Προς το περιεχόμενο

Samsung AQV09VBEN κλιματιστικό inverter 399€

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν το εχω πολυ τεσταρει αλλα μια χαρα ειναι

Πολυ καλο design εχει, αθορυβο ειναι, οικονομικο ειναι απο οτι λενε και εχει και φοβερη τιμη

Δημοσ.

Προσωπικη εμπειρία:

Πολύ καλό κλιματιστικό και καλή τιμή. Όμως:

1. Η εγκατάσταση απο τεχνικό στα καρφούρ έχει 85 e

2. αν φέρετε δικό σας τεχνικό οπωσδήποτε να του πείτε να σας φέρει σωλήνες και φις πρίζας γιατί δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία

3. Πριν φύγει ο τεχνικός ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μετρήσει με μανόμετρο το φρέον. Μην τον αφήσετε να φύγει έτσι.

Κατά τα άλλα το κλιματιστικό κάνει πολύ καλή δουλειά.

Δημοσ.

To singer καλό είναι;

Στα λεφτά αυτά σε inverter έχετε να προτείνετε και κάποιο άλλο;

Δημοσ.

τελικά ψήθηκα και εγώ για inverter... οπότε σε αυτά τα λεφτά η λίγα παραπάνω αν μπορείτε να προτείνετε κάτι..

Δημοσ.

ΜΑΚΡΙΑ από κλιματιστικά Samsung... Παρουσιάζουν προβλήματα οι συμπιεστές...

μάλλον θα είναι σαν τα ψυγεία τους...

2 ζημιές στον συμπιεστή σε 2μιση χρόνια (ωω ναι, η δεύτερη με το που έληξε η εγγύηση)

Δημοσ.

Έχετε να προτείνετε κάποιο inverter γιατί δεν βγάζω άκρη στα μαγαζιά;

iphone.png

Εξαρτάται πόσα χρήματα θες να διαθέσεις και που θα το χρησιμοποιήσεις.

Για παράδειγμα στο σπίτι μου αγορασα ένα Daikin Ururu Sarara, δύο Hitachi Air Exchanger και ένα Panasonic CS TE9HKE slim.

Όλα inverter εννοείται.Το Daikin (2011) κόστισε 1500€, τα Hitachi 750€ το ένα (2007)και το Panasonic προσφορά στα 555€ (2011).Οι τιμές με φπα αλλά χωρίς τοποθέτηση.

Για σπίτι το οποίο είναι για ενοικίαση, αγόρασα από το Leroy Merlin δύο Celsia 9000btu inverter στα 299€ έκαστο. Δύο χρόνια εγγύηση η εσωτερική μονάδα και 5 η εξωτερική. Ανταλλακτικά έχει το Leroy αν χρειαστούν. O ψυκτικός που το τοποθέτησε μου είπε ότι φαίνεται αρκετά καλό σε σχέση πάντα με την τιμή του.

Προτείνω να πάρεις ένα Celcia στα 299€ το 9αρι. Μην πας σε μέτρια λύση, δεν θα δεις διαφορά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...