Προς το περιεχόμενο

Ναργιλές topic :)

santana99
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Δεν επιτρέπονται "αγγελίες" ζήτησης ή πώλησης παρά μόνο στην κατάλληλη κατηγορία του site 

Επίσης δεν επιτρέπεται διαφήμιση αγγελιών μέσω μηνυμάτων σε θέματα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα ναι. Θα τον ρωτησω

εκεινος πουλαει γενικα καπνο και τετοια ή μονο σε εσενα?

κατι αλλο το alsultan επιτρεπει την πωληση σε ανηλικους? μην παμε τζαμπα.

κοιταγα επισης στο http://www.tobaccostore.gr και βλεπω οτι εχει κατι καπνoυς Prince Molasses. εχει δοκιμασει κανεις? ειναι καλοι? ενδιαφερομαι για φραουλα ή κερασι που εχει αν και ειναι λιγο τσιμπιμενο. Επισης ειδα οτι εχει καρβουνα μπαμπου 250gr με 3 ευρω, οτι πρεπει για δοκιμη!

τελικα το καταστημα στους αμπελοκηπους ειναι αυτο που ειναι στην σταση αττικη κοντα(alsultan αν εχω καταλαβει καλα λεγετε)?

ξερει κανεις αν το καταστημα στην ερμου(oriental home αν δεν κανω λαθος) ειναι ακομα ανοιχτο?

Επεξ/σία από ptheolo
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το alsultan έχει τηλέφωνο, πάρε ρώτα αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.

Είδες τα άλλα μαγαζιά που λέμε; Έχουν αλ-φακχερ στα 10ευρώ, νακχλα στα 5-8. Γιατί να πάρεις prince molases με 11??

Ναι δοκίμασε, αν και γερμανία έχει 3,5ευρώ το κιλό.

Όχι, άκουσε. Το al-sultan είναι κοντά στο μετρό στάση Αττικής (περιοχή Σεπόλια).

Το άλλο στους αμπελόκηπους είναι άλλο μαγαζί, και είναι στους Αμπελόκηπους δεν είναι στα Σεπόλια.

εκεινος πουλαει γενικα καπνο και τετοια ή μονο σε εσενα?]

Φιλε μου ο ανθρωπος δεν πουλαει. Μαγαζι μπαρ ειναι και εχει και ναργιλεδες. Απλα τον ξερω χρονια και με εξυπηρετει για να μην τρεχω Αθηνα. Δεν πουλαει καπνους.

Καλησπερα παιδια.

Κανω αρκετο καιρο ναργιλε αλλα στα σκορπια (φιλαρακια, μαγαζια κλπ), οποτε τωρα που ξεκινανε τα φοιτητικα λεω να μπω και εγω στο ολο κολπο.

Διαλεξα εναν που μου εκατσε καλα στο μαζι εμφανισιακα οπου ειναι αυτος Link.png Site: εδω .

Εχετε να προτινετε καποιον αλλον απο καποια αλλη εταιρεια πχ? Επισης λεει βουρτσακι καθαρισμου και σιτα. Σχετικα με το βουρτσακι θα ειναι καλο ή να αγορασω καποιο αλλο και η σιτα τι ακριβως ειναι ? :P

Μιας και θα παρω το ναργιλε λεω να παρω και τα υπολοιπα οποτε ειδα αυτα τα Link.png Site: καρβουνακια και αυτο εδω το Link.png Site: καλυμμα .

Μην κάνει το λάθος που είχα κάνει και εγώ.

Οι aladin είναι κινέζικης κατασκευής, δεν σε αφήνουν να ρουφάς εύκολα, έχουν και τον χαζο-θάλαμο και δεν μπορείς να το καθαρίσεις καλά κλπ κλπ.

Ειδικά το λάστιχο τους είναι για πέταμα, 1 μήνας χρήση και είχε κατασκουριάσει εσωτερικά...

Όχι η βούρτσα του είναι μια χαρά. Σχάρα είναι αυτό που μπαίνει πάνω από τον λουλά (αντι για αλουμινόχαρτο) και από πάνω βάζεις τα κάρβουνα, βλακεία είναι δεν υπάρχει άνθρωπος που να το χρησιμοποιεί.

Άσε που είναι ακριβός, και γενικά παρατηρώ πως και έξω οι αλαντιν έχουν ακριβύνει, τώρα τον έχουν 38ευρώ αλλά πριν 1-2 χρόνια θα τον είχαν 25 το πολύ.

Με λίγα λόγια δεν αξίζει!

Σου προτείνω να πας προς ΚΜ μια και καλή. Από που είσαι;

Επίσης τα κάρβουνα είναι πανάκριβα, έξω τα παίρνεις 3,5ευρώ το κιλό.

Το κάλυμμα παραδόξως αξίζει τα λεφτά του.

