Προς το περιεχόμενο

Πρόσβαση σε "κομμένα" Urls / upload αρχείου από Url

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά.

Τελευταία έχω πρόσβαση στο internet μέσω του σύζευξις. Το πρόβλημα είναι ότι το εν λόγω δίκτυο για άγνωστο λόγο κόβει και χρήσιμα sites (πχ βάσεις δεδομένων στην περίπτωση μου) ή και αρχεία (pdf/ppt) εξαιτίας του pattern που υπάρχει στην url.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παρακάτω αρχείο που βρήκα μέσω google και μάλλον κόβει λόγω του "%":

ftp://ftp.soc.uoc.gr/Psycho/Giakoumaki/Fysiologia_1/PDFs/2.%20Gross%20Neuroanatomy.pdf

Για ορισμένα ανάλογα αρχεία έχω βρει κάποιες λύσεις πχ Google Quickview-> Αποθήκευση στα GoogleDocuments ->Download. Επίσης μια μάλλον όχι τοσο καλή λύση είναι να μετατρέψω την ιστοσελίδα με κάποια υπηρεσία url2pdf. Για άλλα κάτι τέτοιο δεν δουλεύει.

Άρα τα ερωτήματα είναι 2:

1. Υπάρχει κάποιο site που να αλλάζει την Url ή να αναλαμβάνει να εμφανίσει περιεχόμενα άλλων σελίδων; (Προφανώς και υπηρεσίες τύπου tinyurl που απλά ανακατευθύνουν στην ίδια url δε βοηθούν ούτε και σελίδες που εμφανίζουν σε νέο frame την Url μου.)

2. Επίσης κάποιο site που να δίνω url αρχείο και να μου το μεταφορτώνει σε νόμιμο url; Πχ κάποια νόμιμη πχ υπηρεσία filehosting που θα δέχεται upload από Url.

Οποιαδήποτε άλλη λύση είναι ευπρόσδεκτη!

ΥΓ.Γνωρίζω ότι εάν κάποιο site έχει κοπεί άδικα μπορώ να στείλω mail στην υπηρεσία εξηγώντας το πρόβλημα. Απλά δεν μπορείς να στέλνεις Mail για το κάθετι, ειδικά αν χρειάζεσαι άμεσα πρόσβαση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...