βαζεις; Μικρα, μεγαλα;

 

Ο καπνος που εβαλε ο τυπος ηταν παρα πολυς! Εγω δε βαζω ουτε το 1/4 απο αυτο! Δε χωραει και πολυ πραγμα βασικα ο λουλας. Και εαν πιεσω τον καπνο, τοτε θα πεσει απο τις τρυπες και μεσω του στεμ θα παει στο νερο.

 

Τον λουλα, τον επλενα με σαπουνι και σφουγγαρι, γιατι ειχε αφησει υπολλειματα ο καπνος και δεν εβγαιναν. Πως μπορω να μαθω εαν το Hose μπορει να πλυθει;

 

Τελος, τον καπνο τον πηρα απο το μοναστηρακι και ειναι el-hennawy. Ειναι καλος ή μαπας;

 

 

* Να τονισω οτι το μεγεθος του ναργιλε δεν ειναι αρκετα μεγαλο. Επισης μεσο ορο με 2 καρβουνακια μεγαλα, μου κραταει στα 30-35 λεπτα. Ειναι φυσιολογικο; Απο τι εξαρταται η διαρκεια; Απο τα καρβουνακια, απο την ποσοτητα του καπνου; Απο το ποσο γρηγορα εχει καει; Δλδ εαν ο καπνος γινει καρβουνο, τοτε σταματαει; Ή μπορω να βαζω συνεχεια καρβουνακια και να εχω ναργιλε για ωρες; *

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@luxx η el-hennawy ηταν η μαρκα που εβρισκα και εγω στην αρχη και οι γευσεις που ειχα δοκιμασει ηταν οι περισσοτερες μεγαλη αποτυχια...

@santana99 να σε ρωτησω ρε μαν..κανα καλο hose να αγορασω ξεχωριστα υπαρχει κανενα μαγαζι αθηνα απο ολα αυτα που εχεις παει?και επισης για αγορα ναργιλε που θα κανω αργοτερα αιγυπτιακους που εχεις αναφερει για αθηνα(μοναστηρακι) σε ποια μαγαζια παιζουν?

 

και οταν λεω καλο hose εννοω να εχει μεγαλη διαμετρο για ευκολο ρουφηγμα και και χειρολαβη μακρια και παχια(δηλαδη αν καταλαβες να πλησιαζει οσο πιο πολυ τα hoses που βλεπουμε στα βιντεο εξωτερικο μερια) τετοια φαση http://3.bp.blogspot.com/_DS20LuL9baw/TVJqSvcOi0I/AAAAAAAAALw/KgkX6ltE3IU/s1600/Hoses-KM-Group2-L.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...