το τσιμπουκι εχει 20ευρώ, ο κμ 45-200. (τσιμπούκι εννοώ που να πλένεται, αλλιώς ένα απλό δεν στο χρεώνει τίποτα, είναι μέσα στην τιμή)

Αν ψήνονται 2 μέλη να πάρουν από έξω (επειδή ψάχνεται και ο πιο πάνω για ναργιλέ το λέω) μπορώ να οργανώσω την παραγγελία να σας βγει πιο φτηνά. Ήδη κάναμε μια παραγγελία με 2 άλλα παιδιά και πήραμε τα πράγματα.

μερικές φορές έχει, μερικές όχι, συνήθως όμως όχι, γιατί δίνει μόνο σε "δικούς του" σε κάτι δικά του σακουλάκια.

καλύτερα αμπελόκηπους που έχει αρκετούς...

ναι είναι πιο υγροί, οι πιο υγροί όμως είναι al-waha θα έλεγα...

Ειμαι απο θεσσαλονικη.

Εχεις να μου προτινεις καποιο αλλο ιντερνετικο να τσεκαρω. Θα κανω μια βολτα απο γοουγλι να δω τι μαγαζια παιζουν εδω.

Σας στέλνω πμ.

Όντως άλλα μαγαζιά ελλάδα δεν έχω βρει, εκτός από ένα κανα χρόνο πριν αλλά ήταν οι ναργιλέδες πανάκριβοι 120ευρώ κάτι συριακοί, τώρα ούτε που το θυμάμαι.

Κυρίως από ευρώπη.

Κατάστήματα ναργιλέ ή με είδη ναργιλέ στην Αττική:

1.Στην Ερμού που λέει αποκλειστικός αντιπρόσωπος nakhla σε κίτρινη ταμπέλα (όπως βγαίνεις από το μετρό τον βλέπεις φάτσα κάρτα).

2. Στην Καλλιθέα το κατάστημα "Πυραμίδες" που αν δεν κάνω λάθος είναι και καφέ-μπαρ-ναργιλαδικο.(www.piramides.gr/)

3. Στην Γλυφαδα(κεντρικό), Πειραιάς, Ν. Σμύρνη, Καλλιθέα, Μαρούσι και στην Σύρο. Ονομάζετε You&Me(www.youandme.gr)

4. Ένα μαγαζί στη στάση του μετρό στην στάση Αττική 400μέτρα περίπου από εκεί. Ονομάζετε alsultan(www.alsultan.gr)

5. Στην Αθήνα, Πιπίνου και Μιχαήλ Βόδα. Γωνιακό αραβικό μίνι μάρκετ.

6. Στους Αμπελόκηπους. Το μαγαζί είναι ημιυπόγειο και βρίσκεται στην γωνία Δουκίσης Πλακεντίας & Αργολίδος, κοιτώντας προς τον βορρά.

**Δεν ξέρω αν τα μαγαζιά λειτουργούν ακόμα, απλά τα συγκέντρωσα από όλα τα προηγούμενα post(του santana).

• Like 1

όλα λειτουργούν απλά να πω 2 λόγια για το καθένα

1. έχει τσιμπημένες τιμές αλλά υποτίθεται είναι ο ανηψιός του εσχαντ μενταχτ (κάπως έτσι) που ήταν* ο μόνος προμηθευτής. *λέω ήταν γιατί σε καινούργια κουτιά πρόσεξα άλλο όνομα. Και υποτίθεται μπορεί να σου φέρει ότι θες.

2. όντως καφε-ναργιλεδάδικο είναι, μια φορά είχα πάει και μας πούλαγε γεύσεις ναχλκα αν θέλαμε και μια άλλη άγνωστη.

3. ακριβές τιμές, καλύτερα να πάρετε από έξω, και από καπνούς έχει μόνο αφζαλ (ινδική μάρκα...όχι τόσο καλή). Πλεονέκτημα οι αφζαλ-σοεξ βγάζουν και χερμαλ γεύσης, από φύλλα τσαγιου χωρίς νικοτίνη για όποιον θέλει να δοκιμάσει. όμως έχω βρει και στο ebay πωλητές που στέλνουν τσάμπα και σε καλή τιμή 50άρια (ίδια μάρκα και χερμπαλ).

4. καλός τύπος, δεν έχει πολλά πράγματα από γεύσεις, δεν βαράει τους ναργιλέδες πολύ ακριβά και έχει μπόλικους συριακούς

5. καλύτερα μην πάτε ποτέ γιατί θα χάσετε τον χρόνο σας (εκτός αν έχει αλλάξει κάτι με την πάροδο των μηνών). συνήθως ειχε 1-2 ναχκλα, μούφα αλ-φακχερ μικρες, και κάτι άκυρες σε βαζάκια (σαν βαζάκι νυχτερινής κρέμας για γυναίκες) κάτι τέτοιο. 0 ποικιλία.

6. πολύ τίμιο μαγαζί, παίρνεις ναργιλέδες με το κιλό, έχει πάρα πολλούς. εκεί βρίσκεις πολλές αλ-φακχερ αλλά και νακχλα και από ότι μου είπε η τύπισσα ανοίγουν και καφε-ναργιλε.

7. λείπει ένα μου είναι αχαρών 45 νομίζω, αραβικό μινι μάρκετ αλλα έχει πολλές γεύσεις ναχκλα, έχει και μερικές αλ-φακχερ, αμφιβάλω βέβαια (χωρίς να είμαι σίγουρος) την γνησιότητα τους.

8. υπάρχει και αυτό http://www.tobaccostore.gr/eshop/ που βρίσκεται στο Εμπορικό 2000 στη Ν. Ιωνία

9. μόλις βρήκα αυτό http://www.luxe.gr/ λέει είναι στον πειραιά. Βέβαια έχει ένα ναργιλέ στα 20ευρώ που αν θέλετε σαν λέω από που τον παίρνετε 5ευρώ στην πόρτα σας.

10. αυτό http://www.tze.gr/NARGILEDES.htm που έλεγα ότι το είχα δει. Κάποιους συριακούς που έχει με περίεργο σχήμα γυάλας θα τους βρείτε στο αλ-σουλταν φτηνότερα

11. αυτό http://www.budhasflo...itle=Ναργιλέδες βέβαια από γεύσεις έχει τα 50γρ αφζαλ 10ευρώ, ενώ με 10ευρώ παιρνεις 200-250γρ αλ-φακχερ στους αμπελόκηπους

12. αυτό http://www.tabaquist...p?cPath=118_195 δεν βλέπω πολλά, και επιπλέον δεν γράφω όλα τα μαγαζιά με την νοοτροπία ότι αξίζουν, απλά λέμε ποια υπάρχουν

13. αυτό http://www.smokeland...edes.95575.html

14. αυτό http://e-shisha.gr/s...ategory&path=68

15. αυτο http://bestsmokepric...&category_id=99

16. στο μοναστηράκι αν ψάξετε θα βρείτε άλλα 2 μαγαζιά. το ένα είχε κάτι άκυρες και κάτι αλ-φακχερ μισόκιλες στα 15ευρώ (υποψιάζομαι μούφα), το άλλο είχα αφζαλ 250γρ στα 40ευρώ λόγο φορολογίας, αφού διαπίστωσαν ότι δεν είμαι κανένας κρατικός υπάλληλος μέχρι να μου δείξουν τι γεύσεις είχαν.

17. σε μαγαζιά που καπνίζετε ναργιλέ μπορείτε επίσης να ρωτήσετε και να αγοράσετε καπνούς.

* τα μαγαζιά 9-15 έχουν κάποιους ναργιλέδες που σίγουρα θα βρείτε στους αμπελόκηπους στο 1/3 περίπου της τιμής αυτής.

** αναφέρομαι πολλές φορές στο μαγαζί στους αμπελόκηπους, θέλω να διευκρινίσω πως δεν έχω καμία σχέση (μακάρι να είχα), απλά έχει τεράστια ποικιλία και η τύπισσα είναι πολύ ξηγημένη χωρίς μαλακίες

• Like 1

ωραιος ρε santana. το εμπλούτισες πολύ. αυτο στην αχαρνων το ξεχασα(ειχες πει αναμεσα στην σμυρνης και την ηπειρου και δεν ηταν ακριβης τοποθεσια) και το tobbacostore το ξεχασα. πολυ καλη δουλεια. Αν γινετε να προσθεσεις τη λιστα αυτη και τη λιστα με τα ξενα στο αρχικο ποστ για ναξερουμε ολοι που βρισκοντε

το tze έχει κατι ναργιλέδες(τολμω να πω συριακοι, απο το σχεδιο, για πες ρε santana να δω αν επεσα μεσα) που τους λεει NO και κατι νουμερα μετα.

το luxe.gr εχει αρκετους ναργιλεδες(αν και ειναι μια μαρκα KOL, δεν την εχω ξανακουσει), οι καπνοι ειναι 10€ τα 50 γραμμαρια, πανακριβα αλλα εχουν ανεβασει πολυ την φορολογια.

το δερματινο καλαμακι ειναι το washable?

Δεν μπορώ να επεξεργαστώ τόσο παλιό ποστ, δυστυχώς.

Ναι ρε συ, το λέω ότι αυτοί με την περίεργη γυάλα είναι συριακοί και θα τους βρείτε στο αλ-σουλταν σε καλύτερες τιμές. Και άλλους συριακούς έχει.

Το KOL δεν είναι μάκρα, απλά είναι ο κωδικός που χρησιμοποιεί το μαγαζί μαζί με κάποιον αριθμό για κάθε προϊόν.

Δεν λένε τίποτα το ιδαιίτερο πάντως, εγώ δεν θα ψώνιζα ποτέ.

Ε ναι, γιαυτό δεν θα αγοράσεις από έλληνα καπνό, αλλά από άραβα :P

όχι δεν είναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...