FaRMaKhs Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Kατα πασα πιθανοτητα αυριο θα παω για ψυγειο και σωληνες αντε να δουμε
FaRMaKhs Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Eγιναν οι αγορες σημερα τελειωσε ολα μια χαρα Λιγες φωτο απο τη διαδικασια 1.Εδω το "αρχικο" fixαρισμα πανω στη πετσοκομενη Η50 2.Ο πρωτος ανεμιστηρας πανω στο ψυγειο 3.Εδω επειδη δεν χωραγε ο 2ος πανω λογο του αντικραδασμικου εγινε το απαιτουμενο κοψιμο με νυστερακι ωστε να φυγει το ακρηανο κομματι αλλα να μεινει και αθικτο το υπολοιπο 4.Το ψυγειο τελειομενο 5.Fixαρισμα σωληνων και προστατευτικων και καθαρισμα bracket 6.Εδω αρχιζει η προσπαθεια γεμισματος 7.Εδω αρχισαν τα προβληματα με διαροες αφου οι σωληνες ηταν μεγαλυτεροι απο τα beckακια τα μαμα και εγινε της π@τανας 8.Εδω η απαραιτητη πατεντα κυρ Μητσο-δουλεια με σακουλα και στουμπωμα των μικρων beck 9.Εδω μετα τα πολλα τελειομενο και ετοιμο να μπει 10.Και επιτελους μετα απο 6ωρες κουμπωσαν ολα πανω Εν κατακλειδι 12C κατω απο το μαμα συστημα σε P-P με κοστος περι τα 50Ε not bad at all
stm00192 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Χμμμμ τα κατάφερες τελικά εεε??? Ωραίος.... κατσ ενα την έχουμε στα υπόψην την μόντα!!
rafail1994 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μπράβο FaRMaKhs τα κατάφερες ούτε αντλίες ούτε τίποτα και 12 βαθμούς κάτω
lionheart75 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Mπράβο FaRMaKhs πολύ καλή δουλειά έκανες και πολύ όμορφο το τελικό αποτέλεσμα.
caution Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Σακούλα αντί για τεφλόν; You get your ghetto award! Ωραίο αποτέλεσμα ρε, σίγουρα πλέον έχεις headroom και για ακόμα λίγα benchable MHz
FaRMaKhs Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ναστε καλα παιδες Χα χα χα σακουλα και καψημο με αναπτηρα για να παρει σχημα εκεινη την ωρα φρικαρα και λεω δε θα του περασει θα λειτουργησει Ηeadroom δυστηχως δεν εχω καθολου γιατι εχει αρχισει και δεν περναει τα stresstest πεταει bsod και γενικα ειναι unstable εστω και για 1fsb παραπανω Ασε που εχω φτασει στα ορια των γνωσεων μου οσο αφορα το θεμα, αμα βρω κανα παλικαρι με ορεξη για help καποια στιγμη εδω στη Πατρα το συζηταω εκ νεου μπας και μαθω τπτ παραπανω αλλα μεχρι τοτε δε θελω να τα παρω μασχαλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.