skiabox Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Όσο ήμουνα hol, είχα 4-5 αποσυνδέσεις την ΗΜΕΡΑ.Με το που πήγα cyta έχω 0 αποσυνδέσεις μετά από 10 μήνες. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει χαώδης διαφορά μεταξύ των παρόχων.
antreaslam Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 και εγω, μετα απο 3 χρόνια ικανοποιησης με ΝΕΤΟΝΕ, εχω τώρα 1+, που ειμαι cyta, και ειμαι παλι ήρεμος. δεν εχω αποσυνδεσεις, η γραμμή δεν πολυ-μπουκώνει, το τηλέφωνο είναι αψογο, όλα καλα!
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 εγώ πάντως παιδιά 8 μήνες περίπου δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα voip και internet και σταθερός πάντα εκεί που βλέπετε... τι λές για το noise alex? μια χαρα ταχυτητα αν και το margin στο down αυτην την συγκεκριμενη στιγμη ειναι λιγο χαμηλο στο 4,5:p.βεβαια αν κανεις Reboot Θα ανεβει παλι στο 9.το voip δεν ειναι ασχημο απλα αν εχεις γραμμη με αποσυνδεσεις χανεις και το τηλ.και εμενα το δευτερο μου τηλ ειναι voip σε forthnet και δεν εχω θεμα γιατι γενικα εχω σταθερο ιντερνετ χωρις αποσυνδεσεις.αν ομως εχεις χαλια γραμμη τοτε χανεις και το τηλ οποτε η πρεπει να σου βαλουν ενα καλο Profile που θα σου κοψει αρκετη ταχυτητα αλλα θα σε κανει πιο σταθερο η να δινεις σαν provider κανα Thomson με voip που ειναι αρκετα σταθερο σε αποσυνδεσεις η αλλιως tdm τηλεφωνια που η cyta δεν δινει.για ενα διαστημα η cyta εδινε thomson 782. Όσο ήμουνα hol, είχα 4-5 αποσυνδέσεις την ΗΜΕΡΑ.Με το που πήγα cyta έχω 0 αποσυνδέσεις μετά από 10 μήνες. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει χαώδης διαφορά μεταξύ των παρόχων. ειναι πολλα πραγματα που μπορει να κανουν αλλαγη απο provider σε provider>μπορει πχ στην Hol το ρουτερ να ηταν χαλια και για αυτο να ειχες αποσυνδεσεις.μπορει να υπηρχε καποιο προβλημα στο οριο.αν βεβαια οταν πυγες στην cyta ζητησες νεο βρογχο μπορει να πετυχες σε αλλο χαλκο οποτε να ηταν καλυτερα.ειναι πολλα στην μεση.μεχρι και ενα χαλασμενο splitter πριν μπορει να εκανε αποσυνδεσεις και μετα που το αλλαξες πχ να εφτιαξε.η με την καλωδιωση απο tdm σε voip να εφτιαξε κατι. και εγω, μετα απο 3 χρόνια ικανοποιησης με ΝΕΤΟΝΕ, εχω τώρα 1+, που ειμαι cyta, και ειμαι παλι ήρεμος. δεν εχω αποσυνδεσεις, η γραμμή δεν πολυ-μπουκώνει, το τηλέφωνο είναι αψογο, όλα καλα! ναι το τηλεφωνο ειναι μια χαρα σε ποιοτητα αρκει να μην εχεις αποσυνδεσεις.αυτο ειναι το μονο κακο του voip οτι οι αποσυνδεσεις σε σκοτωνουν.
skiabox Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 poulinos : Μιλάμε για δοκιμή πολλών router τώρα και σε σύνδεση κατευθείαν στον τοίχο οπότε έφταιγε 100% η άλλη άκρη (του παρόχου δηλαδή).
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 ναι απο την αλλη πλευρα μπορει να φταιει το οριο μεχρι και το ραζιμ που βαζει ο οτε στον γενικο κατανεμητη το οποιο αλλαζει οταν πας σε αλλο παροχο μπορει να φταιει.
empire21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Ρίξτε μια ματιά στα δικά μου στατιστικά και πείτε αν μπορούμε να κάνουμε τίποτα ώστε να βελτιωθεί η γραμμή.
