Προς το περιεχόμενο

η τακτικη του online pass

kabamaru21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγάζουνε που βγαζουνε το παιχνίδι μισο και το αλλο μισο το ξαναπληρωνεις μεσω DLCs,

τωρα σκέφτηκαν μια καινούργια παπαρια. Εαν το παρεις το game μεταχειρισμένο, το online καπουτ!!

Αυτο το κάνουνε για να αυξήσουνε το πρωτογενές πελατολόγιο, βλεπεις υπάρχουν τυποι εκει εξω που δεν

ειναι καυλωμένοι να σκασουν 50αρια να παιξουν το game απο την day1, η μπορεί στο κατω κατω να μη εχουν λεφτα, αλλα το αγοραζουν 2ο χερι μετα απο καιρο. Ετσι ομως η μαμα εταιρία ζορίζετε διοτι δεν περνει ουτε 1€ απο τα 20€ της συναλλαγής, και καθότι ειναι σε δύσκολη οικονομική θεση αφου τα υπερκέρδη τους δεν φτανουν για το νοικι, πετσοκοβουν το game!!!

Ακου εδω ΧΟΥΝΤΑ!

Ρε μαλακα μου πουλας το παιχνίδι, ΜΕΤΑ την πώληση ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ!! Μπορώ να το κανω απο σούπα μέχρι sex toy. Επειδη ειναι δικο μου το πουλάω αμα θελω σε οποιον θελω.

Επίσης τα παιχνιδα που εχουν πολυ καλο online εχουν μεγαλο replayability, αρα δεν τα βαριομαστε, αρα ειναι μικρο το ποσοστο μεταπώλησης.

Ετσι με το να εκβιάσεις αυτους τους λιγους να πανε να το παρουνε καινούργιο, πάλι τα @@ μου θα παρεις διοτι εαν ειχαν την δυνατότητα ή την όρεξη θα το ειχαν παρει ήδη!

Για τα παιχνιδια που δεν εχουν καλο οnline, και να το κλειδώσεις ο αλλος χεστηκε αφου δεν τον καίει το online του αρα και παλι δεν τον πιέζεις να το παρει καινούργιο.

Και πες κανεις την σουμα και κάποιοι πανε, ποσοι ειναι αυτοι? ποσα $$ θα κερδίσεις extra και ποσο κοσμο θα εχεις κανει να σε βρίζει?

Creative και rapidshare θα καταντήσεις μακροπρόθεσμα!!

Οταν χρησιμοποιείτε τετοιες τεχνικές μην εκπλησεστε που ξεπηδανε torrents CFWs jailbreaks και τρεχετε να κυνηγήσετε Hackers-φαντασματα. Τέτοιες μαλακιες εκαναν οι δισκογραφικές και πλεον δεν υπαρχουν cd-players στην αγορα!!!!

Δημοσ.

το ίδιο ισχύει και στις κονσόλες πλέον, αγοράζει κάποιος μια κονσόλα και είναι δικιά του την κάνει ότι θέλει,μετά έρχεται η sony/ms/nintendo και του λένε οτι για να παίξει τα καινούρια παιχνίδια της κονσόλας πρέπει να δεχτεί νέο Update με νέο tos γιατί έτσι απλά γουστάρουν να σε ελένχουν κάθε μήνα ή 2 και να περνάνε τα μέτρα τους σε μια κονσόλα που είναι δικιά σου...

μην τους δίνετε φράγκο,απλά είναι τα πράγματα...

έχουν βρει την δικαιολογία και το πάτημα του ίντερνετ για τα συνεχόμενα updates,τα dlc's,και τις μηνιέες καταβολές(live/psn +),τρελή κατηφόρα έχουμε πάρει αυτή τη γενιά.

Δημοσ.

προσφατο παραδειγμα..

παω video club και λεω δεν νοικιαζω κανα παιχνιδακι?..παει το ματι μου στο medal of honor για ps3 και καθοτι το ειχα λιωσει καποτε στο pc λεω να το νοικιασω, να τερματισω το single και να δοκιμασω για καμια βδοματα το online και αμα κολησω ξανα, θα το αγορασω!

Μια πολυ απλη ομορφη σκεψη!

Παω το βαζω... μου βγαζει ενα ΑΚΥΡΟ ΝΑΑΑΑΑ!

Ε! πεταω ενα αντε γαμησου και βροντοφοναζω, δεν θα βγει 3.60cfw ρε κολοπαιδια? ουτε φυστικια δεν θα ξαναπαρετε απο μενα!

Παντα μου αρεσε το colin mcray ΔΙΑΒΑΣΑ τωρα οτι και αυτο κανει τετοια κολπα. Μαγκες σε λιγο θα μας χρεωνουν by the hour το gaming, και θα χρεωνεσαι και την αναμονη των patch!!! Και θα σου λενε take it or leave it!

Πλεον το μοναδικο "online" για μενα ειναι σε κανα 4απλο στο pro (back up φυσικα!) και κανα lan σε κανα gnet.

Να το βρασω το καθε σπουδαιο Xlive με τετοια κολπα.

Φευγω παω να παρω seagate και verbatim TΩΡΑ!

Δημοσ.

Εσείς φταίτε ρε παιδιά που κάθεστε και τους τα σκάτε σε ότι αυθεντικό υπάρχει και σε ότι π@π@ριά βγάλει η κάθε sony και microsoft.Δηλαδή λιγότερο θα το ευχαριστηθείς αν δεν το έχεις αυθεντικό και το παίξεις απο το σκληρό?Αυτοί που σκάνε τα 50άρικα για να το έχουν day one που θα βγει(και καλά) είναι απλα κορόιδια γιατί στο net το ίδιο game θα βγει πριν 10 μέρες και θα το έχουν λιώσει αυτή που έχουν cfw ενώ αυτός που θα σκάσει την 50άρα για ένα δισκάκι που απλά γράφει το game πάνω θα το παίξει 10 μέρες αργότερα.Μην πετάτε τα λεφτά σας άσκοπα έρχονται δύσκολες μέρες και καμία sony/microsoft δεν θα σας βοηθήσει...

Δημοσ.

Ναι αλλα εγω που γουσταρω τρελλα να παιζω ποδοσφαιρακι on line τινα κανω.Ωραια και τα back up παιχνιδια αλλα και ο ανταγονισμος στο on line ειναι αλλο πραμα.Δικια μου αποψη παντα

Δημοσ.

απλά σε κλειδώνει και δε μπορείς να το μεταπωλήσεις το παιχνίδι σου, και σε αναγκάζει αν το παίξεις αντιγραμένο να πληρώσεις 10 ευρώ να αγοράσεις κωδικό (μέχρι να βρούνε ότι είναι αντιγραφή και να σε μπανάρουνε)

Δημοσ.

Οι μόνοι που φταίνε σε αυτό είμαστε εμείς, οι gamers. Για να βάζουν αυτό το σύστημα σημαίνει ότι βρίσκουν πάτημα. Εγώ από day 1 δεν αγοράζω κανένα παιχνίδι με online pass όσο και να καίγομαι. Η δύναμη που έχουμε είναι να τους μποϊκοτάρουμε όσο μπορούμε. Και τότε ίσως καταλάβουν την αξία των χρημάτων μας. Η ιστορία μας έχει διδάξει ουκ ολίγες φορές ότι τα μέτρα κατά της πειρατείας έχουν άμεσο αντίκτυπο στον αγοραστή, παρά στον πειρατή.

Μαύρα σε EA, Ubisoft και όποια άλλη εταιρεία χρησιμοποιεί αυτό το σύστημα.

Το ίδιο πρέπει να γίνει και με τα DLC.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...