Προς το περιεχόμενο

ANNEX M & Επιλογή Router

LuNaTiC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιά είναι η καλύτερη επιλογή για ANNEX M ? Υπάρχει κανα συγκριτικό τεστ ή κάποια reviews?

Ευχαριστώ !

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ενα ρουτερ θα παιξει καλα se annex m οσο και σε annex a.απο εκει και περα πρεπει ο provider σου να υποστηριζει annex m

στην forthnet αν εχεις static Μπορεις να ζητησεις annex m.δεν ειναι οτι δεν παιζει χωρις static απλα αυτοι εχουν το δωρεαν δικαιωμα.απο εκαι και περα δεν σημαινει οτι θα παιξεις 2 mbit αλλα ειναι μεχρι 2 Mbit αναλογα την γραμμη σου.εγω εχω annex m με Thomson που καποιοι λενε δεν εχει το καλυτερο annex m και ειμαι στα 1200.

επισης καποιοι λενε οτι στα alcatel παιζει καλυτερα το annex m απο οτι στα siemens.μιλαμε για dslam.οποτε ισως και αυτο να παιζει ρολο

αν παιξεις full τοτε εχεις 200 Kilobyte/sec upload.

Uptime:0 days, 0:08:32spacer.gifDSL Type:G.992.5 Annex M US 64spacer.gifBandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]:1.176 / 11.903

εδω ειμαι εγω σε χαρακτηριστικα.

απλα εννοειται οτι δεν υποστηριζουν ολα τα ρουτερ annex m.τωρα για συγκριτικο δεν εχω δει να πω την αληθεια.

επισης να αναφερω οτι θεωρητικα το annex m παει και παραπανω απο 2 mbit μεχρι 3,5 mbit αλλα δεν ξερω ποια εταιρεια δινει τοσο πολυ και αν υπαρχει περιπτωση να το πετυχει κανεις.

και η Hol πρεπει να δινει annex m εκτος απο forthnet.επισης ρουτερ που αξιζει γενικα και εχει annex m

Draytek Vigor 2820 Dual WAN/ADSL 2+ VPN Router w/ Annex M & 3G Support

kai καποια cisco αλλα τιμες....

Δημοσ.

Έκανα και εγώ αίτηση για static ip οπότε θα ζητήσω και annex m.Σε download δεν έχω παράπονο κλειδώνω πολύ καλα για να δούμε όμως τι γίνεται και με το upload

Δημοσ.

σε μερικα ρουτερ θελει καρφωτα annex m.νομιζω και το Thomson θελει καρφωτα μεσα απο telnet. ετσι το εκανα εγω παντως.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ναι σε μερικα παιζει αυτοματα.σε thomson v7 οσο θυμαμαι το ειχα δωσει καρφωτα οπως και στο 784 .οπως σε παλιο firmware στο 585 v7 νομιζω δεν επαιζε καν η δεν επαιζε σωστα και μετα το firmware εστρωσε

Δημοσ.

Κοιτάζω αυτά τα Vigor... και πέρα του ότι έχω μπερδευτεί μου φαίνεται ότι παρέχουν πραγματάκια πάνω που μάλλον δε μου χρειάζονται...

Τι κάνουμε?? τί να πάρω ?

Δημοσ.

Αν πας τελικά σε vigor γνώμη μου να πάρεις το 2710 φοβερό router και δεν έχει τα υπερβολικά χαρακτηριστικά (αν μπορείς να τα πείς) του 2820 , υπάρχει και σε μη ασύρματο αν σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Κοιτάζω αυτά τα Vigor... και πέρα του ότι έχω μπερδευτεί μου φαίνεται ότι παρέχουν πραγματάκια πάνω που μάλλον δε μου χρειάζονται...

Τι κάνουμε?? τί να πάρω ?

vigor.οκ πραγματι καποια μοντελα εχουν πραγματα που θα σου ειναι λιγο αχρηστα αλλα τι να κανεις.στο 2820 θα βρεις πιο πολλα αχρηστα να το πω ετσι

Αν πας τελικά σε vigor γνώμη μου να πάρεις το 2710 φοβερό router και δεν έχει τα υπερβολικά χαρακτηριστικά (αν μπορείς να τα πείς) του 2820 , υπάρχει και σε μη ασύρματο αν σε ενδιαφέρει.

απλα το 2820 ειναι αρκετα λεφτα γενικως

2710 ποιό.... εδώ έχει 900 μοντέλα :P

αναλογως τι θες να εχεις διαλεγεις.το N συνηθως ειναι οτι εχει wireless n.το v οτι εχει voip.

Ναι σίγουρα θέλω ασύρματο...

Να το προχωρήσω ή έχουμε άλλο μόντεμ/υποψήφιο ! :)

δεν εχουμε.καλη αγορα:P Η κρατας αυτο που εχεις η πας σε vigor.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι να περιμένω πάντως... Από αποψη συγχρονισμού και αποσυνδέσεων κτλ κτλ είμαι πολύ καλά

Δε ξερω τι διαφορετική συμπεριφορά να περιμένω δηλαδή τι καλύτερο θα μπορέσει να μου προσφέρει στην σύνδεση μου ! Είδωμεν :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...