torq Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 όπως λέει και ο τίτλος. να πάρω αυτό το gps; θεωρητικά από άποψη χαρακτηριστικών είναι μια χαρά. τι λέτε; μήπως κατα τύχη το έχει κανένας; βρήκα και αυτό το οποίο είναι ίδιο και το μόνο που αλλάζει είναι η ανάλυση της οθόνης. 5$ η διαφορά. πιστεύω τα αξίζει. ε; ο πωλητής φαίνεται οκ.
GR1337 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Για $5 διαφορά δεν αξίζει να πάρεις το δεύτερο. Το πρώτο πράγματι φαίνεται μια χαρά. Ουσιαστικά το μόνο που του λείπει είναι το bluetooth που δεν θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα χρήσιμο.
torq Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 το bluetooth δεν με ενδιαφέρει καθόλου. με τον πωλητή δε νομίζω να έχω πρόβλημα. βλέπω έχει θετικές και πολλές στο συγκεκριμένο gps όπως κοίταξα οπότε λέω να το χτυπήσω ευχαριστώ για την απάντηση ---- το παρήγγειλα. για να δούμε τι θα μας κάτσει...
GR1337 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Όταν σου έρθει έλεγξε στο σύστημα να δεις, αν όλα είναι όπως στην αγγελία. Επεξεργαστής, ram, λειτουργικό... Αν όχι ζήτησε partial refund (αν φυσικά σε ενδιαφέρει να το κρατήσεις αν έχει χειρότερα χαρακτηριστικά).
torq Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Όταν σου έρθει έλεγξε στο σύστημα να δεις, αν όλα είναι όπως στην αγγελία. Επεξεργαστής, ram, λειτουργικό... Αν όχι ζήτησε partial refund (αν φυσικά σε ενδιαφέρει να το κρατήσεις αν έχει χειρότερα χαρακτηριστικά). μη μου λες τέτοια. δεν έχω όρεξη για μπλεξίματα ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είναι όπως στην περιγραφή. του έστειλα και mail να μου πει αν είναι σε εμφάνιση όπως στη φωτογραφία και μου απάντησε θετικά. μόλις το πάρω θα γράψω νέα.
GR1337 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Είναι σπάνιο να συμβεί, αλλά καλό είναι να το έχεις στο μυαλό σου. Εμένα μου έχει τύχει και του έστειλα φωτογραφίες ώστε να μου στείλει κάποια χρήματα πίσω. Φυσικά σου δίνουν τη δυνατότητα να το στείλεις πίσω για full refund.
torq Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Είναι σπάνιο να συμβεί, αλλά καλό είναι να το έχεις στο μυαλό σου. Εμένα μου έχει τύχει και του έστειλα φωτογραφίες ώστε να μου στείλει κάποια χρήματα πίσω. Φυσικά σου δίνουν τη δυνατότητα να το στείλεις πίσω για full refund. το θέμα είναι μη φτάσεις εκεί. δεν πιστεύω να μπλέξω με τελωνεία και τέτοια όπως την πάτησε ο φίλος στο άλλο ποστ. πρώτη φορά αγοράζω από έξω τέτοιας αξίας αντικείμενο. ;;
GR1337 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Όχι, δεν θα έχεις πρόβλημα. Ξέρουν και βάζουν χαμηλή τιμή στο δέμα και το στέλνουν με απλό ταχυδρομείο.
FFighter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 εχουν πεσει πολυ οι τιμες στην ελληνικη αγορα.... γιατι να πατε σε κινεζιες...χωρις εγγυηση και φτηνοκατασκευη.... σκεφτειτετο!!!!
GR1337 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 εχουν πεσει πολυ οι τιμες στην ελληνικη αγορα.... γιατι να πατε σε κινεζιες...χωρις εγγυηση και φτηνοκατασκευη.... σκεφτειτετο!!!! Στην ελληνική αγορά τα περισσότερα είναι κινεζιές και μάλιστα πολύ χειρότερες από αυτές που έρχονται απευθείας από κίνα.
torq Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 εχουν πεσει πολυ οι τιμες στην ελληνικη αγορα.... γιατι να πατε σε κινεζιες...χωρις εγγυηση και φτηνοκατασκευη.... σκεφτειτετο!!!! το έχω παραγγείλει ήδη και μέσα στην εβδομάδα θα το έχω. έχει φτάσει ήδη στην Αθήνα κατα τ άλλα διαφωνώ μαζί σου αλλά είμαι όλος αυτιά αν θες να με πείσεις ότι έχεις δίκιο. το συγκεκριμένο το πήρα 65€. απ' ότι βλέπω οπτικά είναι το ίδιο με αυτά που φέρνει το plaisio i50 / i40 με τη διαφορά ότι έχει.. καλύτερο επεξεργαστή, διπλάσια μνήμη RAM, ενσωματωμένη μνήμη 4GB ενώ το plaisio δίνει κάρτα 2GB, υψηλότερη ανάλυση οθόνης, FM. άρα όσο μάπα είναι αυτό το ιδιο είναι και του πλαισίου (το οποίο το έχω χρησιμοποιήσει και μου άρεσε). βρες μου ένα με τα ίδια χαρακτηριστικά εδώ που να μην είναι κινέζικο και πες μου τιμή. ακόμα και τα κινέζικα κάνουν 100+. εγγύηση έχει ένα χρόνο. το μόνο κακό είναι ότι άμα χαλάσει θα χρειαστεί να πληρώσω μεταφορικά για κινα. και πίστεψε με πιο πολύ εμπιστεύομαι τον κινέζο άμα του το στείλω πίσω σε περίπτωση βλάβης παρά τους δικούς μας. παίρνω κάποιο ρίσκο αλλά γλιτώνω κάποια χρήματα. (τα μισά βασικά) δηλαδή αν επέλεγα το ginius με τα 150€ θα ήταν καλύτερη επιλογή;
torq Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 τελικά μου ήρθε χθες Δευτέρα όλα καλά προς το παρόν.
marios32 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Το μενού και γενικά τα animations πως τα πάνε ; Κολλάει καθόλου ;
torq Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε συνθήκες πλοήγησης. απλά το σκάλιζα στο σπίτι. θα κάνω μια δοκιμή και θα ενημερώσω αργότερα. έχω καποια προβληματάκια βέβαια τα οποία οφείλονται στο λογισμικό (αυτό που έβαλα εγώ εννοώ) μιας και η ανάλυση της οθόνης είναι 800*480 ενώ το προηγούμενο που είχα ήταν 470*272, οπότε πρέπει να βρω τα απαραίτητα αρχεία. μέσα είχε IGO8 (v.2009) με χάρτες EU NQ 2010.Q1 αυτό που με χαλάει όμως είναι ότι όταν το συνδέω για φόρτιση ξεκινάει η συσκευή. αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει... μήπως αυτό λύνεται μέσω κάποιας ρύθμισης από τα WINCE; το έψαξα λίγο αλλά δεν έβγαλα άκρη. και επίσης η ενσωματωμένη μνήμη ενώ λέει 4GB στην πραγματικότητα βγαίνει 3,5GB. κανονικά έπρεπε να βγαίνει στα 3,7GB κάνοντας τις διαιρέσεις. εκτός αν υπολογίζεται μέσα και η κρυφή με τα WINCE. σιγά το πράγμα δηλαδή. απλά το ανέφερα. για τα υπόλοιπα αναμονή....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.