karmen1983 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Καλημέρα αν και δε τη βλέπω να είναι καλή. Το δεινοσαυράκι μου σήμερα μου κάνει νάζια. Εχουμε και λέμε cpu AMD opteron 1210 ram 1gb mobo ΗP Proliant ML115 G1 edit gpu nvidia GeForce 8600GT edit psu enermax 500w δίσκος δεν θυμάμαι μάρκα 2 dvdia win xp γνήσια Λοιπόν όλα άρχισαν πριν 2 μέρες. Το Pc το έχω για να συνδέομαι στο μαγαζί. Αυτό το οποίο εμφάνισε είναι, ενώ δουλεύω να κάνει ΚΑΝΟΝΙΚΟ τερματισμό στα windows. ΔΕΝ κλείνει απότομα, ΔΕΝ κάνει Restart αλλά είναι σαν να πηγαίνω έναρξη τερματισμός λειτουργίας. Αμέσως μετά τον άνοιγα και δούλευε. Σήμερα όμως μου κάνει νάζια. Πριν μισή ώρα έκλεισε. Τον ξανανοιξα κλασικά μπήκα στα windows και άνοιξα το HWMonitor μπας και είναι κανένα τρελό θέμα με τη θερμοκρασία. Φυσιολογικά όλα (ίσα που πρόλαβα να τα δω) και τσουπ "windows is shutting down" grrrrrrrrrr Ξανανοίγω, ξαναμπαίνει windows με το που μπαίνει φορτώνει τα προγράμματα τσουπ ξανακλείνει. Λέω δεν πάμε καλά. Προσπαθώ και πάλι να τον ανοίξω τίποτα, πλέον δεν φτάνει ούτε στα windows. Το παίρνω αλλιώς και λέω live cd. Αμ δε... Να σημειώσω ότι πριν μερικές μέρες είχα πρόβλημα με τη μία μνήμη. Δεν πέρασε memtest και την έστειλα... Ιδέες;
TheELF Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Καλή (μου) όρεξη. Με το live δηλαδή τι σου κάνει;Δεν φορτώνει καν ή και αυτό κλείνει κανονικά με shut down.
karmen1983 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ποστάρει το bios Menu αρχικά. Μετράει μνήμη, εμφανίζει δίσκους και αμέσως μετά κλείνει...
JohnXarxas Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 κάρμεν πρώτη φορά σε βλέπω να ανοίγεις θέμα για βοήθεια... εντυπωσιάστηκα
x4r7s Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Προφανώς έχεις κολλήσει κάτι σε trojan horse. Μήπως έτρεξες κανένα αρχείο που στο έδωσε κάποιος παιχνιδιάρης φίλος σου? ^_^ Κάνε ένα σκανάρισμα και δες!
karmen1983 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Καλή ιδέα αλλά στο pc δεν μπαίνουν νέα προγράμματα και δεν συνδέω ούτε Usb πάνω για το λόγο ότι συνδέομαι στο μαγαζί μην γίνει καμιά στραβή. Παρόλα αυτά Malwarebytes τρέχω μία φορά τη βδομάδα.
stm00192 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Λοιπον αποσύνδεσε το start button απο την μητρική και βραχυκύκλωσε τα πινάκια στην μητρική ώστε να πάρει μπρός να δουμε αν θα ξεκινήσει κανονικά... βραχυκυκλωμένο start button μου βρωμάει!!
karmen1983 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Λοιπον αποσύνδεσε το start button απο την μητρική και βραχυκύκλωσε τα πινάκια στην μητρική ώστε να πάρει μπρός να δουμε αν θα ξεκινήσει κανονικά... βραχυκυκλωμένο start button μου βρωμάει!! Να μια καλή ιδέα... Ενημερώνω edit: Η κατσαβιδωτή εκκίνηση δεν έκανε δουλειά. Πάλι στο ίδιο σημείο έκλεισε μετά το bios post
tmjuju Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 x4r7s, Tojan με live cd ? karmen, Δε προλαβαίνεις καν να δεις τον boot manager του CD ? Ως που φτάνει όταν προσπαθείς να μπουτάρεις το CD? Δες και εδώ μια αναφορά http://forums11.itrc.hp.com/service/forums/questionanswer.do?threadId=1374545 Τι μνήμες έχεις πάνω, πρέπει να έχω κάποιες παλιές HP DDR ECC Buffered
35apontos Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Τώρα τελευταία με κατατρέχει το hybernate.Δηλαδή πάει να ανάψει και μαυρίζουν τα πάντα,μαζί κι διάθεσή μου και δεν μπορώ να μπω ούτε σε safe mod. Σαν μπακαλίστικη λύση το αποσυναρμολογώ και με minimal configuration παίρνει μπρος.Μετά του βάζω όλα τα προικιά και συνεχίζει να δουλεύει. Σε δυό laptop ως τώρα...
karmen1983 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Το boot menu το βλέπω. Προλαβαίνω αλλά μέχρι εκεί... Μνήμες έχω και μάλιστα αυτές τις άλλαξα πρόσφατα... Για να του κάνω και ένα clear cmos μπας και.........
stm00192 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Χμμμμ... μετά δεν μένουν και πολλά, εφοσον η δεύτερη μνήμη δεν έχει κανένα προβλημα τότε μένει να δοκιμάσεις τροφοδοτικό ... Δοκίμασε και κανένα boot με τα απολύτως απαραίτητα πάνω... Αν και μετά απο αυτά τπτ μονο μητρική μπορώ να σκεφτώ!!
karmen1983 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 πφφφφφφφφ πρόσφατα έβαλα και το τρoφοδοτικό γιατί αυτό που είχε μου είχε πάρει τα αυτιά. Οκ θα δοκιμάσω και το τροφοδοτικό της μαμάς Edit: Μπήκα στα win μετά το clear cmos edit2: Εκλεισε
stm00192 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μακάρι να ήταν αυτό και να έφαγε κανενα σκάλωμα το bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα