Προς το περιεχόμενο

Μου προτείνουν δουλειά.

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι καλή;Βασικά είναι σε Cinnabon αν το ξέρετε,γλυκά,δεν θέλει πτυχίο,απλά να μάθεις την τέχνη,δουλεύεις όσες ώρες πρέπει και πρώτος μισθός κάπου στα 1200 ευρώ.Πτυχείο δεν έχω.Τι λέτε;

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν θα έχω;Πρώτη μου κανονική δουλειά.Μισθός καλός;Ωράριο φυσιολογικό,θα έχει και εναλλαγές.

Δημοσ.

Δεν θα έχω;Πρώτη μου κανονική δουλειά.Μισθός καλός;Ωράριο φυσιολογικό,θα έχει και εναλλαγές.

Μην το λες ουτε του παπα... :P

Δημοσ.

Κοίτα το δουλεύεις όσες ώρες πρέπει εγώ δεν το μεταφράζω σαν καλό ωράριο απαραίτητα :P

Αλλά μην το σκεφτείς καν, go for it.

Δημοσ.

Όταν λες Cinnabon, εννοείς πωλητής σε κάποιο τους κατάστημα ή στην παραγωγή/εργαστήριο των προιόντων;

Πρώτος μισθός 1.200€ μεικτά ή καθαρά; (σε κάθε περίπτωση βέβαια για πρώτη ανειδίκευτη δουλειά είναι σουπερ...)

Ασφάλιση κανονική;

"δουλεύεις όσες ώρες πρέπει - Ωράριο φυσιολογικό,θα έχει και εναλλαγές"

Αυτό επειδή ούτε εσυ το έχεις καταλάβει μάλλον,ξεκαθάρισε το απο πριν.

Δηλαδή δουλευεις περαν του 8ωρου μέχρι να τελειώσει ο στόχος την ημέρας; Υπερωρίες δηλαδή ή οχι; Οι εναλλαγές τι είναι; Βάρδιες; Νυχτερινά;

Δημοσ.

cinnabon_333533363333_41_image.gif

Έχει στο metro mall στον Άγιο Δημήτριο.

Η παραγωγή γίνεται μπροστά στον κόσμο.

Όπως τα βγάζουν τα πουλάνε.

Γενικά πάνε πολύ καλά αυτά του mall.

Δημοσ.

ποσες ωρες χρειαζεται δεν μπορουν να σου πουν?δηλαδη μπορει τη τριτη πχ που δεν εχει πολυ κοσμο να δουλεψεις 5 ωρες και το σαββατο 10?αυτα τα cinnabon δεν μου αρεσουν καθολου μου φαινονται απειρα αηδιαστικά..

Δημοσ.

Επειδή τυχαίνει, να είμαι σε κλάδο μπουφέ παρόμοιο, οι ώρες σε αυτά τα μαγαζιά είναι περίεργες. Το ωράριο είναι κυλιόμενο λογικά, μπορεί να είσαι πρωινά, μπορεί και βράδια. Τα βραδινά, βάση ΙΚΑ θεωρητικά πρέπει να τα πληρώνεσαι παραπάνω.

Λογικά με ασφάλιση πρέπει να είσαι, και τα λεφτά είναι αρκετά ικανοποιητικά στις μέρες μας.

Μην ξαφνιαστείς όμως αν χρειαστεί να κάνεις 9ωρα. Go for it. Και να θυμάσαι αυτό που λέγανε παλιά, "μάθε τέχνη και άστην"

Δημοσ.

Κοιτάτε,θα πω εύκολα επειδή είναι υπεύθυνος κάποιος θείος μου.Δεν θέλω να δουλεύω Σάββατο,όταν παίζει η Γιουνάιντεντ,να έχω αρκετά πρωινά ελέυθερα,μερικά απογευματινά,να δουλεύω όσο πρέπει,αν έχει υπερωρίες να μην με επηρεάσουν σαφώς και θα θέλω λεφτά,εκτός αν μου ζητήσουν ταπεινά μια χάρη.εναλλαγές εννοώ με ωράρια.Πότε πρωί,πότε νύχτα...

Δημοσ.

Κοιτάτε,θα πω εύκολα επειδή είναι υπεύθυνος κάποιος θείος μου.Δεν θέλω να δουλεύω Σάββατο,όταν παίζει η Γιουνάιντεντ,να έχω αρκετά πρωινά ελέυθερα,μερικά απογευματινά,να δουλεύω όσο πρέπει,αν έχει υπερωρίες να μην με επηρεάσουν σαφώς και θα θέλω λεφτά,εκτός αν μου ζητήσουν ταπεινά μια χάρη.εναλλαγές εννοώ με ωράρια.Πότε πρωί,πότε νύχτα...

συνηδητοποιεις φανταζομαι πως πας να πιασεις δουλεια, ετσι?

:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...