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 δεν ειναι και ασχημα ουτε το καλυτερο.αν πιανουν τα χερια σου να δοκιμασεις κανα κατανεμητη,χωνευτη η σε κανα κεντρικο πριζακι το κανεις.και επειδη θα πεταχτουν να με φανε μερικοι ναι το μεγιστο θεωρητικο ειναι κανα 13+.αλλα οπως λενε ειναι μεγιστο θεωρητικο
empire21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δεν έχω ιδέα τι είναι κατανεμητής αλλά θα το ψάξω κανένα ΣΚ όταν έχω χρόνο να ασχοληθώ.
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 αν δεν ξερεις τι ειναι ο κατανεμητης τοτε ξεχνας το θεμα κατανεμητης διοτι δεν ειναι κατι απλο.
empire21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Α μάλιστα, αν χρειάζονται ειδικές γνώσεις τότε δεν τις έχω. Οπότε συμβιβάζομαι με ότι έχω;Στην forthnet πάντως που ήμουν παλιότερα κλείδωνα στα 13 και όπως και να το κάνουμε έχει διαφορά με τα 10.
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 υπαρχουν πολλοι λογοι για να κλειδωνες παραπανω. α.διαφορετικα dslam ισως. β.διαφορετικος εξοπλισμος γ.διαφορετικο Profile>συνηθως η cyta παιζει με 9 margin ενω η forthnet Με 6.ξερω εσενα γραφει 6 αλλα ισως απλα ετυχε να ειναι 6. δ.αν μπορεις να βαλεις το παλιο ρουτερ πανω να δεις τι γινεται και αν θα συγχρονισεις παραπανω απο περιεργεια.βεβαια με της forthnet το ρουτερ θα χασεις το τηλεφωνο απλα για δοκιμη καντο. επισης ναι θελει λιγο να πιανουν τα χερια σου απο κατανεμητη και μερικα εργαλεια.αλλα αμα ακριβως πριν ησουν με forthnet 13 mbit τοτε δεν ειναι η γραμμη εκτος αν ζητησες νεα γραμμη.γιατι να εγινε βλαβη στο ενδιαμεσο λιγο δυσκολο.
empire21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 α.Τι εννοείς λέγοντας διαφορετικά dslam, να μεταφερθώ σε κάποιο άλλο κοντινό;Αυτή την στιγμή είμαι αρκετά μακριά 1904m από το dslam(σύμφωνα με το site της cyta) β.εξοπλισμό το βλέπω δύσκολο να αλλάζω λόγω της cyta και voip. γ και δ μπορώ να τα δοκιμάσω να δούμε αν υπάρξει κάποια αλλαγή. Όταν λέω πριν ήμουν στην forthnet εννοώ πριν 1 χρόνο και κάτι. και όχι δεν ζήτησα νέα γραμμή απλή φορητότητα.
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 α.Τι εννοείς λέγοντας διαφορετικά dslam, να μεταφερθώ σε κάποιο άλλο κοντινό;Αυτή την στιγμή είμαι αρκετά μακριά 1904m από το dslam(σύμφωνα με το site της cyta) β.εξοπλισμό το βλέπω δύσκολο να αλλάζω λόγω της cyta και voip. γ και δ μπορώ να τα δοκιμάσω να δούμε αν υπάρξει κάποια αλλαγή. Όταν λέω πριν ήμουν στην forthnet εννοώ πριν 1 χρόνο και κάτι. και όχι δεν ζήτησα νέα γραμμή απλή φορητότητα. οχι εννοοω οτι η cyta παιζει με alcatel dslam η forthnet παιζει και με alcatel και με siemens.1904 μετρα ενταξει δεν ειναι και τρελα μακρυα.καλα ειναι.εξοπλισμο απλα για δοκιμη οχι για μονιμα να δουμε αν θα αλλαξει κατι.πριν απο ενα χρονο ναι πολλα μπορουν να εχουν αλλαξει πανω στην γραμμη.οποτε να μην ειναι μονο το margin που και απο εκει χανεις κανα mbit αλλα να ειναι και καποια μειωση να το πω ετσι χαζα στην ποιοτητα του χαλκου μετα απο καμια βλαβη.απλα μην περιμενεις η cyta Να το δεχτει σαν βλαβη.εισαι μεσα στα αποδεκτα ορια.
empire21 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Να΄σαι καλά φίλε για την βοήθεια θα δοκιμάσω και με διαφορετικό εξοπλισμό και βλέπουμε.
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 ε ναι για το γαμοτο να δουμε μηπως με αλλο ρουτερ ειναι καλυτερα.τι ρουτερ εχεις παο την forthnet?λογικα κανα Thomson.τωρα η cyta Τι σου εδωσε?netfaster?λογικα δεν θα δεις διαφορα απλα ας το σιγουρεψουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα