Andreas2 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ένα λέω: The Marilyn Monroe Memorial Church Γιατί δεν νιώθετε;Γιατί;Μεσαίωνας,ατμόσφαιρα,κατακόμβες,διάστημα...Όχι συνεχώς μ******.Νίωσετε.
aledjo Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ένα λέω: The Marilyn Monroe Memorial Church Γιατί δεν νιώθετε;Γιατί;Μεσαίωνας,ατμόσφαιρα,κατακόμβες,διάστημα...Όχι συνεχώς μ******.Νίωσετε. http://www.youtube.com/watch?v=1tLc7PndGn4 εσυ νιωθεις με αυτο???? εγω παρα πολλα! φανταζεσαι να σου πω εγω οτι δε ξερεις να ακους μουσικη?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 όμως στην ελλάδα έχουμε την πλειοψηφία να ακούει και να νοιώθει μόνο μ΄αυτο το είδος μουσικής και να μην έχει καμιά όρεξη να ακούσει κάτι άλλο ... αυτό υποθέτω θέλει να πει ο αντρέας? λογικά είμαστε μισοί ανατολίτες και μισοί ευρωπαίοι όλοι μας, τελικά όμως καταλήξαμε να γίνουμε 90%+++ ανατολίτες και ευρωπαίοι ελάχιστοι, έστω και όσοι κάνουν χρόνια έξω σε δυτικές χώρες.
marantonis Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Manipulation http://en.wikipedia.org/wiki/Stupidity
Andreas2 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πολλοί δεν ξέρουν να ακούνε μουσική,γιατί το βλέπουνε σαν μ******.Έχει ένα επεισόδιο Κ & Ε(ξέρω δεν είναι και το πιο αλλά άλλο έχει σημασία)που δεν δέχετε ο εκδότης να εκδόσει επειδή δεν είναι ''πιασάρικο''.Μετά νευρίασε αυτός και έβρισε την Ελένη και είπε για την υποκουλτούρα.Εκτές anyway πήγαινα με το αυτοκίνητο,άκουγα το Tanz Der Lemminge των Amon Duul II,συγκεκριμένα το The Marilyn Monroe Memorial Church.Μου θύμησε το Diablo,κατακόμβες,μεσαίωνα,ατμοσφαιρικό τρακ.Λέω,όπως και άλλοι είπαν σε διάφορα reviews,δεν ξέρουν να ακούνε μουσική.Δεν εκτιμούν τέχνη.Αυτό το τρακ έχει κουλτούρα.Ιστορία.Τέχνη.Όλά αυτά που είπα είναι. Άλλοι όμως θέλουν να μ********** με ποπο τραγούδια και χαμηλού επιπέδου μεταλ που είναι δήθεν ποιοτική.Ξέρετε ότι μόνο και μόνο που βλέπω καλά reviews σπουδαίων άλμπουμ με πίανει ρίγος;μπορώ να βλέπω με τις ώρες reviews.Γιατί τόσο επίπεδο;Ξέρετε έχει μια κοπέλα που μου αρέσει αλλά με απωθεί το γούστο της στη μουσική.Ακούει Ζήνα και όλα αυτά.Και πράγματι με επηρεάζει αυτό.
RedPanda Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 και εγώ στο άσχετο να πω τον πόνο μου, πραγματικά σιχαίνομαι τον ήχο που βγάζει το μπουζούκι !
-nick- Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Αναλογα φιλε... Για σκυλαδικα κ εγω δεν γουσταρω, αλλα σε ρεμπετικα οργανα οπως τζουρας και μπουζουκι ειναι φουλ ρισπεκτ
Mika Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 σορυ, το οτι ολος αυτος ο προβληματισμος ξεκινησε απο το Κωσταντινου και Ελενης και το συγγραμα του κατακουζινου δεν θα το σχολιασει κανεις;
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ήμουν εδώ. Όποιος δεν ακούει βάκχικα ερωτικά μελοποιημένα ποιήματα δεν νιώθει.
panos2171 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πολλοί δεν ξέρουν να ακούνε μουσική,γιατί το βλέπουνε σαν μ******.Έχει ένα επεισόδιο Κ & Ε(ξέρω δεν είναι και το πιο αλλά άλλο έχει σημασία)που δεν δέχετε ο εκδότης να εκδόσει επειδή δεν είναι ''πιασάρικο''.Μετά νευρίασε αυτός και έβρισε την Ελένη και είπε για την υποκουλτούρα.Εκτές anyway πήγαινα με το αυτοκίνητο,άκουγα το Tanz Der Lemminge των Amon Duul II,συγκεκριμένα το The Marilyn Monroe Memorial Church.Μου θύμησε το Diablo,κατακόμβες,μεσαίωνα,ατμοσφαιρικό τρακ.Λέω,όπως και άλλοι είπαν σε διάφορα reviews,δεν ξέρουν να ακούνε μουσική.Δεν εκτιμούν τέχνη.Αυτό το τρακ έχει κουλτούρα.Ιστορία.Τέχνη.Όλά αυτά που είπα είναι. Άλλοι όμως θέλουν να μ********** με ποπο τραγούδια και χαμηλού επιπέδου μεταλ που είναι δήθεν ποιοτική.Ξέρετε ότι μόνο και μόνο που βλέπω καλά reviews σπουδαίων άλμπουμ με πίανει ρίγος;μπορώ να βλέπω με τις ώρες reviews.Γιατί τόσο επίπεδο;Ξέρετε έχει μια κοπέλα που μου αρέσει αλλά με απωθεί το γούστο της στη μουσική.Ακούει Ζήνα και όλα αυτά.Και πράγματι με επηρεάζει αυτό. Eπειδη εσυ θεωρεις οτι το συγκεκριμενο κομματι εχει κουλτουρα και τεχνη δεν σημαινει οτι αυτο πρεπει να το αποδεχτουν ολοι ουτε φυσικα να κατηγορεις καποιον πως δεν ξερει να ακουει μουσικη επειδη δεν εχει τις δικες σου προτημισεις.Τα παντα ειναι υποκειμενικα.Για καποιον ενας πινακας του da vinci εχει μεγαλη σημασια και μπορει να σκασει χιλιαδες ευρω για να τον αποκτησει,εμενα μου φαινεται απλα μια ζωγραφια.Αντιθετως για εμενα μια Ferrari 288GTO ειναι εργο τεχνης και αν μπορουσα θα σκαγα και γω καποιες χιλιαδες ευρω για να την αποκτησω,για καποιον αλλο ομως ειναι απλα λαμαρινες,δεν μπορω να τον κατακρινω ομως επειδη δεν εχει σχεση με την αυτοκινηση καθως κι εγω δεν εχω σχεση με την τεχνη. Αυτη η ψευτοκουλτουρα και η προσπαθεια υποτιμησης καποιου αλλου γιατι δεν ασχολειται με κατι ''και καλα'' ψαγμενο μονο κομπλεξ δειχνει.
-nick- Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ναι το ειδα, αυτο λεω.Νομιζω ξεχειλωνεις την εννοια της τεχνης. Τεχνες ειναι η ζωγραφικη, η γλυπτικη,η μουσικη, η λογοτεχνια, η ποιηση κλπ. Οχι η κατασκευη αυτοκινητων.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ένα λέω: The Marilyn Monroe Memorial Church Γιατί δεν νιώθετε;Γιατί;Μεσαίωνας,ατμόσφαιρα,κατακόμβες,διάστημα...Όχι συνεχώς μ******.Νίωσετε. Κοίτα, όπως εγώ θεωρώ ότι υπάρχουν πιο σπουδαία έργα με πολύ βαθύτερα συναισθήματα από τη μουσική που παραθέτεις, έτσι υπάρχουν και κάποιοι που είσαι εσύ και εσύ είσαι εγώ. Ανοησίες γράφω, αλλά you get my point. Δεν υπάρχει λόγος να σκας πάντως. Η καλή τέχνη είναι για λίγους, γιατί αν ήταν για πολλούς θα έπρεπε να είναι λίγη, ώστε να χωράει σε όλους. Άλλωστε "most people suck" ούτως ή άλλως, οπότε το να αρέσει κάτι σε πολλούς, δεν το τιμάει κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα